Posts Tagged ‘Andrine & Marens Landhandleri’

Jeg lekt litt med de nye frostet blomstene fra Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: It’s all about Hello Kitty/det handler om Hello Kitty. Bilde av lille snuppa mi som digger Hello Kitty.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Bazzill, washi tape, tyll, bomullstråd, metallknapper med tekst og frostet plastblomster fra Andrine & Marens Landhandleri, utklipp av Hello Kitty, metall charm med Hello Kitty (takk Ane Lene!),  bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og selvfølgelig litt glimmermist. Metallkanppene med teksten “Grisekul” og “Oh My” er håndlaget av Magic Monday og selges av Andrine & Marens Landhandleri – og de er så ultraGRIS-kule.

Her er noen detaljbilder:

Den metallknappen med teksten “Oh My” har Silje laget spesielt til meg – fordi jeg har en tendens til å utbryte “oh my”! Det er jo utrolig stas å få egen pynt laget av andre som har blitt inspirert av det jeg har sagt. Tusen, tusen takk Silje. Disse er virkelig dyrbare og brukes med omhu.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Remember the happy days/husk de lykkelige dagene. Jeg synes denne fyren så litt trist ut og den fargerike bakgrunnen er for det som har vært og det hvite  er for det som kommer. Vi vet ikke hva som skjer i fremtiden. Et kort som kan passe til noen som har kjærlighetssorg eller opplever annen sorg.

Washitape, tyll og stempeltrykket finner du hos Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Her kommer en av mine ReUse-prosjekter. ReUse er gjennbruk og jeg synes det er viktig å bruke av ting vi allerede har eller ting som er tilgjengelig i hverdagen. Til denne bryllupsrullen har jeg brukt en tørkerull. Her er det ferdige resultatet:

Og her kommer forklaring på hvordan jeg har laget den:

Først tar du tørkerull og klipper av en liten lengde. Dette blir lokket til rullen. Det er viktig at lokket er litt mindre enn rullen i omkretsen for at den skal passe inn i rullen. Klipp av en liten bit og teip/lim sammen endene. Her har jeg limt på papir på lokket.

Velg ut et papir som du vil dekorere rullen med. Her har jeg valgt et lyse blått ark fra American Crafts og dekorert det med bryllupsstempler og embosset til slutt. Har brukt Zing fra American Crafts (stempelene er også fra American Crafts). Dette arket ruller du rundt rullen.

Så er det lokket og da fant jeg ut at jeg måtte ha et håndtak for at det skulle være mulig å få av lokket (og uten at det ble ødelagt). Har forsterket det med 4 eyelets/maljer og tredd bånd gjennom. Klipp av valgfri lengde og knyt båndet.

Til slutt har jeg pyntet med die cut (sirkler) fra Spellbinder dies, gjennomsiktig knapp og nye Sparklets fra Kaisercraft. De er så utrolige lekre og har høy bling faktor.

Til slutt: sånn ser “kortet” ut. Lokket er dratt ut (kanten er pyntet med glitterlim), rullen er pyntet med washitape (fra Andrine & Marens Landhandleri), og inni er det en rull med tekst til brudeparet. 

Dette er bidrag til Sketchy colors og Scrapperikets utfordring med knapper.

Takk for at du ser og kanskje du ble inspirert til et lite ReUse-prosjekt?

Tags : , , ,

Scrappedilla er et nytt norsk forum og jeg er med i Design teamet. Tusen takk til Kristine som vil ha meg med på teamet. Gleder meg til fortsettelsen.

Det skjer stadig noe på scrappefronten og mange har vel både ønsker og planer. Nå søker Andrine & Marens Landhandleri etter nye design team medlemmer. De fører varer som washi-tape, stempler, spennende duppeditter fra bla. Tim Holtz og Prima og jeg tipper at de får inn mye spennende utover høsten. Hvis du synes dette er spennende produkter å jobbe med, anbefaler jeg at du søker. Jeg er med i teamet og har det kjempe moro. Søte Silje (som er en av de som driver ANMA) kommer stadig med spennende utfordring og ikke minst spennende varer. Lykke til dere som søker (for mer info, trykk på bildet).

Ønsker deg en videre flott uke og tusen, TUSEN takk for alle koselige kommentarer. Dagens sitat må være: grip sjansen!

