Posts Tagged ‘Skissedilla’

Layouten min ble valgt ut som en av ukens dille på Skissedilla! Tusen takk Anette for at du valgte min layout og dette var kommentaren “Digger!!! Denne er fra Ann-Katrin. Lekre farger og artig, artig, artig tema!! Masse farger og mønster, en skikkelig prestasjon! “  Igjen tusen takk! Her er layouten:

Jeg hadde med et bidrag til en skissekonkurranse på en russisk blogg og layouten min var èn av 13 som ble vist frem på bloggen. Moro. Dette var mitt bidrag:

Begge layoutene er laget for Steffens (hobbybutikk i Oslo) og blir snart vist frem i butikken.

Neste uke er jeg gjestedesigner i en norsk utfordringsblogg – mer info kommer.

Tags : , ,

Skissedilla kommer stadig med inspirerende og lekre skisser, og her er mitt bidrag:

Tittel: This is me/Dette er meg. Bilder av meg. Har brukt ark og die cuts fra Sassafras (de har så fargerike produkter som det er lett å leke med), bokstaver fra Cosmo Cricket, maling og glimmer mist. Layouten er laget for hobbybutikken Steffens og alle produktene kan du kjøpe der.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og ønsker alle en flott søndag.

Tags : , ,

Layouten min ble valgt ut som en av favorittene på Skissedilla!  Carrin valgte min og dette sier hun:  “Det slo meg her hvor utrolig effektfullt det ble med brun mist mot turkis bakgrunn! Men sjekk så herlig da.Ellers er bildet helt nydelig. det kommer så fint i fokus med sine lyse toner. Takk for masse inspirasjon Ann-Katrin.” Her er layouten:

Tusen takk Carrin og tusen takk for flott utfordringsblogg. Alltid moro å leke med skissene deres!

Tags :

Jeg digger Skissedilla! Og jeg digger Studio Calico. Miss you Anna!

Lieber Anna. Verpassen Sie und hoffe, alles ist gut mit Ihnen. Hoffe, es ist in Ordnung, dass ich ein Bild von dir Schrott. Miss dich, süßes Mädchen.

Tittel: She loves Elvis. Bildet av Anna, mannen hennes, Elvis og en venn. Anna er ei jente fra Tyskland som jeg tilfeldigvis ble kjent med i Geiranger (Norge). Da jeg var 14 år dro jeg og besøkte henne og i fjor giftet hun seg. Jeg var faktisk invitert, men fikk ikke dratt. Har et mål om å besøke henne igjen.

Jeg har brukt Studio Calico-kit; ark fra Studio Calico, Bazzill og Core’dinations. Maling, maya mist, rammer fra K&Company, bokstaver fra Cosmo Cricket og Sassafras og stjerne-punch.

Her er skissen, designet av Brit:

Takk for at du ser!

Tags : ,

Utfordringsbloggen Skissedilla har kommet med en herlig skisse og jeg måtte prøve den. Her er mitt bidrag:

Tittel: Life is like a carousel, remember to enjoy the ride (= livet er som en karusell, husk å nyt turen). Bildet er av lille M, veldig alvorlig og søt. Jeg har brukt produkter fra Studio Calico-kit (dette er det første kit’et jeg har fått fra de og nå har jeg endelig fått testet det ut); ark fra Studio Calico, Basic Grey, rubons fra Studio Calico, bokstaver fra Sassafras og Cosmo Cricket, litt maling og Maya Mist.

Her er skissen jeg har brukt:

Denne helgen har vi vært mye ute og bare kost oss. På lørdag syklet vi i Drammen. Har investert i sykkel-vogn og lille M storkoste seg. Her sitter hun fornøyd med hjelm OG bamse (jeg har arvet en sykkel fra svigerinna mi; tusen takk Maya!).

Her er vi på vei over Ypsilon bru i Drammen:

I dag har vi vært på Konnerud (Drammen) og sett på de gamle gruvene. Historien om gruvene går helt tilbake til 1600-tallet. Storhetstiden var på 1700- og 1800-tallet. De hentet ut blant annet malm for sølv-, bly- og kobberutvinning og leverte store mengder til Eidfoss verk. Her er vi på Konnerudkollen med utsikt over Drammen (dette er på toppen ved gruvene):

Her sitter vi ved gruve-museumet (vaskeriet) med utsikt over Drammen i bakgrunn. Godt med lunsj:

Håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en flott uke!

