Posts Tagged ‘Anma’

Happy Easter! God påske!  Her er noen påskekort jeg har laget og de er allerede gitt bort :

Paaskekort2

Dette kortet er laget med Washi tape, ark fra Bazzill og Bo Bunny, kaninen er klippet ut av et ark fra Fab Scraps, blomster fra Magic Monday og twine.  Alt kan du kjøpe hos Andrine & Marens Landhandleri.

Paaskekort3

Her er et annet påskekort jeg har laget med ark med fra Papirdesign, blomster fra Prima, washi tape fra ANMA,  og påskeegg fra Wycinanka.

Paaskekort1

Koselig at du tok turen innom bloggen min og ønsker deg en videre flott påske!

signatur

Tags : , , , , , , ,

Happy Valentine og alle hjertens dag! La kjærligheten flomme! Her er litt inspirasjon til kort med stor L (LOVE):

Vkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har brukt Project Life-kort, det røde arket er fra Bo Bunny, ellers har jeg brukt Washi-tape, blomster, metallnøkkel og twine.

Vkort2detalj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er et litt mindre (3×3 inch) kort med samme tema. Alle produktene får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Vkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igjen; happy Valentine! Masse kjærlighet fra meg! Lots of love from me <3

 

signatur

Tags : , , , ,

Tjoho! Det er snart jul og jeg gleder meg! Akkurat som i fjor har ANMA (Andrine & Marens Landhandleri) valgt å fortsette den gode tradisjonen med julekalenderjakt og du er herved invitert.

Allerede nå kan du være med i trekningen av et gavekort på 300 kr i nettbutikken til Andrine & Maren. Det du må gjøre er å fortelle om julekalenderjakten i bloggen din, linke til ANMA og kommentere i bloggen til ANMA at du har gjort det, og du er med i trekningen.

Hvis du i tillegg legger julekalenderjakten i sidebanneren din og linker til ANMA, får du ytligere 4 lodd og større sjanse for å vinne.

Nå er det ikke lenge igjen til 1. desember og jul!

Tags : , ,

Da er det offisielt! Jeg er med i design teamet til den norske butikken Andrine & Marens Landhandleri. De fører blant annet Washi-tape (one of my favorite) og andre spennende produkter til papirhobby. Med på design teamet er også Silje, Connie og Torill/Screppa. Les mer på bloggen til Anma: http://andrinemaren.blogspot.com/

 

Tags : , ,