Posts Tagged ‘Design Team’

Da er det offisielt! Jeg er med i design teamet til den norske butikken Andrine & Marens Landhandleri. De fører blant annet Washi-tape (one of my favorite) og andre spennende produkter til papirhobby. Med på design teamet er også Silje, Connie og Torill/Screppa. Les mer på bloggen til Anma: http://andrinemaren.blogspot.com/

 

Tags : , ,

Woho, I am on the new design team to Best Creation! This was a surprise and I am so happy. I love their products and can’t wait to work with their new products from CHA summer 2010.

Woho, jeg er med på det nye design teamet til Best Creation! Dette var en overraskelse og jeg er så glad. Jeg liker produktene deres og gleder meg til å teste de nye produktene fra CHA sommer 2010 (produktmesse).

I kveld blir ei ny dilla-jente presentert i min Skissedilla-hyllest. Hvem tror du det er?

Tags : ,

Det er ny utfodring hos Scrap that baby og her er mitt bidrag. Utfordringen er å scrappe om barnerommet; dekor på rommet eller annet minneverdig. Jeg valgte å scrappe om teltet til lille M. Hun har et eget telt med masse puter og pledd. Alltid stas å slappe av der og så koselig når vi leser bøker. Bestefaren hennes har laget stengene/konstruksjon (etter mutlig beskjed fra meg) og jeg har foreløpig lagt over meterstoff.

Tittel: in your tent/i ditt telt. Bilder av lille M i teltet (på det store bildet legger hun babyen som forøvrig har en overdimensjonert bleie). Jeg har brukt ark fra Basic Grey (bakgrunnsarket), ark og klistremerker fra Sassafras (produktene deres er så lett å leke med), glimmer mist og bokstaver fra Cosmo Criket. Alt får du kjøpt hos Steffens.

Tags : , ,

kikiart1

Yeah! I am on the new design team to Kiki Art! So exicted! Thanks Kiki-team and thanks for the opportunity. Really looking forward to play with your products! And congratulations to the rest of the design team!

Kiki Art er en ny ark-/produktprodusent i Canada. Produktene og arkene har freshe farger og  friskt uttrykk. Jeg har ikke sett produktene IR, men har sett de på nettet og gleder meg så til å teste ut disse. Woho, dette er kjempe moro!

Tags : ,

Wow, I am in shock! Bree and the team over at Scrapping Across the Universe choosed me to be on their Design Team! Whee! It’s so exiting! And again; I am still in shock. And we are two norwegian girls at this Design Team (Gudrun L. is the other girl).

Jeg hadde egentlig tenkt til å scrappe i kveld, men ble litt satt ut av denne hyggelige beskjeden. Alltid moro å bli valgt ut til sånne utfordringer. Nå bruker jeg mye tid på denne hobbyen og når jeg i tillegg kan bidra til å inspirere andre personer er det ekstra spennende. Gleder meg til å ta fatt på utfordringene over @ SATU!

 

banner

Tags : ,