Tags : , , ,

Jeg har laget et bidrag i siste liten, til utfordringsbloggen Skissedilla. Aud Randi er gjestedesigner og stilen hennes er så KUL! Egentlig ble jeg veldig inspirert av henne, men dette bidraget bærer ikke akkurat preg av det. Jeg har utfordret meg selv til å ikke bruke glimmer mist, maling og distress ink. Whæ, er det mulig?! Jeg har prøvd iallefall og med alt jeg prøver er jeg et skritt videre (=mer lærdom).

Her er bidraget mitt:

Tittel: Påsketur. Bilder av lille M med familie på besøk hos bestemor og oldemor (og en liten tur til Sverige) i påsken. Og for orden skyld; de sitter i handlevognen, ikke i bur. Jeg har scrappet i størrelse A4 og bidraget er scannet. Stativet har bokstavligtalt knelet og da bruker vi alternative metoder. (Har kjøpt nytt stativ og har lagt inn nytt bilde.)

Har brukt ark fra Junkitz (en av mine eldste ark), My little shoebox, bokstaver fra American Crafts og blomster fra Prima.

Her er skissen (en virkelig flott skisse som du kan gjøre mye ut av):

Takk for at du ser!

Tags : ,

Ny flott skisse hos utfordringsbloggen Skissedilla! Og jeg har scrappet et bidrag:

Tittel: tankefull lita jente. Bildene er av lille M, tatt i påsken hos oldemor. Jeg synes tapeten til oldemor er så sjarmerende (og den er over 50 år gammel, minst!) og jeg tok noen bilder. Lille M var litt sliten og så veldig tankefull ut der hun satt (eller ble satt fordi mamma absolutt skulle ta noen bilder). For hvis du ser på tapeten og ser på et av mønsterarkene er de ganske like (synes dette er litt morsomt). GCD Studios har kommet ut med flere lekre serier og en av de heter Ella Blue og et av arkene er påfallende lik tapeten til oldemor. Her er mønsterarket:

Jeg har brukt ark fra GCD Studios og Kaiser Crafts, fjær, blomster, tyll, ramme fra Maya Road malt med crackle maling, bling fra Zva, bokstaver fra Bella og Webster’s pages og puncher fra Martha Stewart (tusen takk for lånet Karianne), og litt distress ink her og der.

Her er skissa som er utgangspunktet og den er designet av Lene/nabon:

Takk for at du ser og TUSEN TAKK for alle kommentarer. Jeg skal snart ta en kommentar-runde.

Tags : , ,

Tjoho; utfordringsbloggen Skissedilla har holdt på i et år og det blir selvfølgelig feiret! Gratulerer skissedilla-jentene. Moro å se at skissene deres har blitt så populære! Og disse jentene bidrar til enormt mye inspirasjon og det er herlig at de representerer forskjellige stiler. Go girls!  Jeg synes det blir mer og mer moro å bli med på skisseutfordringer og tolke skissen til sitt eget arbeid.

Her er mitt bidrag:

En venn for livet

Her har jeg virkelig lekt meg. Digger å kline og klæsje med maling og se at bakgrunnen blir til. Det er mange lag og ting som ikke synes til slutt, men det blir en helhet. Tittel: en venn for livet. Bildet av meg og pusen Simone. Historien hennes er at vi fant henne via dyrebeskyttelsen (i 2005) og fra første sekund har hun følt seg hjemme hos oss. Nå som lille M har kommet til har pus fått en ny god venn. Pus passer på lille M og hun kjeder seg om ikke M er hjemme. Jeg har brukt MASSE maling (klesmaling, steinmaling, akrylmaling og crackle-maling), distress ink, restepapirer og fra 7gypsies, teksten er skrevet på emballasje, rød tyll med maling, thickers fra American Crafts, fotohjørne, ticker og bokstaver fra Jenni Bowlin og smykker(!) Fikk noen smykker av svigerinnen min og hun utfordret meg egentlig til å bruke det i scrapping. Et metallkjede med diverse metallpynt på, et kjede med treperle og fjær på og en spenne.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Carrin. Digger at hun har et grunge uttrykk på skissen og et hav av muligheter:

skissedilla52

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer!

signatur

Tags :

Utfordringsbloggen Skissedilla har lagt ut en ny skisse og denne gangen er den designet av HegeAL.

