Posts Tagged ‘Gjestedesigner Cafè Mojo’

Jeg er gjeste-designer hos Cafè Mojo (en amerikansk utfordrings-blogg) denne måneden og nå er det en ny utfordring ute (og min siste som gjeste-designer). Utfordringen er å bruke fargene lilla, grønn og oransje. Dette er typisk Halloween-farger og siden bloggen er amerikansk scrappet jeg en skikkelig Halloween-layout. Bildet er av meg, tatt for 5 år siden. Vi hadde Halloween-party hjemme og jeg var utkledd som alv.

Jeg har brukt mønsterark fra Love Elsie, KI Memories, pom pom-bånd, bokstaver fra American Crafts og Halloween-chipboards fra My Minds Eye. (Bildet er skrevet ut på vanlig papir for å få litt matt effekt).

halloween

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er mitt inspirasjonsbidrag som gjestedesigner hos Cafè Mojo. Utfordringen var å scrappe en begivenhet som bursdag, bryllup, årsdag osv. Det er virkelig en herlig gjeng som er med i design teamet her og Ashley er så søt.

Jeg har brukt ark fra DCWV (klippet ut og brukt som ramme), My Mind’s Eye (bakgrunnsark), Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, litt bling, hjerte fra Love Elsie, blomst fra Petaloo, klistremerker fra American Crafts og pom pom-bånd.

Bildene er av lille M på  1. årsdagen hennes. Hun fikk sin første sjokoladekake (til opplysning: hun spiste ikke så mye kake).

How to eat a cake when you turn one year

Takk for at du ser og jeg blir glad for kommentarer.

signatur

Tags :