Posts Tagged ‘Freestyle’

Jeg er inne i en skisseuke når det gjelder scrapping. På under en uke har jeg scrappet etter 3 skisser og sendt fra meg egenproduserte skisser. Det er gøy med skisser og jeg digger at utfordringsbloggen Skissedilla godtar at bidragene kan være inspirert av skissen.

Her er mitt bidrag og det ble litt freestyle-ish. Har behov for å scrappe freestyle noen ganger, bare for å teste ut og for å ikke kjøre meg fast i samme stil.

Tittel: Just relax and watch TV. Bildet er av lille M som slapper av i fat boy’en og ser på barne-tv.

Jeg har brukt ark fra Hambly og Kiki Art. Ellers litt bling fra Prima, bokstaver og klistremerker fra American Crafts, merkelapper, ramme fra Bam Pop, tyll og mer klistremerker fra Love Elsie og Basic Grey.

papirhobby

Her er skissen, laget av Lene/Nabon. Heia Lene!

skissedilla45

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , , ,

I går var det ekstremsport-show i Oslo Spektrum og jeg var der sammen med nevøen min. Det er virkelig kick å se hva disse FMX-gutta klarer å prestere i lufta. Det er snakk om salto på crosser med mer. Andre Villa var en av gutta, han er norsk og en av de beste i Europa. Siste tilskudd i gjengen er Oliver Lie (16 år,  venn av nevøen min) og han kan virkelig kjøre. Lykke til Oliver! Det anbefales å dra på et sånt show.

Her er et bilde fra der crosserne stod:

xelements

Her er en freestyle-lo jeg har laget. Bildet er printet på transparent og lagt over mønsterark. Mye av pynten er diecuts fra Basic Grey.

Soon 30

Takk for at du ser/Thanks for looking.

Tags : ,

Jeg har scrappet igjen. Har prøvd meg på utfordringen til Tovetyll på Scrappehuset. Tovetyll er ei fargerik jente som scrapper freestyle. Hun har nettopp lansert sin egen papirkolleksjon full av farger. Se gjerne i bloggen hennes for inspirasjon.  Utfordringen på Scrappehuset var å scrappe i stilen freestyle;  og ordet “regnbue” skulle være inspirasjonen for denne oppgaven. Det skal være sterke, klare farger og kontraster, det er ikke lov med brunt og sort. Det skal også være mye håndskrift på LO’en. Og jeg har prøvd (digger å teste ut nye teknikker og stiler).

Leve livet

Jeg har brukt mønsterark fra Sassafras (Serendipity “Happy Place”), litt Hambly overlays, litt resteark fra American Craft og Love Elsie, Bam Pop-ramme med håndskrevet tekst, thickers, knapper, binders, klistremerker fra Basic Grey “Lime Rickey” og noen sopper klippet ut for hånd. Bildet er av lille M, ute i hagen på første sommerdag.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Jeg har scrappet en side til Freestyle-utfordringen hos ScrappeHuset. Utfordringen var å scrappe i stilen freestyle og ark fra 3ndypapir (norsk arkprodusent). Jeg har brukt et rosa ark med stjerner “lollipop” som bakgrunn, designet av Lene Solhaug. Ellers har jeg brukt Hambly overlay,  diecuts fra Lime Rickey, Basic Grey, bling-stjerne fra me & my BIG ideas,  diverse merker fra KI memories, stemepltrykk fra Sassafras,  tekstramme fra Bam pop, bokstaver fra love Elsie, KI memories og doodlebug og “star” har jeg skrevet og klippet ut selv.

Tittelen er “Do you see the star?” og betydningen er i dobbel forstand. Bildet er av lille M og hun er selvfølgelig vår stjerne, men hvis du ser inn i øyet kan du skimte en stjerne (det er egentlig en takvifte). Denne var veldig morsom å lage, og ble til med minimal tenking.

Do you see the star?

Thanks for looking, I will be happy for comments.

signatur

Tags : ,