Posts Tagged ‘Bordkort’

Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Det er snart helg, mannen starter snart pappa-permisjon og jeg tar ferie. Sånn i praksis kommer jeg sikkert ikke til å merke at jeg har” ferie” (da mener jeg ferie som i å reise bort til sydligere strøk og bare tenke på seg selv). Men det er deilig at hele familien er samlet og at vi kan bare slappe av. Vi kommer til å ta noen dagsturer og ellers være hjemme.

Jeg er fortsatt på bølgen med scrappelyst, har scrappet en lo til en konkurranse på et forum. Viser den her i bloggen så fort avstemningen er over. Prøvde meg på freestyle igjen, men føler at den ble mer meg enn freestyle. Er så glad for at scrappelysten er her og jeg vil heller scrappe enn å gjøre husarbeid. Jeg har faktisk fått gjort litt nødarbeid innimellom og scrapper med god samvittighet.

Legger ved bilde av bordkort som jeg lagde for en stund siden. Golf-tema til 40-årslag. Mins det var ca. 40 bordkort. Har brukt Bazzill, printet ut navn rett på kartongen og skrevet ut golfballer fra Silhouette. Enkelt og stilfullt. (NB: de jeg leverte var ikke frynsete på kanten).

bordkort-golf

Minner om at TwoPeas har lagt ut en ny film med Wearhouse Walk på youtube og minner om at du fortsatt kan melde deg på blogcandyen min. Fristen er 6. juni. Lykke til! (Moro å se at det er over 80 som har meldt seg på!)

signatur

Tags : ,