Posts Tagged ‘Andrine & Marens Landhandleri’

Happy Easter! God påske!  Her er noen påskekort jeg har laget og de er allerede gitt bort :

Paaskekort2

Dette kortet er laget med Washi tape, ark fra Bazzill og Bo Bunny, kaninen er klippet ut av et ark fra Fab Scraps, blomster fra Magic Monday og twine.  Alt kan du kjøpe hos Andrine & Marens Landhandleri.

Paaskekort3

Her er et annet påskekort jeg har laget med ark med fra Papirdesign, blomster fra Prima, washi tape fra ANMA,  og påskeegg fra Wycinanka.

Paaskekort1

Koselig at du tok turen innom bloggen min og ønsker deg en videre flott påske!

signatur

Tags : , , , , , , ,

Happy Valentine og alle hjertens dag! La kjærligheten flomme! Her er litt inspirasjon til kort med stor L (LOVE):

Vkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har brukt Project Life-kort, det røde arket er fra Bo Bunny, ellers har jeg brukt Washi-tape, blomster, metallnøkkel og twine.

Vkort2detalj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er et litt mindre (3×3 inch) kort med samme tema. Alle produktene får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Vkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igjen; happy Valentine! Masse kjærlighet fra meg! Lots of love from me <3

 

signatur

Tags : , , , ,

Det er snart jul! Jeg er snart ferdig med alle julegaver og gleder meg til jul. Jeg har til og med kjøpt julegave til meg selv; slalåmutstyr. Nå er det snart 20 år siden sist jeg stod på slalåm og da er det jaggu på tide. Ellers har jeg hatt noen begivenhetsrike uker og har møtt så mange hyggelige mennesker. Nå er det bare to uker igjen og da er det jul.

I mellomtiden hadde jeg tenkt å være med på kalenderjakten til Andrine & Marens Landhandleri. Kanskje du vil være med også? Mange flotte premier og psssst; i dag 10. desember er det gratis frakt!

Jeg nyter førjulstiden og håper du gjør det samme.

Tags : ,

Jeg elsker farger og her er et bidrag med mye spray og moro:

Tittel: you color our world/du farger verden vår. Bilde av lille M en regnfull sommerdag. Har brukt ark fra Prima og My Mind’s Eye, masse forskjellige spray, klestags, washi tape, embellishment og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri og noe pynt fra Prima, Pink Paislee.

Her ser du noen av klestagene og noe av emballasjen som følger med enkelte washi tape-pakker.

Og her ser du flere klestags, embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri (“Tullhøne”) og Dahliablomst.

Ellers skjer det veldig mye om dagen og jeg er i full gang med treningen min. Nå er det fredag, huset er rent og vi gleder oss over de flotte høstfargene!

 

Tags : , , ,

De som kjenner meg vet at jeg elsker å trene og i går slo jeg alle mine tidligere rekorder og løp ei mil på litt over en time. Boom! Det var selvfølgelig veldig moro og det hjelper at jeg har fått nye løpesko! (Tusen takk go’mannen min.)

Utfordringsbloggen ScrapFit er ute med en ny utfordring og denne gangen vil vi se flagg på prosjektet ditt!

Her er mitt bidrag:

Bildet er fra en båttur med onkel Tor i sommer og det var så behagelig. Turen gikk i området ved Snarøya (Bærum).

Over ser du flagget jeg har laget, skrevet for hånd og hatt washi tape på endene. All tape, blomster og ark er fra Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser og jeg lever videre på sommerminnene…..

 

Tags : , ,

Ny utfordring hos ScrapFit og denne gangen vil vi se kreativ bruk av twine (tvinnet bomullstråd). Her er mitt bidrag:

Jeg har laget et kort med Happy Birthday-tema. Stempelet er fargelagt med copics, washi tapes, twine og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri.

Bli med på utfordringen og takk for at du tok turen innom bloggen min.

Tags : , ,

Noen ganger er det deilig å ha det helt stille rundt seg og noen ganger er det veldig deilig å høre på musikk. Som for eksempel på konserter, da kan man kjenne på følelsen av at man lever. (Til helgen er det Elvefestivalen med konserter torsdag, fredag og lørdag. Dette er big happening i lokalmiljøet!) Jeg må høre musikk og musikk kan bidra til både kreativitet og sinnstemning (jeg vet ALT om å høre dårlig og er i dag lykkelig med velfungerende hørsel). Derfor ble det en layout med tittelen “I need music” (=jeg trenger musikk):

Her har jeg brukt mye snacks fra Andrine & Marens Landhandleri; washitape, Dylusions Ink Spray’er og xed flowers m/bling. Bakgrunnsarket er fra Riddersholm Design + noen resteark. Sommerfugler fra Tim Holtz Salvage Stickers..

Scrapping er terapi, musikk gir inntrykk, kjærligheten blomstrer og venner er som en støttemur – kan det bli bedre?

