Posts Tagged ‘CasaKreativ’

Det er alltid moro når en får supre kommentarer på det en lager og ekstra gøy er det når prosjektet kommer i spotlighten og blir utvalgt.  Layouten “Crazy Seniorita” har fått heder og omtale:

Ble valgt ut som kreativ sjel uke 29 på scrapping.no. Kristine sier dette “Jeg digger denne fargerike og herlige layouten fra Ann-Katrin! Jeg blir ordentlig glad når jeg ser slike LO’er som har så mye personlighet bak. Det vimsete uttrykket, og alle de herlige detaljene gjør at denne layouten utstråler glede og latter! ”

Og ble valgt ut til CASAspotlight uke 27 på CasaKreativ.no. Wibeke sier dette “blir så glad av å se denne fargerike til Ann-Katrin“.

Herlig, veldig morsomt og ikke minst styrkende for min kreativitet å få sånne tilbakemeldinger. Det er dette som gjør scrapping ekstra morsomt og det er en stor bonus.

Takk for at du tok turen innom og jeg ønsker deg en solrik dag!

 

Tags : ,

Forumet CasaKreativ har en månedskonkurranse der du skal løse 3 forskjellige oppgaver og jeg fant i april. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Her er mine bidrag:

Oppgave 1 var en skisse designet av Lene:

Tittel: bake kanelboller. Bilde av datteren min. Har brukt glimmer mist, sjablong, ark fra October Afternoon og Sassafras og litt pynt fra Sassafras.

Oppgave 2 var en scraplift av “Lenemor” i en nydelig Steampunk-stil. Jeg valgte å følge stilen og bruke litt farger:

Tittel: helt nure (Nure fra “Linus i svingen” som går med sykkelhjelm hele tiden). Bilde av datteren min som leker i en vanndam.  Jeg har brukt mye glimmer mist, blomster, knapper, pynt fra diverse, en metall-brosje. Akr fra Prima, My mind’s eye og Studio Calico.

Oppgave 3 var å bruke tittelen eller deler av tittelen “Den første løvetann”:

Tittel: Den første høsttur. Bilde av datteren min i skogen der vi bor. Jeg har brukt mye glimmer mist (bakgrunn er et hvit ark sprayet med glimmer mist), mange blomster fra diverse leverandører, bling og litt resteark. Bokstavene er fra American Crafts, Jenni Bowlin og My little shoebox.

Igjen tusen takk til de som stemte på mine bidrag. Og er det noen som ser at jeg har dilla på glimmer mist (vannfarge med shimmer på spruteflasker)?

Takk for at du ser.

Tags : ,

Noen av layoutene mine har blitt vist frem/featured på nettet:

Denne ble valgt ut som til “kreativ sjel” på forumet scrapping.no. Selleri sier dette: Se på denne utrolige LOen som efran har laget! Så utrolig full av detaljer – men allikevel så rolig og harmonisk. Et utrolig flott bilde, og jeg er skikkelig imponert over bakgrunnen og måten denne er pyntet på. Tusen takk for bøttevis av inspirasjon efran! Tusen takk for koselig kommentar Selleri.

På forumet CasaKreativ ble denne valgt ut av Asil og hun skriver dette:  snakk om å lage en herlig resultat av mist og maling! Røft og brunt og bare fantastisk!! Tusen takk Asil for koselig kommentar.

Det er selvfølgelig veldig stas at andre blir inspirert av det jeg lager og tusen takk til dere som velger ut mine prosjekter og kommenterer det.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (crop) i Tønsberg i helga og det har vært så moro! Ca. 60 jenter samlet med et mål for helgen; å leke med papir. Er’e mulig vil kanskje noen tenke og ja, tanken har slått meg: folk er gale! Særlig de jentene her. Nå er det egentlig fristende å si at scrapping er en lukket forening for de med fetish for papir, kun for jenter og homoer, men sånn er det ikke. Dette er jenter i alle aldre som koser seg med hobbyen sin og da er det selvfølgelig stas å treffe andre med samme hobby. Her er noen bilder fra treffet:

Bilder fra lørdag kveld. Det ser ganske kaotisk ut og sånn er det når enkelte drar på både 3 og 4 og 5 kofferter fullt av utstyr.

Nevner det igjen; dette er tatt lørdag kveld ca. kl. 2000 og hvor er alle sammen?

De står i kø og spiser kveldens middag; deilig tapas. HA; trodde du scrappere levde på knekkebrød og vann? Ikke på treff! Takket være arrangementkomiteèn.

Back to school (treffet var på Tønsberg Maritime Skole).

Jeg er egentlig glad for at dette bildet ble uttydelig, sånn av hensyn til disse stakkars gale jentene. Du får litt inntrykk og jeg velger å ikke utdype det. Ha ha, vi hadde det moro iallefall. Ikke sant Lene og Anette?

Bilder fra søndag; noen er fortsatt aktive. Nå har jeg inntrykk av at scrappere stadig er på vandring. Det er ikke mange som sitter på plassene sine.

Her sitter det noen.

Og her ser du hele trefflokalet.

Tusen takk til CasaKreativ for et flott treff. Jeg har kost meg veldig, møtt kjente og blitt kjent med flere. Jeg fikk scrappet litt også. Lagde 6 sider og 2 kort. Det ærnt”e ille gæli det (ble litt påvirka av alle de østfoldingene jeg satt sammen med, kjekt med Horten-Moss ferja). Takk til alle sammen som bidro til en flott helg og takk til den supre gjengen som jeg satt sammen med.

