Posts Tagged ‘Blogcandy’

Nå er det på tide med blogcandy igjen! Jeg elsker å gi bort gaver/overraskelser og denne gangen gir jeg bort et kit fra Studio Calico. Dette kitet kom ut i juli og  heter Continental. Perfekt til bildene fra sommerferien.

Hvis du vil være med i trekningen av denne flotte candyen må du:

1. legge deg til som følger av bloggen min (hvis du ikke allerede er det).

2. Skrive om bloggen min/candyen i din blogg.

3. Legge igjen kommentar i dette innlegget.

Fristen er torsdag 30. september kl. 2359. Jeg trekker en vinner og legger det ut på bloggen her.

Tags : ,

Tusen takk til ALLE som har deltatt på blogcandyen min. Moro med store respons og tusen takk for alle koselige kommentarer. Utrolig koselig å høre at jeg kan være til inspirasjon. Det setter jeg veldig pris på og det gir meg ny energi til å fortsette med denne fantastiske hobbyen. Nå har jeg vært veldig aktiv i et år og jeg er ikke lei.

Nå over til vinneren. Vinneren får lekre ark fra den nyeste kolleksjonen til 3ndy papir, bånd, blomster, tyll og DC-fix:

Og vinneren er……………………………………..

Heidi A. Rahm

01.04.10 14:25

Hei Ann-Katrin! Så flott blog candy du skal gi bort og jeg er imponert over 30 000 besøkende på bloggen din. Imponert! Selvsagt skal jeg bli en følger og selvsagt kommer jeg innom og besøker deg igjen – for nå følger jeg bloggen din og finner lett tilbake. Du har laget masse fint. Har sittet og surfet litt rundt i bloggen din og du er jo like dyktig på lo’er som kort. Ha en fin påske.

Klem fra meg:=)

Gratulerer Heidi! Send meg adressen din og premien din kommer snart!

(NB: jeg har vært på scrappemessa på Hellerudsletta i dag og bilder kommer senere i kveld.)

Tags :

Har du lyst til at jeg skal scrappe med dine bilder? Nå har du muligheten. Som en del av feiringen min ønsker jeg å gi bort en layout til en vinner. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, evt sende mail til post@papirhobby.no.  Det er viktig at du har minst 4 bilder jeg kan velge fra, gjerne fra samme hendelse eller av en person. Jeg vil gjerne ha dato, sted, navn og historien. (Jeg står for utstyr, produkter og porto for ferdig resultat). Dette kan gjerne være en gave til noen som har bursdag, bryllup, til minne om osv. Jeg kan også tilpasse størrelsen til  rammer under 30 x 30 cm hvis ønskelig. Jeg trekker en vinner lørdag 1. mai 2010.

Tags :

*Please scroll down for english*

Nå er det på tide med en blogcandy! Jeg ønsker å takke alle som er innom bloggen min og tusen takk til alle som legger igjen kommentarer! Det er gøy å få tilbakemeldinger på det jeg legger ut her, setter veldig pris på det. Jeg begynte å blogge i april 2009, snart et år siden og jeg har hatt 30 000 besøkende i bloggen! Det må selvfølgelig feires og det med ark fra den norske produsenten 3ndy papir! De er helt ferske og det oser sommer av arkene og med herlige nostalgiske illustrasjoner! Se mer i bloggen til 3ndy papir. Det er også blomster fra Prima, pom pom-bånd, andre bånd, rød tyll og DC-fix med trestruktur (forklaring kommer senere).

Alt dette kan bli ditt, det eneste du må gjøre er:

1. Bli en følger av bloggen min (hvis du ikke er det fra før…)
2. Legg igjen en kommentar i dette innlegget, slik at jeg finner deg.
3. Lag et innlegg med et bilde av candyen i bloggen din, hvor du linker tilbake til dette innlegget.
Fristen er til og med lørdag 17. april 2010. Jeg trekker en vinner i løpet av søndag 18. april og legger ut i bloggen.

For english:

Hello! I am celebrating 30 000 hits in my blog! Thanks to all who visit my blog and to all who leave comments. I appreciate it!

So, if you want this blogcandy, all you need to do is:
1. Become a follow of my blog (if you’re not there before …)
2. Leave a comment in this post, so I’ll find you.
3. Create a post with a picture of candy in your blog, where you link back to this post.
The deadline is through Saturday 17 April 2010. I will draw a winner Sunday 18 April.

Tags :

Nå er det på tide med en ny blogcandy! Og denne gangen er det veldig enkelt å bli med.  Det eneste du må gjøre for å bli med er å skrive minst 1 kommentar i bloggen min og du er med i trekningen. Altså 1 kommentar = et lodd. Flere kommentarer gir flere lodd. Vil du også bli følger av bloggen eller skrive om min blogg i din blogg gir det ytterligere lodd. Fristen er søndag 4. oktober – da trekker jeg en person som vinner blogcandyen.

