Posts Tagged ‘CasaRunway’

Nå er de 6 innledende rundene i konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ) over og jeg er med i finalen! Det startet med ca. 60 påmeldte, underveis har det vært ca. 45 aktive og siste runde var det ca. 30 bidrag. Jeg kom på 2.plass sammenlagt! Nå er det finale med 10 finalister (en oppgave) og alt kan skje. Det blir iallefall veldig spennende.

Oppgave 6 var å scrappe i stilen vintage, hovedfarger brun og turkis, masse blonder, bling/perler og blomster. Her er mitt bidrag:

Sommer idyll

Tittel: sommeridyll. Bildet er av bestefaren og bestemoren min og meg (da jeg var ca. 5 år). De hadde campingvogn på Jeløya (Moss) og jeg var der hver sommer frem til 1987 da bestefar ble dårlig på campingplassen og døde. Dette blidet er tatt av en journalist og brukt i lokalavisen. Jeg har brukt papir fra Jenni Bowlin, Hambly, Making Memories, My Mind’s Eye, bølgepapp, hjerteserviett, blonder, fjær, blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, sommerfugler fra Jenni Bowlin og utstanset fra Martha Stewart punch, metallpynt fra Tim Holtz, perleblomst og fjær (fått av svigerinnen min), egenproduserte blomster klippet ut av mønsterark og med perle i midten, bokstaver fra American Crafts, Heidi Swapp og K&Company, bling fra Prima og tekstramme fra October Afternoon og masse distress-ink, litt maling og glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle stemmene (både fra medlemmer og jury)!

signatur

Tags : , , ,

Da er runde 5 over av konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ). Det er kun 1 oppgave igjen før vi får vite hvilke 10 finalister som går videre til finalen. Jeg ligger på 2.plass sammenlagt.

Oppgaven var rette linjer. Bilder, mønsterark, tittel og journaling skal stå i 90˚ vinkel, altså ingenting skal stå på skakke og minst 2 bilder. Og her er mitt bidrag:

Oppdagelsesferd på rommet ditt

Jeg hadde flere idèer og endte opp med denne. Tittel: Oppdagelsesferd på rommet ditt. Bildene er av lille M som leker på rommet sitt. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Hambly, Bazzill, maling, bokstaver og “buttons” fra American Crafts, flere bokstaver fra Basic Grey, die cuts fra SassaFras, plaststjerner fra Heidi Swapp, stanset stjerner og tegnet streker med hvit pen.

Tusen takk for alle stemmene og takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Nå er det bare 2 runder igjen før finalistene kåres! Dette er spennende.

Oppgaven var å bruke rødt som hovedfarge, tema var deg selv, ha med blonder og godteri-emballasje. Her er mitt bidrag:

Jeg er en klovn

Tittel: jeg er en klovn. Med liten tekst: “Den mest bortkastede av alle dager, er en dag uten latter!”. Hjemme hos oss går det ikke en dag uten å få minst en dose latter. Vi har det generelt morsomt vi 3.  Og senest i går spurte barnehagetanten til lille M om hun var så blid hjemme også, hele tiden. Jeg ble litt betenkt over spørsmålet; er ikke unger vanligvis blide? Det gleder meg at det gode humøret til meg og mannen min er ført videre til lille M. Og når jeg skriver at jeg er en klovn er det fordi jeg elsker å ha det moro sammen med folk, kjente og ukjente.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Hambly, American Crafts og et eget produsert kliss-klass-ark. Tyll, bånd, blonder, blomst fra Prima, chipboards fra Pink Paislee, rubons fra Imagination Project og godteripapir “Stjernemix”. De røde prikkene er malingsdrypp.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Nå er runde 3 av CasaRunway på forumet CasaKreativ over. Oppgave 3 var inspirert av smurfene. Kun bruke blått, hvitt, evt.  gult eller kombinasjon av dette. Tema er en egenskap du har. Ha med maling eller glimmer mist og tittel/journaling.

Her er mitt bidrag:

Jeg er kreativ

Tittel: Jeg er kreativ (jeg tror iallefall at jeg er det.. he he). Liten tekst er “Jeg elsker hobbyen min og ideène bare strømmer på”. Bilder av meg.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Sassafras “Dreamy”, Daisy D’s. Har klippet ut Tingeling fra et mønsterark fra Sandy Lion. Har brettet flere remser. lagt bak mønsterarket og sydd over. Brukt maling og glimmer mist, dråpen er tegnet med glitter og maling, har brukt forskjellige plast-stjerner og stanset ut stjerner med punch. Bokstavene er fra American Crafts og Creative Imaginations.

Takk for at du ser og igjen tusen takk for alle koselige kommentarer både fra inn- og utland.

signatur

Tags : , ,

Da var andre runde av CasaRunway (konkurranse på forumet CasaKreativ) over og stemmene er talt opp.  Så langt ligger jeg foreløpig på en tredje plass sammenlagt.  Oppgaven var å bruke minst 5 forskjellige blomster (og helst i forskjellige materialer), transparent/overlay, chipboard, stempel, 3 forskjellige fonter i tittelen og søm. Her er mitt bidrag:

Bestemors dåpskjole

Tittel: I oldemors dåpskjole. Bildet er av lille M. Jeg vet med sikkerhet at kjolen ble brukt av oldemor i ca. 1926. Men vi(mamma) tror den kan være sydd om etter en brudekjole og da er det kanskje nærmere 1920. Kjolen er snart 100 år gammel! Denne har oldemoren, bestefaren, onkelen, jeg, fetteren og kusinen til lille M brukt. Og alle navnene/årstallene er brodert på kjolen.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Anna Griffin, Jenni Bowlin, Daisy D’s, overlay fra Hambly, masse blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, blonde fra Aase (tusen takk), stempler fra Sassafras (ser du rådyret som titter frem bak blomstene?), chipboard fra Fancy Pants, bling fra prima, bokstaver fra American Crafts og Creative Imaginations, rubons fra Making Memories og metall charms. Ellers har jeg brukt brun stempelpute og litt glimmermist. (De gule rosene, fuglen og engelen er klippet ut av mønsterark.)

Takk for at du ser og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

signatur

Tags :

Forumet CasaKreativ har startet en konkurranse som heter CasaRunway. Den går over 6 uker = 6 runder og i runde 7 blir det avgjort hvem som vinner. Første runde er over og tusen takk for alle stemmene. Siden det er så mange deltakere ble avstemningen delt inn i 3 grupper (48 deltakere) og jeg vant min gruppe. Sammenlagt ligger jeg foreløpig på 2. plass. Oppgaven var å bli inspirert av fargene blå (turkis), rosa, gul og svart, minst 6 knapper i minst 4 forskjellige farger, 3 ulike fonter i overskriften, tekst på minst 20 ord og synlig mist (fargeprut). Her er bidraget mitt:

Du utforsker bassenget

Tittel: Du utforsker bassenget. Jeg har brukt ark fra PaperTrunk, Bazzill, Love Elsie og Sassafras, laceark fra KI Memories overlays fra Hambly, knapper fra Fancy Pants(?), grønn og rosa mist, oransje og rosa farge, bånd, bokstaver fra American Crafts og rubons fra Provo Craft.

Igjen tusen takk for alle stemmene og takk for at du kom innom bloggen min.

signatur

Tags : ,