Det er alltid godt å komme ut, treffe andre, skravle og alt det der, men du så deilig det er å komme hjem og ikke minst komme hjem til den lille familien min. Jeg innrømmer det; jeg savnet datteren min allerede på fredag og det var veldig godt å se henne igjen i dag. Smelter når hun slår ut med armene og kommer løpende mot meg *sukk*.

Ønsker alle en flott uke og oppfordrer alle til å si hei til minst 5 ukjente iløpet av uka ;o)

Tags : , , ,

Hobbyforumet CasaKreativ har hver uke CASAspotlight der de tar frem prosjekter som er lagt inn i galleriet i løpet av siste uken. Jeg kom i spotlighten i uke 33 (forrige uke) med denne layouten:

“Linn digget rått denne fra Ann-Katrin. Knallfarvene, kontrastene og bildet som bare poppet fram var råflott!!!!!!!!”

Tusen takk Linn for at du valgte min layout!

Tags : ,

Nå er de 6 innledende rundene i konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ) over og jeg er med i finalen! Det startet med ca. 60 påmeldte, underveis har det vært ca. 45 aktive og siste runde var det ca. 30 bidrag. Jeg kom på 2.plass sammenlagt! Nå er det finale med 10 finalister (en oppgave) og alt kan skje. Det blir iallefall veldig spennende.

Oppgave 6 var å scrappe i stilen vintage, hovedfarger brun og turkis, masse blonder, bling/perler og blomster. Her er mitt bidrag:

Sommer idyll

Tittel: sommeridyll. Bildet er av bestefaren og bestemoren min og meg (da jeg var ca. 5 år). De hadde campingvogn på Jeløya (Moss) og jeg var der hver sommer frem til 1987 da bestefar ble dårlig på campingplassen og døde. Dette blidet er tatt av en journalist og brukt i lokalavisen. Jeg har brukt papir fra Jenni Bowlin, Hambly, Making Memories, My Mind’s Eye, bølgepapp, hjerteserviett, blonder, fjær, blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, sommerfugler fra Jenni Bowlin og utstanset fra Martha Stewart punch, metallpynt fra Tim Holtz, perleblomst og fjær (fått av svigerinnen min), egenproduserte blomster klippet ut av mønsterark og med perle i midten, bokstaver fra American Crafts, Heidi Swapp og K&Company, bling fra Prima og tekstramme fra October Afternoon og masse distress-ink, litt maling og glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle stemmene (både fra medlemmer og jury)!

signatur

Tags : , , ,

Nå er det bare 2 runder igjen før finalistene kåres! Dette er spennende.

Oppgaven var å bruke rødt som hovedfarge, tema var deg selv, ha med blonder og godteri-emballasje. Her er mitt bidrag:

Jeg er en klovn

Tittel: jeg er en klovn. Med liten tekst: “Den mest bortkastede av alle dager, er en dag uten latter!”. Hjemme hos oss går det ikke en dag uten å få minst en dose latter. Vi har det generelt morsomt vi 3.  Og senest i går spurte barnehagetanten til lille M om hun var så blid hjemme også, hele tiden. Jeg ble litt betenkt over spørsmålet; er ikke unger vanligvis blide? Det gleder meg at det gode humøret til meg og mannen min er ført videre til lille M. Og når jeg skriver at jeg er en klovn er det fordi jeg elsker å ha det moro sammen med folk, kjente og ukjente.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Hambly, American Crafts og et eget produsert kliss-klass-ark. Tyll, bånd, blonder, blomst fra Prima, chipboards fra Pink Paislee, rubons fra Imagination Project og godteripapir “Stjernemix”. De røde prikkene er malingsdrypp.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Nå er runde 3 av CasaRunway på forumet CasaKreativ over. Oppgave 3 var inspirert av smurfene. Kun bruke blått, hvitt, evt.  gult eller kombinasjon av dette. Tema er en egenskap du har. Ha med maling eller glimmer mist og tittel/journaling.

Her er mitt bidrag:

Jeg er kreativ

Tittel: Jeg er kreativ (jeg tror iallefall at jeg er det.. he he). Liten tekst er “Jeg elsker hobbyen min og ideène bare strømmer på”. Bilder av meg.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Sassafras “Dreamy”, Daisy D’s. Har klippet ut Tingeling fra et mønsterark fra Sandy Lion. Har brettet flere remser. lagt bak mønsterarket og sydd over. Brukt maling og glimmer mist, dråpen er tegnet med glitter og maling, har brukt forskjellige plast-stjerner og stanset ut stjerner med punch. Bokstavene er fra American Crafts og Creative Imaginations.

Takk for at du ser og igjen tusen takk for alle koselige kommentarer både fra inn- og utland.

signatur

Tags : , ,

CasaKreativ er et nytt hobbyforum i Norge. De har forum for alle; scrapping, kortlaging, strikking, matlaging og fotografering. Hver måned har de en konkurranse som heter CASAvist der du skal løse 4 forskjellige scrappeoppgaver. Fristen er vanligvis den siste dagen i måneden og det blir avstemning i etterkant. En av oppgavene for desember er å scraplifte (kopiere) en layout og det er min layout. Så moro at dere har valgt ut min layout fra galleriet. Tusen takk gjengen på CasaKreativ. De andre oppgavene er skisse, bli inspirert av tegneseriestripe og lag en sommerlayout med mist/maling og søm. Meld deg inn i forumet og bli med!

Teksten er: Denne fantastisk søte LO’en har vi funnet i vårt utrolig flotte galleri. Herligheten er laget av Ann-Katrin og den er deres til låns for lifting.

casavist-desember

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :