Posts Tagged ‘Best Creation Inc’

Nå er det ikke lenge igjen til jul. Her er en layout jeg har laget for Best Creation:

Tittel: Smaker deig/tasting dough. Bilder av datteren min som lager pepperkaker. Jeg har brukt ark og bokstaver fra Best Creation, og tekstlapper fra October Afternoon.

Takk for at du ser, tusen takk for alle koselige kommentarer og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Woot! Jeg er med i design teamet til Best Creation Inc (har skrevet om det tidligere) og her er en layout jeg har laget med resteark fra BC.

Denne lagde jeg på treffet i Lier. Tittel: Happy/glad. Bildet av lille M (veldig happy fordi hun blåser såpebobler =lykke).  Her har jeg lekt med masse maling (rosa og gul) og litt glimmermist (både på arket, blomst og kakeserviett). Ellers har jeg brukt ark fra Hambly, litt klistremerker fra American Crafts,  en stor bling. Journalingen/tekst synes ikke her fordi bildet ble tatt før teksten kom på. Litt ivrig fotograf/mann og kjære; jeg er veldig takknemlig for det.

Takk for at du besøker bloggen min, utrolig koselig at så mange tar turen innom *klem*

Tags : , ,

Woho, I am on the new design team to Best Creation! This was a surprise and I am so happy. I love their products and can’t wait to work with their new products from CHA summer 2010.

Woho, jeg er med på det nye design teamet til Best Creation! Dette var en overraskelse og jeg er så glad. Jeg liker produktene deres og gleder meg til å teste de nye produktene fra CHA sommer 2010 (produktmesse).

I kveld blir ei ny dilla-jente presentert i min Skissedilla-hyllest. Hvem tror du det er?

Tags : ,

Det å pynte en Toffifee-boks eller en hvilken som helst boks er enkelt. Har du et dekorativt mønsterark er det veldig enkelt. Her er en boks jeg har pyntet og for anledningen satt i juletreet (ja, vi har allerede pyntet juletreet).

toffifeeboks

Det du trenger er en Toffifee-eske (disse er fine fordi det er et lokk over boksen og kan derfor bruker igjen, perfekt nå i disse gjenbrukstider), et dekorativt ark, lim (jeg har brukt dobbelsidig tape og glossy accents) og sandpapir. Jeg har først målt til langsidene på boksen (la gjerne arket dekke hjørnet), limt på papir, så kortsidene og limt på. Så har jeg målt det som skal være på toppen av boksen og limt på. I etterkant går jeg over kantene og pusser med sandpapir (da er det ikke så nøye om det er noen papirbiter som stikker ut, det pusser du bort). Til slutt har jeg satt på noen bokstaver fra American Craft (du kan selvfølgelig bruke hva som helst). Og vips var ennå en gave ferdig.

toffifeeboks2

Jeg har brukt mønsterark fra Best Creation Inc. Jeg har prøvd å ta bilde av detaljene, og det er mye glitter. Flotte og dekorative ark.

toffifeeboks3

signatur

Tags : ,