Tags : , ,

Jeg har laget en liten tutorial/forklaring  på hvordan du lager rose av washi-tape. Under ser du rosen på et kort laget for Andrine & Marens Landhandleri (som også har et enormt utvalg av washi-tape):

Det du trenger er washi-tape i ønsket farge, lim, saks og en papirremse:

Ta papirbiten og rull den sammen til ønsket tykkelse.:
Rull Washi tape rundt papir-rullen:
Rull Washi tapen mot høyre, skrått over og rundt:
Rull til ønsket lengde ( 20-30cm ):
Vri washi-tapen rundt papirstrimmelen:
Fortsett til ønske størrelse og lim i enden og under:
Klipp av papirstrimmelen under rosen:
Her er den ferdige rosen:
Håper du likte tutorial’en. Gi meg gjerne tilbakemelding hvis du lager rosen. Du kan også se tutorial’en hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort med tyll, hjemmelaget blomst av washi-tape og ark fra American Crafts:

Dette ble et veldig grafisk clean & simple kort med herlige farger. Perfekt til sommeren som kanskje kommer og med mitt favoritt-sitat “follow your dreams” – følg dine drømmer. Og jeg kan love deg at jeg fortsetter i min drømmemodus.

Hvordan er det med deg? Har du noen drømmer? Går du inn for å nå de? Har du en plan og delmål? Alt er mulig.

Tags : , ,

Jeg har laget et konfirmasjonskort for Andrine & Marens Landhandleri:

Jeg har fargelagt stempeltrykk fra The Greeting Farm med copics. Ellers har jeg brukt washi-tape, tyll, stofftape, pyntenål, blomster og bling.

Over er du detaljer av pyntenål og tyllen som ligger mellom stofftape og washi-tape.

Her har jeg sprayet på kartong med glimmer mist og skrevet tekst over.

Her er blomsteroppsatsen med litt ekstra glam/glitter.

Takk for at du ser. Nå har endelig sommeren kommet til Norge også! Det har vært utrolig deilig i dag og vi har vært på hundeutstilling – gratulerer til tante Lise som fikk “BIM” (er ikke helt inn i alle disse titlene, men hun vant sin klasse).

Tags : , ,

Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Jeg digger å bruke washi-tape på prosjektene mine og her er en layout jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Smake sjade/taste chocolate. Bilde av datteren min som fylte vognen sin med sjokolade (dette var en av de første gangen hun spiste sjokolade).

Jeg har brukt washi-tape fra Andrine & Maren, ark fra October Afternoon og KI Memories, gult bånd, sommerfugler fra Jennie Bowlin, fjær, bokstaver fra American Craft og tekstrammer fra October Afternoon.

Her ser du noen detaljer av Washi-tapen (rosa og gul tekstiltape og vanlig washi med hjerter på):

Nå har Andrine & Maren fått inn ennå flere kule Washi-tape, sjekk ut nettbutikken deres.

Tags : ,

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  “herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Nytt bidrag som Design Team hos Andrine & Marens Landhandleri. Utfordringen var å bruke favorittfargene våre og washi-tape.

Denne lagde jeg på scrappetreffet i Tønsberg og ble veldig inspirert av Finnabair. Hun har en herlig Steam punk stil med herlige fargesammensetninger og flotte detaljer. Jeg prøvde og vil kalle denne stilen Steam Punk alà Norwegie eller Steam Punk light. Det var uansett kjempe morsomt å teste og jeg kommer garantert til å gjøre dette flere ganger.

Tittel: On youw own/på egen hånd. Bilde av datteren min. Jeg har brukt masse maling og glimmer mist. Diverse washi-tapes fra Andrine & Marens Landhandleri. Blomster, knapper, blonder, bling, myggnetting, tags fra klær og bokstaver fra American Crafts.

Ønsker alle som titter innom en flott helg.

Tags : ,

Nå har Andrine & Marens Landhandleri tilbud på alle produkter i butikken, 15% rabatt.

Jeg holder scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen og denne uken var det 2. kvelden av totalt 4 kvelder (nybegynnerkurs) og det er så gøy! Moro å holde kurs når deltakerene blir inspirerte og selv synes det er gøy. Ta gjerne kontakt med meg hvis du ønsker scrappekurs. Ypperlig annledning til å samle venninnene og ha en kreativ kveld. Mailen min er: post@papirhobby.no

Det har blitt både scrapping og kortlaging i det siste, men foreløpig er det prosjekter som ikke skal vises frem.

Ønsker dere alle en flott (vinter-) helg.

Tags :

Jeg har en blogcandy gående; du kan vinne et komplett Studio Calico kit:

Fristen er i morgen 30. september og vinner blir annonsert på fredag  1. oktober. Les mer her: https://www.papirhobby.no/2010/08/31/blogcandy-5/

Andrine & Marens Landhandleri har også en blogcandy gående:

Les mer her: http://andrinemaren.blogspot.com/2010/09/blog-candy.html

Tags : ,

Da er det offisielt! Jeg er med i design teamet til den norske butikken Andrine & Marens Landhandleri. De fører blant annet Washi-tape (one of my favorite) og andre spennende produkter til papirhobby. Med på design teamet er også Silje, Connie og Torill/Screppa. Les mer på bloggen til Anma: http://andrinemaren.blogspot.com/

 

Tags : , ,