Jeg har vært på treff og den første layouten jeg lagde var denne. Jeg hadde mange idèer og viste at jeg måtte lage denne før jeg begynte på andre prosjekter. Bildet er fra ungdomsskolen og jeg har prøvd å gjengi alle de følelsene og tankene som jeg hadde på den tida og som jeg har nå da jeg tenker tilbake.  Har også brukt en del klokkeutstyr som skal gjengi at tiden går.

Tittel: Looking back/ser tilbake. Bildet av meg for 14 år siden. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, masse glimmer mist og maling, gesso, diverse bokstaver fra American Crafts, blonder, tyll,  kartong, washi-tape, demonterte klokker som jeg har fått av svigerfar (Tusen takk!).

Stilen heter Steam punk og jeg er sterkt inspirert av Finnabair. Steam punk er hovedsaklig litt mer maskulin, mye klin, MYE metall og viktoria-inspirert. Nå er denne stilen ganske ny innen scrappeverden og det finnes flere løsninger på Steam punk. Jeg digger iallefall stilen.

Utfordringsbloggen Scrappehuset har en utfordring om å scrappe en sinnstemning og det har jeg gjort og det var god terapi.

Tags : , , ,
Kategorier: Challengeblog, Scrapping/Scrapbooking

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Alhana

  09.11.10 23:30

  Kjempe stilig LO, flott med alle klokkene og malingen.

 2. Screppa

  10.11.10 13:14

  Hærlig steampunk! Knall med alle detaljene og de fine klokketingene! Er litt sjalu på deg for disse:0) HÆRLIG!!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår, og godt å høre at du fikk litt terapi også! Scrapping kan brukes til det også! KNALL!

 3. Grethe

  10.11.10 19:57

  Dæven døtte.. denne er lekker Ann Katrin. Det er så morsomt å se deg jobbe, sakte men sikkert så blir prosjektene dine flottere og flottere. Herlig bilde :)
  Klem Grethe

 4. Scrappegal Sørlending

  15.11.10 22:03

  DRIIITKUL!!!!!!!! ♥
  Dødstøft! Har du hatt maling på underlaget, og lagt overlay over, eller åssen har du gjennomført det? For det ser jo ut som du har mønsteret over malingen! :)

 5. Vibeke

  17.11.10 18:52

  Så utrolig TØFF!!! Kjempestilig:)

  Takk for at du deltar:)

 6. Ann Cicilie

  18.11.10 21:03

  Et mørkt mesterverk! Stilig å se deg scrappe i steampunkstilen, og flott at det fungerer som terapi for deg :) LEKRE og orginale detaljer!

 7. Iselind

  18.11.10 22:23

  Steam punk er kult- skikkelig tøff side.
  Takk for at ble med på Inspirator oppgaven.

  Ha en fin kveld.

  Iselind

7 Kommentarer