Posts Tagged ‘Diva’

17.mai er snart over og vi har hatt en rolig feiring.  Har sett på toget og grillet god mat.

Legger ut noen sider jeg hadde med i DIVA-konkurranse på scrapping.no i april. Etter en scrappetørke, scrapper jeg alltid DIVA-oppgavene. Det er varierende oppgaver og litt for å sjekke nivået mitt. Jeg lærer utrolig mye av den prosessen. Så hvis du står fast er det å anbefale å scrappe til konkurraser. Om du ikke leverer inn til konkurranse så er det verdt å prøve oppgaven.

efran_aprildiva_oppgave1

efran_aprildiva_oppgave2

efran_aprildiva_oppgave3

efran_aprildiva_oppgave4

efran_aprildiva_oppgave5

Dette er siste post i dag. I morgen legger jeg ut blogcandy (regner med at det blir på kvelden). TFL.

signatur

Tags : ,

Nå står jeg atter en gang ved et veiskille i livet mitt. Det er alltid spesielt å ikke vite hva som ligger foran deg. Det eneste jeg vet er at jeg har blitt en del av statestikken pga. “finanskrisa”. Men for oss er det foreløpig ikke noe krise. Jeg har permisjon frem til august og den skal jeg nyte sammen med min lille familie. Så får jeg se hva fremtiden bringer. Det viktigste er å nyte livet, ikke sant? Og ofte er det jo sunt å endelig komme frem til veiskillet.

Har du sett de nye arkene som kommer fra FancyPants?  Jeg elsker stjerner og når de i tillegg kommer i type kraftkartong, er det lett å la seg friste (kraftkartong er brun kartong, brunfargen kan ligne litt fargen på brune esker). fancypants

Når det kommer til shopping, venter jeg på noen pakker: twopeas, tusjer og stempler fra LeLo og FunkyKitz. Ville helst hatt det i går, men det tar selvfølgelig litt tid med posten. Legger ut bilde når det endelig kommer.

Legger ved noen sider som jeg lagde til DIVAkonkurransen i mars på scrapping.no:Første gang, spise med skje

Verden foran deg

Titt tei

Husarbeidet roper. Thanks for looking by.

signatur

Tags : , ,