Tjoho; utfordringsbloggen Skissedilla har holdt på i et år og det blir selvfølgelig feiret! Gratulerer skissedilla-jentene. Moro å se at skissene deres har blitt så populære! Og disse jentene bidrar til enormt mye inspirasjon og det er herlig at de representerer forskjellige stiler. Go girls!  Jeg synes det blir mer og mer moro å bli med på skisseutfordringer og tolke skissen til sitt eget arbeid.

Her er mitt bidrag:

En venn for livet

Her har jeg virkelig lekt meg. Digger å kline og klæsje med maling og se at bakgrunnen blir til. Det er mange lag og ting som ikke synes til slutt, men det blir en helhet. Tittel: en venn for livet. Bildet av meg og pusen Simone. Historien hennes er at vi fant henne via dyrebeskyttelsen (i 2005) og fra første sekund har hun følt seg hjemme hos oss. Nå som lille M har kommet til har pus fått en ny god venn. Pus passer på lille M og hun kjeder seg om ikke M er hjemme. Jeg har brukt MASSE maling (klesmaling, steinmaling, akrylmaling og crackle-maling), distress ink, restepapirer og fra 7gypsies, teksten er skrevet på emballasje, rød tyll med maling, thickers fra American Crafts, fotohjørne, ticker og bokstaver fra Jenni Bowlin og smykker(!) Fikk noen smykker av svigerinnen min og hun utfordret meg egentlig til å bruke det i scrapping. Et metallkjede med diverse metallpynt på, et kjede med treperle og fjær på og en spenne.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Carrin. Digger at hun har et grunge uttrykk på skissen og et hav av muligheter:

skissedilla52

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer!

signatur

Tags :
Kategorier: Challengeblog, Go Green/Gjenbruk, Scrappeutfordringer, Sketches/skisser

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Ane Lene

  24.03.10 13:36

  Denne likte jeg utrolig godt! Flotte farger! Digger malebruken din… Hvordan får du det til? Kjempekult med det kjede til og…

 2. Lula

  24.03.10 23:09

  Denne var lekker! Likte all malingen og alle de flotte og søte detaljene. Alt fra fjærene til båndene;)Utrolig fine kontraster også

  Takk for at du deltar

 3. Berit

  25.03.10 11:04

  Wow – denne var helt rå. Morsomt å lese om alt du har gjort for å få den tøffe bakgrunnen. Nyydelig bilde, jeg er definitivt en kattekvinne.

 4. Renée

  30.03.10 22:46

  gratulerer:) en kjempelekker LO

 5. Monika

  31.03.10 08:23

  Gratulerer så mye med seieren!! Kjempeflott lo!! Så gøy med all malinga, morsomt å leke seg litt!!

5 Kommentarer