 

Tags : , ,

Ingvild Bolme (hu er kjent internasjonalt og er produktdesigner for Prima) er gjest hos ScrappeHuset og har en utfordring (kort fortalt): en bildeserie på 2-3 bilder og skap en verden i layouten. Her er mitt bidrag:

Jeg elsker stranda og jeg elsker strandbilder. Her har jeg prøvd å gjenskape et lite øyeblikk fra strandturen vår. Her er det skjell, stein, sjøstjerne, strå og blåbærlyng fra turen, sammen med litt die cuts.

Ellers har jeg brukt ark fra Pink Paislee, die cuts og wood flourish fra Kaisercraft, Embellishment med ordet Idyll fra Magic Monday/Andrine & Marens Landhandleri, bokstaver fra American Crafts og litt gesso, glimmer mist.

 

Takk for at du ser og håper du har hatt minst en flott tur til stranda denne sommeren.

Tags : , , ,

Jeg har shoppet litt scrappegodis hos Andrine & Marens Landhandleri:

Lekre blomster fra Manor House Creations (har fått helt dilla på de), Dylusions spray (det er MÅ-HA!), embellishments med norsk tekst (disse er perfekt for sommerbildene og perfekt for oss is-elskere..) og washi tape.

Da er det bare å kose seg og håpe at sola holder seg unna… akkurat som det er noe problem. Vi vil ha sol! Vi vil ha sol! God sommer!

 

Tags : , ,

First of all; one of my layouts “My girl” won one of the categories at The Scrapbook Award!  Here’s what one of the jugdes says (Kylie Lyons): “It’s hard to know where the image stops and the scraps begins which I think is very successful. Lovely layout” (In Norwegian: “Det er vanskelig å se hvor bildet stopper og hvor det er scrappet, som jeg synes er veldig vellykket. Skjønn layout”). Thanks Kylie!

And here’s the layout in all its glory:

*********************************************************

Did you see my movie from the wood; the first time I made a Art Journal? A Norwegian Scrapbook challenge blog wanted to publish the movie and they said  – “Finally, Ann-Katrin had tried Art Journaling! We have been waiting for this – because this lady fixes it all! :) ” – “Endelig har Ann-Katrin prøvd seg på Art Journaling også!! Vi har ventet på det – for denne dama fikser jo alt!!:)”. Tusen takk Vibeke for herlig kommentar og for at dere vil dele filmen.

You can watch the movie her at youtube.

*********************************************************

And the last; one of my cards was published at the Manor House Creations blog! Together with some of the girls from Andrine & Marens Landhandleri Design Team. Lovely! Congrats girls! I love the flowers from Manor House Creations!

*********************************************************

That’s all for now. YOU all made my day and I will keep on with my creativity! Thanks!

Tags : , ,

Noen ganger er det veldig praktisk med dobbel side (layout) når en har flere store bilder og trenger litt plass til å leke på. Her har jeg scrappet noen bilder fra en “båttur med Berta”:

Her har jeg lekt med mye maling og klin på bakgrunn. Her kan du se bakgrunn før bilde og pynt (og litt mer klin) ble lagt på:

Alle produktene jeg har brukt kommer fra Andrine & Marens Landhandleri . De har en sommerutfordring gående i bloggen sin nå der utfordringen er å bli inspirert av ditt beste sommerminne og du blir med i trekningen av et gavekort på 500 kr! Og dette er litt av en godteributikk med mange spennende varer. Les mer her.

Her ser du sidene hver for seg:

Har brukt blomster fra Manor House Creations, Shimmerz Paints, Dylusions Ink Spray, Embellisments med norsk tekst, Dahlia og Roser fra Magic Monday og “fiskenett” fra Vinmonopolet.

Takk for at du tok turen innom og hva er ditt beste sommerminne?

Tags : ,

Tjoho, noen har snart bursdag og veldig mange har nettopp hatt. Gratulerer til alle som har/har hatt bursdag!

Her har jeg lekt med washi tape i bakgrunn. Tape, blomster, bokstavklistremerker, Shimmerz Paint spray og ark er fra Andrine & Marens Landhandleri. Jeg tror anda er fra Penny Black og den er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og Happy Birthday To You!

Tags : , ,

Jeg scrapper stadig og her er en layout med kosepusen min/vår. Hu er 8 år, adoptert via dyrebeskyttelsen og verdens merkligste katt. Hu følger meg gjerne når jeg/vi skal på tur,  hun passer veldig på datteren vår og er selvfølgelig en skikkelig kosepus:

Jeg har brukt blomster (både ANMA-blomster og Manor House), bånd, tyll, twine, ark, Shimmerz Spray Coloringz og Embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri, gesso og bakgrunnsark fra Pink Paislee.

Her er noen detailjer av de flotte blomstene og søte embellisment buttons.

