Posts Tagged ‘DT’

Dette var moro! Ikke sant May Bente?!

DT.no (Drammens Tidende, lokalavisa) kjører konkurranse der du kan tipse om blogger. Og min kjære svigerinne tipset de om min blogg.  Jeg skrev et innlegg om det og la inn en layout med bilde av MB. Og resultatet? MB havner på forsiden av nettsiden til DT.no og de har skrevet om min blogg i artikkelen.  Moro. Og nå takker jeg DT.no for et litt høyere besøkstall.

Her er forsiden (nettsiden) til DT.no:

dt-artikkel1

Og her er artikkelen:

dt-artikkel21

Her ligger hele artikkelen.  Er ikke svigerinna mi søt? Du har all grunn til å være stolt av det uttrykket MB. You rock!

signatur

Tags :

Så moro, mannen min viste meg  nylig en eldre artikkel fra da vi drev butikk. Så moro å se det igjen. Det er litt vemodig å lese, akkurat nå savner jeg butikken. Som sagt; det var så utrolig moro og utfordrende å drive butikken. Møtte så utrolig mange koselig/hyggelige mennesker. Og det var utrolig (mye “utrolig”, men det er et veldig dekkende ord) moro/gøy å holde kurs! Jeg holdt kurs for nybegynnere, i teknikker og andre papirprosjekter. Jeg holder fortsatt kurs innimellom på forespørsel og er både instruktør og personlig shopper for noen av vennene mine.

Dette er en av sidene som var med i avisen. Er han ikke søt? Det er sønnen til venninnen min.

ditt sjarmerende ansikt

Og her er artikkelen: Drammens Tidende, lokalavisen i Drammen/Buskerud, april-2007.

signatur

Tags : ,