Posts Tagged ‘Creative Scrappers’

Creative Scrappers kommer med ny skisse hver søndag og dette er mitt bidrag til siste skissa:

Tittel: Lek i senga. Bilde av datteren min som leker med baller i sprinkelsenga. Jeg har brukt ark fra Hambly, KI Memories og Basic Grey. Bokstaver fra Basic Grey og stjernene er stanset ut.

Dette er skissen som jeg har brukt som utgangspunkt:

Jeg holder stadig kurs innen kortlaging og scrapping. Skal holde kurs innen scrapping – stilen steampunk – på scrappetreff på Toten lørdag 26. februar. Det blir så moro. Det er den stilen jeg digger mest innen scrapping. Liker å kline med maling og farger! Mer info om kurset her, fortsatt noen ledige plasser.

Torsdag 3. mars starter jeg opp med nytt kortkurs hos Folkeuniversitetet. Vi lager invitasjoner, bordkort og takkekort til høytidlige fester. Send mail til css@folkeuniversitetet.no for påmelding.

Onsdag 9. mars holder jeg scrappekurs i stilen vintage hos Steffens i Oslo og det er fullt.

Nå har jeg holdt flere kurs innen scrapping og kortlaging og det er så moro. Gøy å se at deltakere koser seg og moro at de blir inspirert. Og ikke minst; veldig hyggelig at jeg kan bidra til at flere ser gleden ved papirhobby. Alle bør ha en hobby de liker!

Håper du får en flott helg.

Tags : , , , , ,

Ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Jeg elsker å leke med maling og dette ble resultatet. Har hovedsaklig brukt maling og noen rester av mønsterark, bling, bokstaver og bildet har blitt pusset med sandpapir.

Tittel: Museum i Eidfoss (ja, det fins faktisk tross i at det er et lite sted).  Bildet av datteren min som hører stemmer via hodetelefoner, med historier fra gamle dager.

Her er skissen jeg har brukt:

Bli gjerne med, last opp bidraget i bloggen din og legg igjen link hos Creative Scrappers. Good luck.

Ønsker deg en flott uke og kanskje dukker det opp noen spennende og nye muligheter.

Tags :

Det er snart jul! Woho! Gleder du deg til jul? Det gjør jeg og jeg har kontroll på nesten alt som må være ferdig før jul.

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt Design Team-bidrag:

Tittel: you love music/du elsker musikk. Bilde av datteren min som skrur på en radio.  Jeg har brukt ark fra Teresa Collins, litt glimmer mist, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og sommerfugler fra Jenni Bowlin.

Her er skissen jeg har brukt og jeg har snudd den 90 grader.

Thanks for looking og det kommer snart en ny oppdatering. Ønsker alle som titter innom en flott advents-/juleuke!

Tags : ,

I love to play with the sketches from Creative Scrappers and here is my take on sketch #133:

Title: Helt propell/completely propeller. Pictures of my daughter on Christmas morning and her new toy. I have used paper from the Norwegian company Papirdesign. Love their paper and design. I have also used some glimmer mist, washi-tape, ribbon and some letters. Some of the pattern paper is cut out by hand.

The sketch:

Thanks for looking and don’t forget to play with the sketch. I wish you a wounderfull week!

Tags : ,

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Tittel: I’m not afraid/Jeg er ikke redd. Bilder av meg og reptiler i Oslo Reptilpark (mannen min har tatt alle bildene).  Jeg har brukt ark fra Sassafras, bokstaver fra Sassafras og QuicKutz Diesel. Litt maling, washi-tapes og Martha Stewart punch.

Dette var første gangen jeg tok i en slange og jeg gjør det gjerne igjen.

Jeg har vært på scrappetreff i helgen og bilder kommer i morgen. Ønsker alle en flott uke!

Tags : , ,

Skisse nr. 127 er ute hos Creative Scrappers og det er mitt andre bidrag som Design Team:

Tittel: Kåre. Han er bestefaren til mannen min (he is my husbands grandfather). Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, ramme fra My Little Shoebox, tekstlapper fra October Afternoon og Hambly, bokstaver fra Basic Grey.

Digger det bildet her; han sitter i en stol langt ute i skogen.