Her er mitt bidrag:

Tegne

Har kjøpt noen nye ark som jeg måtte teste ut. Bildet er av lille M som tegner, noe hun er veldig glad i.

Tittel: Tegne (Du elsker å tegne). Jeg har brukt ark fra Sassafras (fra de nye seriene Nerdy Bird og Cherry delicious), cardstock stickers fra serien Nerdy Bird, tekstrammer fra Hambly og October Afternoon og bokstaver fra We R’ Memory Keepers. Svart Bazzill som ramme bak bildet, glimmermist og Maya Mist (vann med farge).

Her er skissen:

skissedilla49

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Jeg ble valgt ut som en av dillene (“vinner”) på utfordringsbloggen Skissedilla (skisse #46)! Brit valgte min layout og sier dette: Jeg velger meg denne friske LOen fra Ann-Katrin. Veldig fint med bruken av mist og maling. Herlige grønnfarger, og veldig fint med skrift inni stjernene. Likte godt slik overskriften er oppsatt. Nydelige bilder som matcher papirene.

Utforske kjøleskapet

Tusen takk Brit!

signatur

Tags :

Skissedilla (utfordringsblogg) har så flotte skisser og det er vanskelig å ikke bli inspirert. Denne uken er det skisse #46 og her er mitt bidrag:

Utforske kjøleskapet

Tittel: Utforske kjøleskapet. Bildet er av lille M (9 måneder) som utforsker kjøleskapet. Nå har jeg virkelig åpnet opp dørene for dere og det er bare å se hva VI har i kjøleskapet, ha ha.

Jeg har brukt ark fra Sassafras, Papertrunk, svart Bazzill og kartong som fulgte med Primablomster, glimmer mist (masse), maling, bokstaver fra American Crafts, klistremerker fra October Afternoon, stempler fra Purple Onion og selvfølgelig stjerner. Har blitt inspirert av Dina Wakley og skrevet i stjernene.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg ble månedsvinner for januar hos Skissedilla med layouten “Lakrisjenta”! Nå har jeg all grunn til å være stolt. Skissedilla er en utfordringsblogg som legger ut en ny skisse hver uke og du har en uke på å levere et bidrag. Det er en populær blogg og de har hatt stor oppslutning. Altså mange som har levert bidrag hver uke og det blir mange på èn måned og de valgte ut min som månedsvinner! Omtalen jeg fikk var: Vinneren denne gang tok oss samtlige med storm. Et fyrverkelig av et arbeid. Så tvers igjennom feiende flott og en fargebruk som tar pusten av de fleste. Tusen takk Dillajenter! Lene, Marianne, Ann Kristin, Hege, Brit, Anette og Carrin! Og jeg er kjempe stolt av Lene som har dratt igang denne fantastiske bloggen og at den nå har blitt så populær.

Og jeg kom på stripa på Minneriket denne uka med nettopp “Lakrisjenta”. Maren valgte den ut og skriver: Jeg velger meg denne layouten av Ann-Katrin. Jeg digger fargene, sort og rosa sammen er bare helt utrolig kult! Tøft oppsett, og så likte jeg glimmermisten veldig godt! Og så funket det så bra med tittelen vertikalt også! Tusen takk for at du deler! :D  Tusen takk Maren.

Så akkurat nå svever jeg på en rosa scrappesky. Har scrappet en side i dag og håper jeg får lagt den ut i bloggen her i kveld.

signatur

Tags : , ,

Jeg er inne i en skisseuke når det gjelder scrapping. På under en uke har jeg scrappet etter 3 skisser og sendt fra meg egenproduserte skisser. Det er gøy med skisser og jeg digger at utfordringsbloggen Skissedilla godtar at bidragene kan være inspirert av skissen.

Her er mitt bidrag og det ble litt freestyle-ish. Har behov for å scrappe freestyle noen ganger, bare for å teste ut og for å ikke kjøre meg fast i samme stil.

Tittel: Just relax and watch TV. Bildet er av lille M som slapper av i fat boy’en og ser på barne-tv.

Jeg har brukt ark fra Hambly og Kiki Art. Ellers litt bling fra Prima, bokstaver og klistremerker fra American Crafts, merkelapper, ramme fra Bam Pop, tyll og mer klistremerker fra Love Elsie og Basic Grey.

papirhobby

Her er skissen, laget av Lene/Nabon. Heia Lene!

skissedilla45

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , , ,

Dina Wakley har laget ukens skisse og jeg ble så inspirert av både skissen og bidraget til Dina. I tillegg hadde Dina satt opp 5 ting innen scrapping som hun var avhengig av og som en ekstra utfordring til meg selv valgte jeg å bruke Dinas “elementer” som maling, symaskin og håndskrevet tekst.

