Posts Tagged ‘Giveaway’

Jeg er så lykkelig om dagen og vil glede en av mine lesere med en gave. Jeg ønsker å gi bort en svart mod style smash-bok fra  K&Company. Det er en moderne skoledagbok med forskjellige trykk på hver side og kjempe morsom til å samle ferieminner, inspirasjonbilder eller andre minner/bilder i.

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Du får ekstra lodd om du skriver det i bloggen din, men ikke et krav (siden ikke alle har blogg). Husk å nevn det i kommentaren din.

I want to give away a black smash book, and all you have to do is leave a comment in this post and I will have a drawing november 15 2012. Feel free to tell about it in your blog. Thanks!

Fristen er 15. november 2012. Jeg trekker en vinner og den blir offentligjort kort tid etter. Lykke til alle sammen og tusen takk til de som vil legge igjen en kommentar og nyt livet! Det gjør jeg!

Tags : ,

Tusen takk for alle som har lagt inn kommentar og som vil vinne Fancy Pants-ark. Disse to lekre arkpakkene er sponset av Fancy Pants – tusen takk for at dere ville sponse en giveaway på bloggen min.

Og vinneren er personen med denne kommentaren: 

åå den så hadde vært så heldig å vinne en av disse. Nydelige ark :)

Ut fra mailen tror jeg personen heter Elisabeth Hauge. Gratulerer Elisabeth!

Send meg en mail og jeg sender ark-pakkene til deg. Igjen gratulerer og tusen takk til alle som meldte sin interesse. Jeg garanterer at det kommer flere candyer og giveaways her på bloggen min, er jo så moro å gi bort ting.

Tags : ,

Fancy Pants har kommet med 2 nye arkserier og nå kan du vinne disse!

Det eneste du må gjøre er å vise et crazy face/grimase, holde en lapp der det står I love Fancy Pants og selvfølgelig ta bilde av det hele og sende til meg. Eller… du kan legge igjen en kommentar i dette innlegget (du må ikke ha blogg for å vinne).

Du kan vinne disse 2 arkpakkene, komplett med 14 forskjellige ark med mønster på begge sider, 2 die cut mønsterark, bokstaver og 2 ark med klistremerker (trykk på bildene for å se hele arkserien hos Fancy Pants).

Jeg trekker en vinner onsdag 24. november. Premien er sponset av Fancy Pants.

Tags : ,