Skissedilla har alltid flotte og inspirerende skisser og nå har jeg endelig scrappet etter skissene deres igjen. Denne gangen er det Carrin som har designet skissen; perfect for litt grunge look. Her er mitt bidrag:

Tittel: På camping med ny sovepose. Bilde av lille M. Jeg har brukt svart Bazzill kartong, mønsterark fra Basic Grey (faktisk), bokstaver fra Basic Grey (igjen!) og Making Memories. Martha Stewart sommerfugl-punch, maling, glimmer mist og Washi tape. And I am in love! Det er jo bare så kult! Jeg skriver mer om tapen i morgen ;o)

Dette er skissen jeg har brukt, har speilvendt opp ned:

Jeg har vært på scrappetreff på Lyngås (Lier) i helgen. Det var virkelig et flott treff, flott arrangert, flotte mennesker og vi fikk testkjørt litt ark og diverse utstyr. Jeg fikk laget 6 layouter og 2 kort. Det er ikke dårlig, det ble tross alt litt skravling og det er det som er så hyggelig med scrappetreff. Her er noen bilder og flere kommer i morgen. Dette er lørdag kveld og samtlige var i dyp konsentrasjon (?):

Dette var scrappeplassen min; fra det grønne skjærebrettet til mobiltelefon:

Jeg viser mer i morgen og ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags : , , , ,
Kategorier: Generelt

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Karina

  15.08.10 20:18

  Nydelig LO! Det er virkelig gøy med scrappatreff, da :) Ha en fin kveld :)

 2. carrin

  15.08.10 21:46

  NYDELIG!!!! Virkelig digger stilen din jeg! Tusen takk for at du deltar!

 3. Kari Nilsen

  15.08.10 22:19

  Hei Ann-Katrin.

  Må bare takke for et virkelig hyggelig treff. Så koselig å ha deg som nabo da! Det ble et anstendig antall på deg også ja. Gleder meg til å se mer av det som var ditt for det var LEKKERT!

  Denne er jo bare herlig og leken altså, nydelig bilde av lille M også. Hun var jo så søt der hun skulle klappe mens hun holdt alle druene i stad. hihi.

  Håper jeg får gleden av å treffe deg flere ganger!
  Klem Kari

 4. lillesmor

  16.08.10 19:18

  Virkelig et fyrverkeri av farger!! Skikkelig flott, og skjønner du digga den tapen:-)

 5. Gladie

  16.08.10 21:08

  Rådigger washitapen, jeg da :) Fantastisk fargeeksplosjon :) Kjøpte noen selv i fjor direkte fra japan, men de var smale og sitter dårlig på siden. hvordan er det med den typen du har fått tak i?

 6. marthe elisabeth

  23.08.10 14:32

  Dette så skikkelig gøy ut!!! Jeg skal på mitt første treff nå i september <3 Dessuten var dette en fantastisk fin blogg. Du lager såååå mye fint og bruker mye fine farger!!

6 Kommentarer