Det har kommet så mye spennende i scrappebutikkene nå og lysten ble stor til å oppgradere lageret. Har handlet mest ark fra blandt annet; Best Creation (delikate farger med masse glitterdetaljer), My Mind’s Eye (flotte farger og delikate mønster), Hambly (overlays), Sassafras (digger den nye serien som heter Nerdy Bird, fargerik og barnslig), Jenni Bowlin (mer klassisk og noen ark med stjerner), Graphic45 (disse arkene er skikkelig nostalgiske med bilder fra 50-tallet) og Basic Grey (har mange arkserier og mønster for enhver smak).

Det ble også litt chipboards, blomster, klistremerker og glimmermist/maya mist. Har fått helt dilla på mist (vann med farge på spruteflaske) og den kan brukes til alt.

februar 2010

Ønsker alle som titter innom en flott søndag og igjen tusen takk for alle kommentarer. Skal snart ta en bloggrunde og legge igjen litt spor.

signatur

Tags :
Kategorier: Shopping

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Trude

    28.02.10 15:19

    Mye fint du har handlet :) Nå kommer det vel enda flere fine Lo’er av lillejenta, tenker jeg!! Så du hadde vært hos Aase forrige fredag. Var bortreist, men kanskje vi treffes der neste gang ;) Ha en fortsatt fin (scrappa-)søndag!

  2. Merethe

    28.02.10 19:31

    Skjønner godt at du bare må shoppe litt jeg. Har samme problemet her, det er jo så mye lekkert i butikkene.

2 Kommentarer