Posts Tagged ‘Butikkliste’

Minner om at jeg har en liste over samtlige scrappebutikker i Norge her på bloggen. Lista er alfabetisk og inneholder butikknavn, adresse og nettadresse. Lista blir stadig oppdatert og gi meg gjerne beskjed hvis det er noen butikker du savner eller hvis du driver butikk selv og ikke står på lista. Link til lista finner du på høyre side i bloggen (se bildet under).

butikkliste1

Her i heimen går hver ledige stund til scrapping. Jeg har scrappet ferdig et bidrag til Skissedilla #46 og håper jeg får tatt bilde/blogget i morgen. Nå er jeg i gang med en layout til en konkurranse på CasaKreativ. Oppgaven er skikkelig utfordrende og jeg har allerede kjørt meg fast flere ganger. Er spent på hva det blir tilslutt.

Ønsker alle som titter innom en gledelig uke og tusen takk for alle kommentarer! Setter pris på hvert eneste ord!

signatur

Tags :

Jeg oppdaterer stadig siden og nå har jeg laget egen butikkliste over scrappebutikker i Norge. Det har etterhvert blitt en del butikker og nettbutikker som selger papirhobby-utstyr og jeg har foreløpig ikke funnet en komplett liste over butikker. Derfor har jeg laget en selv med både nettadresser og kontaktinformasjon. Butikkene står i alfabetisk rekkefølge. Tror jeg har fått med de fleste butikkene, men gi meg gjerne beskjed hvis du mener det er noen som mangler eller det er feil informasjon (kontaktinfo er hentet fra butikkenes egne nettsider).

butikkliste1

Jeg er ikke ansatt eller sponset av noen butikker. Dette er av egen interesse og forhåpentligvis et verktøy for flere.

Har også lagt til muligheten for å følge bloggen min på høyre siden, under “join this site”. Så har du lyst til å følge bloggen min er det bare å registrer seg (må ha konto via google,  AIM, Yahoo, Netlog eller OpenID).

signatur

Tags :