Over ser du litt av klinet mitt og jeg digger det! Love my inky fingers!

Takk for at du ser og håper du nyter “sommerdagene”.

Tags : , , ,

Jeg elsker utfordringer og  denne utfordringen var å bruke fargene gul, grå og hvit:

Bilde er av snuppa som går på steinene langs vannkanten. Vi var på Oksenøya (Bærum) sammen med “alles onkel Tor”.

Jeg lagde layouten på Grorudtreffet og storkoste meg. Brukte noen dager fordi det måtte tørke. Har lekt med gesso og lagd litt struktur.

Har brukt til washi tape og tyll sammen med gesso.

Og selvfølgelig litt maya mist og glimmer mist.

Nå er det så deilig varmt ute. Var nettopp ute og gikk tur sammen med naboen, fikk med oss solnedgangen ved et vann her og det var utrolig flott!

Takk for at du tok turen innom og kos deg i sommervarmen.

Tags :

Jeg har laget et sommerfuglkort med bruk av washitape (fåes hos Andrine & Marens Landhandleri). Jeg har blitt inspirert av dette bildet:

Og lagde dette kortet:

Her kan du se hvordan jeg lagde kortet:

Først tegnet jeg opp et tre på et mønsterark og klipte ut dette. Klippet ut øverste delen av en stor sirkel som
danner bakken.

Jeg valgte forskjellige washi taper som jeg ville stanse ut sommerfugler av og dro taperemser
på et kartongark.

Stanseren jeg har brukt kommer fra Martha Stewart. Jeg har tatt to
remser med tape pga. størrelsen på sommerfuglen.

Jeg danderte sommerfuglene der jeg ville ha de for å se når det ble nok med sommerfugler (PS: blir aldri nok, her blir
det stilig med lag-på-lag).

Så er det bare å lime det på kortet. Jeg har brukt 3D-puter på treet for å løfte litt
opp fra kortet og gi det litt dimensjon.

Et godt tips når du bruker sommerfugler i papirprosjekter er å brette vingene
litt opp for å få litt effekt.
Washitape og blomster får du kjøpt hos  Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser!

Tags : , ,

Det kommer stadig nyheter på scrappemarkedet og her er noen.

Kaisercraft har kommet med to nye serier og den ene heter Fine & Sunny:

Og her er Charlottes Dream:

Disse er virkelig må-ha! Nye fargesterke Dylusions spray fra Dyan  Reaveley. Disse får du tak i hos Andrine & Marens Landhandleri:

 

Og de har fått inn mange nye uberkule washi tape med blomster, flasker og uttallige friske farger, sjekk ut nyheter her: http://www.anma.no/index.php?option=com_virtuemart&category_id=36&page=shop.browse&Itemid=64&limit=20&limitstart=40

(Bildene er lånt fra ANMA.no)

Tags : , ,

Andrine & Marens Landhandleri har startet med utfordringer på bloggen sin og nå er de allerede i gang med utfordring nr 3:

Dette er kortet jeg har laget som inspirasjonsbidrag og under ser du inspirasjonsbildet:

Er det ikke herlige farger og herlig nostalgi? Bli med på utfordringen og du kan vinne litt godsaker fra ANMA.

På kortet har jeg brukt diverse resteark, ellers er pynt, washitape og stempeltrykk fra ANMA, trykket er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og har du vært snill i år?

Tags : , , ,

Butikken Andrine & Marens Landhandleri har hver måned en ny utfordring med permie fra butikken. Denne måneden er det en skisse (designet av meg) og fristen er i morgen 25. oktober.  Sleng deg med og løs denne spennende skissen:

Her er mitt inspirasjonsbidrag:

Tittel: Pieces of me/biter av meg. Bilde av meg. Har brukt produkter fra Andrine & Marens Landhandleri, litt glimmer mist og bokstaver fra American Crafts og Basic Grey. Har delt et bilde av meg i 4 biter og plassert hengende rundt på layouten. Samtidig som den er litt Halloweeninspirert.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Andrine & Marens Landhandleri har fått inn mange spennende nyheter; plastblomster, metallblomster, washitape og spennende interiørnyheter. Jeg har lekt med noen av de nye plastblomstene – Dahlia og latt meg inspirere av den ny utfordringen hos ANMA.

Tittel: Happy birthday/Gratulerer med dagen. Har brukt stempeltrykk og blomster fra Anma, ellers resteark. Motivet er fargelagt med copic og kanten er brushet med pearlEx (=ordentlig rosa glitterglam).

Her er utfordringsbildet:

Ble du inspirert? Bli med på utfordringen hos ANMA: la deg inspirere av fargene på bildet og lag et papirprosjekt. Frist 25. september 2011.

Tags : ,

Anma har blogget et år og de feirer med gratis frakt. De har utrolig mange kule produkter til scrapping og kortlaging.

Tags :