Her er skissen:

skissedilla44

Og her er mitt bidrag:

Lakris jenta

Tittel: Lakrisjenta. Bildene er av lille M som får smake lakris for første gang og det var godt!

Jeg har vendt skissen pga. vinkelen på bildene. Jeg har brukt ark fra Bazzill og Hambly, maling (rød, rosa og svart) rosa glimmermist, svart tyll, stjerne-punch, bokstaver fra doodlebug og American Crafts, har sydd litt rundt og skrevet med hvit pen.

Tusen takk for inspirasjon Dina og tusen takk for flott utfordring Skissedilla-gjengen! Og takk for at du tar turen innom bloggen min.

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget et bidrag til Skissedillas skisse # 42. Fikk plutselig en idè etter å sett skissen.

Tittel: Moro med hest

Jeg har brukt ark fra 3ndy papir, baksiden av et Hamblyark (digger bronse-effekten i det arket), Daisy D’s og Chatterbox. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, blomster fra Wild Orchid, Petaloo, blader fra Wild orchid, bladbånd fra May Arts, litt glitter, rød hjerteserviett, metallramme fra Tim Holtz, brad fra Making Memories, thickers og flair-button fra American Crafts, rubons-bokstaver fra Imagination Project, litt distress ink og hestesko er printet fra nettet.

Bildene er av Frida på ridetur på Dyrskuen, Seljord.

Hest

Takk for at du ser/Thanks for looking.

Tags :

Jeg ble så inspirert av skissen til Loredana “Lory” Bucaria hos Skissedilla og måtte bare scrappe. Resultatet ble en skikkelig gutteside.  Lory er fra Italia og er et godt kjent navn i utlandet. Hun er med i flere designteam, bl.a American Crafts (hun er faktisk den eneste fra Europa som er med på dette teamet).  Hun er også en av de som arrangerer PACS (scrappe-convention i Italia) og hun er så snill og gir bort to gratisbilletter til kurs på dette treffet. Jeg har et stort ønske om å dra til Italia og vurderer om jeg skal dra på PACS og må jo benytte muligheten når det er en så flott premie.

Jeg har brukt mønsterark fra Me R Memory Keepers (teen angst), og Cosmo Cricket (Get Happy), bokstaver fra American Crafts og Making Memories, stjerner fra Heidi Swapp, flair (button) fra American Crafts, bling fra Prima, stickers fra American Crafts og Skull Candy.

Bildet er av nevøen min, i nye klær.

 Cool Kid

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg har scrappet etter skisse fra Skissedilla! De legger ut ny skisse hver søndag og fristen er en uke. Skisse #20 er tegnet av Lula.

Her er mitt bidrag, litt inspirert av Skissedilla-gjengen. Har brukt kraftkartong, ark fra Lemonade Basic Grey og My Minds eye. Ellers blomster fra Prima, rubons og bokstaver fra American Crafts, jenta og notatarket er fra Crafty Secrets.

Bildet er av lille M, kun 2 uker gammel og hun har min ring rundt storetåen sin. Jeg fikk denne ringen av faren min før han døde (han ville at jeg skulle bære et minne om han) og jeg ønsker at lille M skal arve denne ringen.

Mamma's ring

Igjen; takk for at du ser og jeg blir veldig glad for kommentarer.

signatur

Tags : ,

Skissedilla er en utfordringsblogg med ny skisse hver uke. Kirsten/Gyda har laget skisse #17. Utgangspunktet er en rundt layout. Jeg scrapper sjelden “rundt” og måtte derfor prøve. Her er mitt bidrag. Arket er fra Fancy Pants – Kraft Kuts. Har brukt lace-ark fra KI bak bildet, klippet ut blomst fra et ark fra My Minds Eye, “gå” er bokstaver fra Basic Grey og klippet ut ramme fra mønsterark. Svarte bokstaver fra doodlebug og tags fra Jenni Bowlin. Bildet er av lille M som er ute og går i finstasen. Takk for utfordringen Kirsten og takk for at du ser.

Lære å gå

signatur

Tags :