Posts Tagged ‘Basic Grey’

Jeg hadde vintagekurs hos Steffens i Oslo i går og det er alltid like spennende og gøy! Og her er utgangspunktet for det vi lagde på kurs:

Tittel: Ole Frankrig. Bildet er av tippoldefaren min (kjenner du noen som heter Frankrig så er de garantert i familien min).

Har brukt ark fra Basic Grey og Daisy D’s, litt blomster, knapper, bokstaver fra American Crafts, frimerker, fjær, gammel bokside, blonder, tag, hamptråd og glitter.

Stilen vintage kan løses på mange måter og her er en av de. Det som er det fine med scrapping er at alt er lov å bruke/ blandes.

Takk for at du ser (og hvis du deltok på kurset; kjempe koselig at du ville være med og koselig at du stakk innom bloggen min).

Tags : , ,

Last day ov Best Creation blog hop. See more information at Best Creation and my blog hop-post.

Here’s my lastest creation. Love the colors and the picture of my daughter and me. You and me – forever!

Tiitel: Forever/alltid. Bilde av datteren min og meg tatt nå i høst. Jeg har brukt ark fra Basic Grey (den nye serien Curio), ark fra Making,  Memories,  gammel bokside, bølgepapp, bling fra Prima, bling, blomster, blonder, litt glimmermist på blomstene og brun stempelpute, bokstaver fra Basic Grey. Sommerfugl, roser og fugl er klippet ut av et BG-mønsterark.

Takk for at du ser og koselig at du tok turen innom bloggen min. God helg!

Tags :

Yeah, finally I can show you this layout. This one is made for the challengesblog Scrap that baby and this is also published in ScrapStreet Magazine. The theme is useful baby gear. Here is my layout:

Tittel: Your best friend Snoftilus/Din beste venn Snøftilus. Bilder av datteren min. Jeg har brukt ark, klistremerker, bokstaver og rubons fra Basic Grey, maling, metall fra Tim Holtz.

Denne layouten er laget for utfordringsloggen Scrap that baby og er publisert i ScrapStreet Magazine. Teamet er nyttig baby-utstyr.

Jeg legger snart ut en ny giwe-away. Flotte, nye ark fra en amerikansk produsent. Mer info kommer.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagsbilder og her er ennå et bidrag fra meg:

Tittel: Bakseteshow/ Backseat show. Bilder av datteren min som synes det er moro med selskap i baksetet.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og My Mind’s Eye. Bling, chipboard, glimmer mist, blomster, bokstaver fra Basic Grey, stjernepunch, tag fra Basic Grey.

Har du husket å si hei til minst 5 fremmede denne uken? Jeg nådde målet allerede på tirsdag og prøver igjen til uka.

Tags : ,

Da har vi kommet til siste Skissedilla-jente og det er nesten litt vemodig at det ikke er flere jenter jeg kan presentere. Dette har vært et morsomt prosjekt, jeg har lært mye, testet ut teknikker, scrappet mye på en uke og det har blitt sene kvelder. (I kveld ble det ekstra sent siden nevøen min, som er på besøk hos oss, plutselig fant ut at han skulle ha ny telefon. Da er det bare å stille opp og gutten ble superfornøyd med ny telefon.) Så over til siste dilla-jenta; nemlig Lene/nabon!

Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om Lene, men prøver å forkorte meg veldig. Lene er tvers igjennom super-god! Nå begynner dette å bli litt klisjè når det gjelder disse jentene, men Lene er KLIN GAL (=klin gæ’ærn). Hun er seg selv og driter i andres meninger. GO GIRL! Hun er litt dillete og dette gjenspeiler seg i layoutene hennes; det er lag-på-lag, gjerne med søm, blomster, blonder, tags og diverse andre ting/tang som passer inn der Lene føler det mangler noe. Enkelte ganger slår hun til og lager helt enkle layouter (Clean & Simple). Nå er ikke det noe problem her, for bildene hennes er så lekre og står fint alene. Kjære Lene, takk for scrappevennskapet. Setter veldig pris på det. You will never walk alone.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for den enkle stilen eller stæsje-stilen til Lene, og endte opp med å bli inspirert av lag-på-lag og krøll.

Tittel: Blåbær i skogen/blueberry in the wood. Bilder av lille M og bestemor på blåbær-tur. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, 3ndy og Prima. Blonder, blader, sommerfugl, bling, blå perler, notatmerke fra October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey.

Jeg ble insprert av denne skissen hos Scrap-tures;

Tusen takk for alle kommentarer og takk for at du ser.

Tags : , , , ,

Dette er den nest siste hyllesten av Skissedilla-jentene og jenta som nå blir presentert er Carrin!

Carrin er den kuleste læreren ever! Hun skryter iallefall av det og har skriftlig bevis. Som resten av gjengen er denne jenta gal! Hun gjør det hun har lyst til og er ganske sta (tror jeg). Hun har kalt seg selv den brutale Carrin og det kan man se på layoutene hennes. Hun river i mønsterark, lange remser og når hun er skikkelig gal, hender det at hun bretter litt også. Ellers er glimmer mist, litt maling og noen monstere godt representert i arbeidene hennes. Stilen hennes en blanding av cluster, white space og grunge. Lurer veldig på hvordan hun er som lærer? Ville du ha hatt henne som lærer?

