Nå er runde 3 av CasaRunway på forumet CasaKreativ over. Oppgave 3 var inspirert av smurfene. Kun bruke blått, hvitt, evt.  gult eller kombinasjon av dette. Tema er en egenskap du har. Ha med maling eller glimmer mist og tittel/journaling.

Her er mitt bidrag:

Jeg er kreativ

Tittel: Jeg er kreativ (jeg tror iallefall at jeg er det.. he he). Liten tekst er “Jeg elsker hobbyen min og ideène bare strømmer på”. Bilder av meg.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Sassafras “Dreamy”, Daisy D’s. Har klippet ut Tingeling fra et mønsterark fra Sandy Lion. Har brettet flere remser. lagt bak mønsterarket og sydd over. Brukt maling og glimmer mist, dråpen er tegnet med glitter og maling, har brukt forskjellige plast-stjerner og stanset ut stjerner med punch. Bokstavene er fra American Crafts og Creative Imaginations.

Takk for at du ser og igjen tusen takk for alle koselige kommentarer både fra inn- og utland.

signatur

Tags : , ,
Kategorier: Generelt

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Ane Lene

    02.03.10 13:30

    Kjempekul LO. Og JAAAA du er kreativ!!!

  2. Maren

    02.03.10 21:35

    Så utrolig bra!! Du er flink! Blir inspirert av å kikke her hvertfall :-)

2 Kommentarer