Posts Tagged ‘Bursdag’

I love the life, my life and I really enjoy it. There are so many beautiful things in life, I love the tiny moments when you realize that only breating is life. When you are meeting happines, beeing with other peoples, love some smells and love the taste of food. Just living the life.

Jeg har feiret bursdagen min i 2 dager og jeg er veldig takknemlig. I går ble det rolig feiring med mann og barn. Jeg fikk et smykke og sjokoladekake (nam). På kvelden dro jeg på scrappetreff i Oslo og det var selvfølgelig veldig gøy. Fikk laget en lo. I dag (lørdag) har jeg feriet sammen med familie. Det er 4 barn under 4 år i familien og de klarer å lage liv. Lille M synes det var så stas med besøk. Jeg tror alle koste seg med god mat, kaker og gelè. Og det er på sånne dager som iallefall jeg er takknemlig for at jeg lever og får oppleve sånn gledelige øyeblikk. Og ikke minst se glede gjennom barns øyne og prøve å være med i deres verden. Det er fasinerende.

Jeg har oppdatert blogcandyen min. Fristen for å være med er 29. juni kl. 2400. Håper du vil være med.

Legger ved et bilde fra et sted nær barndomshjemmet mitt. Vi var en liten tur der på tirsdag og det er så stille og rolig der.

hajern

signatur

Tags :

Jeg har snart bursdag og det må feires. Det er faktisk mange ting jeg vil feire, men først og fremst bursdagen min. Jeg fyller det magiske tallet 29 og det uten måneder eller år i pluss eller minus (det er så mange over 30 som forblir “29″…).

Bli med på feiringen i morgen; da legger jeg ut en bursdagsRAK.

1 år

*Bilde av meg for ca. 28 år siden; klar til å utforske verden.

signatur

Tags :