Posts Tagged ‘Fancy Pants’

Tusen takk for alle som har lagt inn kommentar og som vil vinne Fancy Pants-ark. Disse to lekre arkpakkene er sponset av Fancy Pants – tusen takk for at dere ville sponse en giveaway på bloggen min.

Og vinneren er personen med denne kommentaren: 

åå den så hadde vært så heldig å vinne en av disse. Nydelige ark :)

Ut fra mailen tror jeg personen heter Elisabeth Hauge. Gratulerer Elisabeth!

Send meg en mail og jeg sender ark-pakkene til deg. Igjen gratulerer og tusen takk til alle som meldte sin interesse. Jeg garanterer at det kommer flere candyer og giveaways her på bloggen min, er jo så moro å gi bort ting.

Tags : ,

Jeg har en giveaway gående der du kan vinne 2 arkpakker fra Fancy Pants. Legg inn kommentar her før kl. 1900 i dag og jeg trekker en vinner etter det. Kom igjen!

Tags :

Fancy Pants har kommet med 2 nye arkserier og nå kan du vinne disse!

Det eneste du må gjøre er å vise et crazy face/grimase, holde en lapp der det står I love Fancy Pants og selvfølgelig ta bilde av det hele og sende til meg. Eller… du kan legge igjen en kommentar i dette innlegget (du må ikke ha blogg for å vinne).

Du kan vinne disse 2 arkpakkene, komplett med 14 forskjellige ark med mønster på begge sider, 2 die cut mønsterark, bokstaver og 2 ark med klistremerker (trykk på bildene for å se hele arkserien hos Fancy Pants).

Jeg trekker en vinner onsdag 24. november. Premien er sponset av Fancy Pants.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappemesse, har du? I helgen er det scrappemesse i Lillestrøm (Skedsmohallen) der flere scrappe-forhandlere har møtt opp og selger varene sine. Jeg var der i går og kjøpte noen ark: juleserien til 3ndy (igjen gratulerer Gudrun), Fancy Pants, Magnolia (faktisk og hovedgrunnen var at arket var rosa og med stjerner!) og I lowe Scrap (en polsk produsent med veldig leken stil). Ellers møtte jeg flere kjente og det er alltid koselig.

Her er noen bilder fra messa:

Over ser du standen til Papirplaneten og lille snupp nede til venstre som bærer fornøyd på en plastpose.

Her er baksiden av standen til Unik Hobby.

Her er HappyHobby.

Papir i hjertet.

Her er treff-området, treffet fortsatte etter messen stengte.

Her ser du Lines Hobby, og Steffens bak til venstre.

På standen til Steffens hang det flere layouter som jeg har laget for de. 

Til høyre ser du standen til Steffens (og det nye Copic-stativet), bak ser du Andrine og Marens Landhandleri.

Her er standen til Unik Hobby.

Minner også om blogcandyen min som du kan lese mer om her.

Tags : , , , ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Det er mange flotte utfordringsblogger i hele verden og nå har jeg prøvd meg på en skisse på en utfordringsblogg i Russland; Art Ugolok. Her  er mitt bidrag:

Tittel: Lykke er å huske. Bilder av lille søte M. Endelig litt sommer og da vil hun huske. Jeg har brukt ark fra Fancy Pants (Rusted Sun og My Family), blomst, maling, litt mist, bokstaver fra Cosmo Cricket og Basic Grey. Alle produktene kan du kjøpe hos Steffens.

Jeg ble så glad da Siv (hun som driver Steffens) spurte om jeg ville lage noen layouter for butikken hennes. Selvfølgelig sa jeg ja. Tusen takk Siv! Og nå har jeg hilst på Ida som jobber på Steffens og hun er så søt og koselig.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle en flott uke.

Tags : , , ,

Første utfordring hos utfordringsbloggen Scrap that baby er ute og det er å scrappe om den første dagen sammen med babyen din. Første bildet, første besøk, hva som skjedde første dagen, mammas følelser osv.  Her er mitt inspirasjons-bidrag:

Tittel: My first day with you/ Min første dag med deg. Bildet er av lille M, ca. 2 timer gammel og første besøket var allerede på plass.

Jeg har brukt ark fra Little Yellow Bicyle (skåret ut de rosa fuglene i arket), Melissa Frances, Fancy Pants og DC-fix med trestruktur (som også er med i blogcandyen min). Ellers har jeg brukt diverse blomster fra Prima og Wild Orchid, pom pom-bånd, rosa bånd, klistremerke fra Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, fjær og skjult tekst (om mine følelser denne dagen) under fjæren.

Tusen takk for at du ser!

Tags : , , ,

Det er spennende å være mor og det er spennende å se et menneske utvikle seg og vokse opp.

Har laget en side med Lille M -> Du gir oss glede. Vi er utrolig glad i denne lille jenta som gir oss så mye i hverdagen. Og ja, livet vårt er forandret etter at hun kom til verden.  Har brukt ark fra Fancy Pants, bling fra Prima og thickers (bokstaver) fra American Crafts.

Du gir oss glede

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

Nå står jeg atter en gang ved et veiskille i livet mitt. Det er alltid spesielt å ikke vite hva som ligger foran deg. Det eneste jeg vet er at jeg har blitt en del av statestikken pga. “finanskrisa”. Men for oss er det foreløpig ikke noe krise. Jeg har permisjon frem til august og den skal jeg nyte sammen med min lille familie. Så får jeg se hva fremtiden bringer. Det viktigste er å nyte livet, ikke sant? Og ofte er det jo sunt å endelig komme frem til veiskillet.

Har du sett de nye arkene som kommer fra FancyPants?  Jeg elsker stjerner og når de i tillegg kommer i type kraftkartong, er det lett å la seg friste (kraftkartong er brun kartong, brunfargen kan ligne litt fargen på brune esker). fancypants

Når det kommer til shopping, venter jeg på noen pakker: twopeas, tusjer og stempler fra LeLo og FunkyKitz. Ville helst hatt det i går, men det tar selvfølgelig litt tid med posten. Legger ut bilde når det endelig kommer.

Legger ved noen sider som jeg lagde til DIVAkonkurransen i mars på scrapping.no:Første gang, spise med skje

Verden foran deg

Titt tei

Husarbeidet roper. Thanks for looking by.

signatur

Tags : , ,