Tags : ,

Whoho, I really feel like dancing. Hey, I am dancing all day long! I am so excited, I am on the Creative Scrappers Design Team! Whoho.. I made it. Thanks Kristine for letting me be on this amazing team (I worked with Kristine at Scrap Yourself). Now I’m floating after “Sweet dreams” of Beyoncè. Check it out:

You can see the complete list here. Can’t wait to play with CS-sketches as a Design team member… Can you see me; rocking at my studio? :oP *funny*

Whoho, jeg føler virkelig for å danse. Hei, jeg danser hele dagen lang! Jeg er så spent, jeg er på Creative Scrappers Design Team! Whoho .. Jeg gjorde det. Takk Kristine for at jeg får bli med på dette fantastiske laget (jeg jobbet sammen med Kristine på Scrap Yourself). Nå flyter jeg etter «Sweet Dreams» av Beyoncè. Se navnet mitt på lista! Du kan se komplett liste her. Gleder meg til å leke med CS-skissene som Design Team medlem… Kan du se meg; rocker på hobbyrommet mitt? :0P *moro*

Har testet ut litt i PhotoShop. *Blowing you a kiss and happines*

Tags :

Tusen takk for tilbakemeldinger om hyllesten min. Jeg bobler over av ideèr og da er jo bloggen min en fin arena.
Neste dillajente er..  HEGE!

Hun kaller seg for Hege AL, men jeg er sikker på at hun egentlig mangler en g som i Hege Gal. Jeg har ikke møte henne, men hun virker utrolig koselig og GAL. Ikke klin gal, men gal med masse humor. Når det gjelder scrappestilen hennes er den virkelig gjennomført. Hun bruker mye cluster og white space. Ingrediensene hennes er ofte hvit bakgrunn, spreke og sterke farger, bølgepapp, lag på lag, hvit ramme, litt glimmer mist, sommerfugler og blomster. Og sidene er alltid så utrolige lekre og delikate. Så; jeg har latt meg inspirere av hvit bakgrunn, lag på lag og blomster. Her er resultatet:

Tittel: So ro. Bilde av lille M som sover. Teksten er en sang jeg synger for henne når hun skal sove. Jeg har brukt (reste-)ark fra Love Elsie, Collage Press, October Afternoon, Kaiser Kraft og Hambly. Bølgepapp, kakeserviett, blomster fra Prima, bokstaver fra American Craft og Making Memories, notatark fra October Afternoon og litt bling.

Jeg har brukt skisse fra Creative Scrappers og er med på favoritt sang-utfordring hos Musikkstua. Jeg har ikke noe favorittsang, men denne teksten/sangen betyr mye for oss.

Nå setter jeg i gang med prosjekt neste skissedilla-jente. De blir presentert i vilkårlig rekkefølge. Hvem er den neste? Følg med i morgen.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, alltid koselig med besøk.

Tags : , , ,

Utfordringsbloggen Creative Scrappers feirer bursdag hele april måned og har flere spennende utfordringer, hovedsaklig skisser. De har også noe som heter Readers Reveal, direkte oversatt leserene avslører; det er altså leserene som scrapper etter skisser og som blir vist frem i bloggen. (For å være med på dette måtte du sende mail før april.) Jeg var med på en skisse som ble publisert 8. april og her er mitt bidrag:

Tittel: godt med pannekaker. Bildene er av lille M som spiser pannekaker for første gang og det var godt. Ser du ikke gliset hennes? Jeg har brukt ark fra Websters Page’s og My Mind’s Eye. Bånd, klistremerkebokstaver fra Basic Grey og Jenni Bowlin, tekstmerke fra Hambly og October Afternoon og blomster fra Prima (samme blomster som er i blogcandyen min).

Her er skissen som er utgangspunktet:

Creative Scrappers har også hatt blog hop og 3 av mine skisser var med (= alle i design teamet til Creative Scrappers hadde valgt ut en skisse de likte og scrappet etter den ( blog hop er å gå fra blogg til blogg, legge igjen kommentar og dermed bli med i trekninger på de forskjellige bloggene). Her er mine 3 skisser for Creative Scrappers:

Gi meg gjerne beskjed hvis du bruker noen av mine skisser. Det er så gøy å se hvordan andre løser de.

Tags : ,