Jeg har latt meg inspirere av rivingen hennes, de lange remsene:

Tittel: I love you so, my sweet little star/Jeg elsker deg så, min søte lille stjerne. Bilde av lille M (datteren min). Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Love Elsie,,  kartong, bokstaver fra Basic Grey, maling, glimmer mist, sommerfuglpunch fra Martha Stewart og stjernepunch fra Fiskars.

Datteren min har mange lilla klær og jeg faller naturligvis inn i en lilla periode. For en herlig farge.

Jeg har også brukt skissen fra Skissedilla som utgangspunkt:

Tags : , ,

Da er det endelig klart for neste hyllest av Skissedilla-jentene. Jeg er gjestedesigner hos Skissedilla denne måneden og som takk ville jeg lage min egen lille hyllest til Skissedilla. Jeg ble ikke ferdig i går og måtte sove litt på det (=dette prosjektet ble en liten nøtt og jeg digger utfordringer). Vel, neste jente er Brit!

Brit virker så søt og rolig og er kanskje ei ordentlig husmor? Og jeg tror hun drømmer masse! Dette bærer iallefall layoutene hennes preg av. Mange av de gir en spesiell drømmefølelse med lekre fargekombinasjoner og flotte detaljer. De viser en stor omsorg for barnene hennes og en dæsj humor med masse farger. Og hun er dessuten en pioner når det gjelder å klippe i bilder og det blir så lekkert og hun skaper en sammeheng i hele layouten.

Jeg har blitt inspirert av utklipp av bilder:

Tittel: Walking down the street/Går nedover gaten. Bilder av lille M som går selvsikker i gata. Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Sandy Lion. Blomster, glimmer mist, punch fra Martha Stewart, bokstaver fra Basic Grey, notatlapper fra October Afternoon.

Tittelen er inspirert av Aya Kamiki-”Walking down the street”. Ei fresh jente fra Asia og jeg synes det passet til disse bildene. Og denne layouten er da med på utfordringen til Scrappehuset om å scrappe en sang som inspirer deg.

Senere i dag kommer det en ny presentasjon av Skissedilla-jentene. Nå er det bare 2 igjen (Lene og Carrin), hvem blir den neste?

Tags : , , ,

Jeg har scrappet etter skisse fra Skissedilla! De legger ut ny skisse hver søndag og fristen er en uke. Skisse #20 er tegnet av Lula.

Her er mitt bidrag, litt inspirert av Skissedilla-gjengen. Har brukt kraftkartong, ark fra Lemonade Basic Grey og My Minds eye. Ellers blomster fra Prima, rubons og bokstaver fra American Crafts, jenta og notatarket er fra Crafty Secrets.

Bildet er av lille M, kun 2 uker gammel og hun har min ring rundt storetåen sin. Jeg fikk denne ringen av faren min før han døde (han ville at jeg skulle bære et minne om han) og jeg ønsker at lille M skal arve denne ringen.

Mamma's ring

Igjen; takk for at du ser og jeg blir veldig glad for kommentarer.

signatur

Tags : ,

Basic Grey har vært en av favoritt-produsentene mine, men de siste kolleksjonene har ikke imponert meg. Men nå, nå kommer de med en serie som ser veldig spennende ut. Serien heter Lemonade og kommer i freshe farger (rosa, gul, blå og grønn). Akkurat de fargetonene jeg liker. Tidligere kom de med 18 ark i hver serie, med et sett bokstaver og diecuts. Denne serien kommer med mye mer; først og fremst 18 forskjellige mønsterark, flere forskjellige fonter på bokstavene (klistremerker), flere forskjellige klistremerker, kortkit, rubons i farger, laserkuttet mønsterark, notatbokser, stempler, knapper, brads og detaljert pynt i filt. Alt dette i en og samme serie og dermed i samme fargeskala. Det er selvfølgelig perfekt for en nybegynner. Og jeg lurer på om ikke jeg må ha noe av dette, jeg kan iallefall ønske meg det. Uansett; BasicGrey har imponert meg igjen. De starter utsendingen av varer i midten av juni og da bør det komme til norske butikker i slutten av juni.

Du kan se mer av serien her -> Basic Grey.

Samlepakke med 18 ark, bokstav- og figurklistremerker:

lem_1787_colpkcover

Dette er chipboard-figurer med klister bak, perfekt til 3D-scrapping:

lem_1797_chip_shapes

Lekre notatblokker, iflg. BG er de transparent med matchene mønsterark… lurer på hvordan disse er:

lem_1864_takenote

Og disse søte figurene i filt med sydd pynt, bling og knapper:

lem_1861_woolies

Er det flere enn meg som har dette på ønskelista?

signatur

Tags :