Tusen takk for kommentarer. Det varmer veldig. Og gjett om jeg blir glad, når jeg får høre at det jeg lager/gjør er til inspirasjon. Tusen, tusen takk.

I går var jeg på scrappetreff. Tusen takk til Astrid som inviterte meg og tusen takk til Antje som arrangerer det. Utrolig koselig gjeng. De lager mest kort, men mye av produktene/verktøyene er de samme. Jeg lager kort innimellom, men foreløpig ikke i så stor skala som denne gjengen. Jeg fikk scrappet litt (tjoho). Fikk prøvd det nye arket fra Heidi Swapp (diecuts-arket som du kan se på filmen i TwoPeas-innlegget). Nå mangler jeg bare å sette på teksten. Legger det ut her så fort jeg er ferdig.

Legger ved et bilde av lille M og meg (light digitalscrapping). Da vi satt å lekte, lagde jeg lyd på halsen til M. Etterhvert skulle hun gjøre det samme med meg. Så søt og de lærer utrolig fort.

PlayBear

signatur

Tags : ,
Kategorier: Generelt, Scrapping/Scrapbooking

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Monica

    20.05.09 23:32

    Så fantastisk mye fint du lager.
    Bildene av lille M og deg er nydelige.

En Kommentar