Dette er en blogcandy som takk for alle kommentarer jeg får i bloggen. Jeg har blogget siden mai 2009 og har snart fått 400 kommentarer! Tusen takk alle sammen. Setter utrolig stor pris på det. Det koster så lite å legge igjen en kommentar og betyr utrolig mye for mottakeren. Igjen tusen takk!

Blogcandyen inneholder en boks med blomster fra Petaloo (Box blends), flere blomster (både papir og filt), charms, knapper, pompom-bånd, frimerker, blader, tape fra Heidi Swapp og jumprings.

Join this blogcandy! Just leave a comment in my blog and you get a ticket to this candy. That’s all you have to do. I will draw a winner on sunday 4th october.  I am shipping worldwide.

price-22

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke og nyt høstværet!

signatur

Tags :

blogcandy

blogcandy11

Vil du vinne denne blogcandyen? Alt du trenger å gjøre er å bli en følger av bloggen min (“join this site” på høyre side), skrive en kommentar i dette innlegget og skrive om det i din blogg.

Here’s a update about the blogcandy; I am celebrating my birthday, my life, my blog have 200 comments, I love scrapbooking (did you know?) and so on. There are so many thing to celebrate and I want to give away a blogcandy. All you have to do is to be a follower of my blog (at “join this blog” on right side), leave a comment here and tell about it in your blog.  I will announce the winner on my blog 30th of june (all the followers joined before 30th of june have a chance to win). I will ship worldwide.

The blogcandy includes: flowers and leaves from Prima Marketing, stickers from Heidi Swapp, clear buttons from Fancy Pants, alfabeths from foofala, papers (lettersize) and stickers from K&Company.

I love to hear from you.

Tags :

So many comments on my blogcandy! Totaly 139 people! Thank you so much. I hope you will visit me again and feel free to leave a comment. (I have some plans about my blog; there will be more blogcandies and even some challenges).

Yeh, and the winner is….

 

trekning

 

Eva Helen! Lucky you! Send me you address and you will recive my blogcandy. Thanks again for all the comments.

Tags :

I’ve had some question about my blogcandy:

yes, you can attend even though you don’t have any blog. If you have a blog; just write about it in your blog and please feel free to copy my blogcandy-picture. It’s one more week before I draw a winner and now it’s almost 100 comments about the candy. WOW! Read more about the candy.

Tags :

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer. Kjempe gøy å se at det er over 60 (!) stk som har meldt seg på blogcandyen!  Jeg setter veldig pris på det og jeg tror faktisk jeg har vokst noen cm på det.  Tenk; t.o.m. folk fra Ungarn, Russland, Argentina, Polen og fler. Jeg prøver samtidig å besøke de bloggene som legger igjen kommentarer og det er enormt mye flott som lages i både Norge og verden. Og takk til Google Translate som oversetter utenlandske sider. Det er fortsatt mulig å melde seg på blogcandyen, fristen er 6. juni og jeg trekker en vinner 7. juni (jeg skal på scrappetreff den 7. og regner med at jeg legger ut vinneren på morgenen).

Jeg har fått scrappet litt de siste dagene. Har prøvd meg på Freestyle og DET er moro! Bare å slippe tankene løs.. eller å velge å ikke bruke de og bare å scrappe i vei. Jeg tar bilde av de i morgen og legger ut her på bloggen.

Legger ved en side jeg scrappet i 2007, av min søte niese. På bildet er hun 1 dag gammel. Har brukt Bazzill og klippet ut av Basic Grey-ark. Takk for at du ser.

maria

signatur

Tags : ,

Blogcandy 

*The blogcandy is over and the winner is Eva Helen*

It’s finally time for my blogcandy. Hope you like what you see and want’s to join my “candy”. All you need to do is link my candy on your blog and leave a comment here.  (I am shipping worldwide.) I will announce the winner on my blog on sunday 7th june.

Da er det endelig “premiere” på bloggen min og her er blogcandyen. Håper du vil være med; alt du trenger å gjøre er å linke blogcandyen i din blogg og skrive en kommentar her. Vinneren blir annonsert her på bloggen søndag 7.juni.

blogcandy

1234567

TFL

signatur

Tags :

blogcandy

Look at this fab blogcandy. Debbie is really cute, giving away all this stuff.  All this products is very popular to day.

Happy birthday Debbie! Her blog: http://passionforcrafts.blogspot.com

Tags :

Blogcandy

Blogcandy

 Se på denne fine blogcandyen. Den ligger ute i bloggen til mo9ca. Hun feirer at hun er gjestedesigner hos inkido. Mo9ca er en utrolig dyktig scrapper. Hun scrapper i vintagestil, med masse blonder, sarte farger, blomster og distressing. Det er mye inspirasjon å hente i bloggen hennes. Trekning av blogcandy er fredag 15.mai. (Det kommer snart en blogcandy i denne bloggen også. Holder på med siste finpuss og da er det snart klart for premiere.)

Tags :