Posts Tagged ‘DTbidrag Hobbyutstyr.no’

Tittel: Din første julaften.

Jeg har brukt ark fra Ladybugs and friends, Papirdesign, blomster fra Prima som har fått litt rød stempelsverte på seg. Englene er klippet ut av mønsterarket, bazzill-bling, bronsekartong fra Bazzill som matte bak bildet, mer bling fra Prima, rød perlebord fra Kort & Godt, blonde og stoffbokstaver fra Making Memories. Alt utenom bokstavene får du kjøpt hos HobbyUtstyr.no.

Bildet er av lille M på hennes første julaften. Hun er 2 1/2 måned og vil bare sitte.

Din første julaften

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Her er et nytt bidrag med utstyr fra nettbutikken HobbyUtstyr.no.

Tittel: “Ut i kulda”, bildet av meg som bærer lille M i bilstolen.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Ladybugs and Friends, overlay fra Making Memories, glitterlim, snøkrystaller fra Martha Stewart-punch og det grønne arket er emballasje fra Making Memories (se detaljbildet).

Vinteren 2009 - ut i kulda lille venn

detaljbilde-ut-i-kulda1

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Her er et kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no. Dinosaurusen er et stempel som jeg har fargelagt med copics (alkoholtusjer).  Og hvorfor ikke en rosa dinosaur? Hun har fått på seg litt negllakk og litt glitter på magen. Synes hun ble søt jeg.

Ellers har jeg brukt mønterark fra Basic Grey, har droodlet/tegnet litt på mønsterarket bak dinosaurusen. Brukt noen eyelets og teksten er skrevet for hånd.

Gratulerer med dagen

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er en layout jeg har laget til Hobbyutstyr.no. Jeg har  brukt Bazzill-kartong, bølgepapp fra en pappeske og maling. Treet har jeg tegnet og teksten er skrevet for hånd. Bildene er av kjekke Kent (hei Kent!) på familiefisketur i Telemark (han er gift med svigerinna mi).  Har brukt en del 3D-puter på siden for å få elementer opp og ut.

camping1

camping2

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Her er noen kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no.

Det er hovedsaklig brukt grønn Bazzill bling som kort, mønsterark fra Basic Grey Romani (Gypsy), primablomster, blomsterstempler fra Hero Arts, sommerfugler, eyelets og bånd fra Kort & Godt, jentestemplet er fra Art Stamps og teksten Dagen i dag er fra Kort & Godt. Bakgrunnen bak jenta er farget med kritt for å få en blålig farge. 

 Dagen i dagsommerkort

Har du sett noen nyheter fra CHA-messa i USA? Nyheter; nye produkter som kommer på scrappemarkedet utover høsten. Jeg har sett noe og noe imponerer. Jeg har falt helt for nyhetene til American Crafts og skulle gjerne ha bestilt alt sammen! Her er en film der de viser nye produkter fra standen sin på messa: http://www.youtube.com/watch?v=AecIeBoNeQY&eurl=http%3A%2F%2Famericancrafts%2Etypepad%2Ecom%2Fstudio%2F2009%2F07%2Fcha%2Dbooth%2Ehtml&feature=player_embedded

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Her er et kort jeg har laget for Hobbyutstyr.no.  Alle produktene får du kjøpt hos de.

Jeg har brukt stempel; Little Girl fra Artstamps og ”dagen i dag” fra Kort & Godt.

Mønsterarkene er fra Basic Grey Romani 6×6 pad, blomster fra Prima med eyelets fra Kort & Godt og sommerfugler fra Kort & Godt.

Stempeltrykket er fargelagt med promarkers/copics.

 

sommerkort

Jeg har fått en utfordring fra Eva Helen. Tusen takk Eva Helen. Jeg må tenke litt på de sannhetene. Prøver å legge det ut i morgen.

 

Takk for at du ser.

 

signatur

Tags :