Er det rart jeg svever høyt der oppe og elsker livet! Jeg har fått ny jobb og startet på mandag. Jeg trives så godt og har truffet så mange hyggelige mennesker. Og sist fredag nådde jeg endelig et mål jeg har hatt lenge; ned 30 kg! Jeg har brukt 8 år på vektnedgangen og de siste 5 gikk jeg ned i høst. Det har vært mye trening og løping de siste måneden, og det er så moro. Jeg er avhengig. Mange har spurt meg om råd og hovedrådet er motivasjon. Hva grunnen til at du vil gå ned. Så må du vurdere kostholdet ditt, kutte ut brus, godteri, potetgull og andre kaloriholdige matvarer. Så begynner du å gå og tar det videre derfra. Det er viktig å sette seg små mål og se fremover. Tenk: jeg satt mye for 2 år siden, nå løper jeg over ei mil flere ganger i uka. Det er litt av en utvikling! Og jeg er stolt av det!

Derfor vil jeg gi en gave til en av mine lesere for å feire dette! Ser du hva det er? Mer info og mulighet til å vinne kommer i morgen ;)

Ennå mer lykkedans; jeg ble valgt ut som topp 3 på Skissedilla! Tusen takk! Og jeg vant to konkurranser på Bygdescrappen. Tusen takk for alle stemmene!


Kategorier: Personally

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Arnlaug koppang

    25.10.12 05:32

    Gratulera så masse med ny jobb og formidabel vektnedgang! Her trengs virkelig ei auke av aktivitet og sånne historier motiverer:-)

  2. julia

    25.10.12 07:14

    Så utrolig flink du er! Godt for helsa og herlig for selvtilliten med slike store livsstilendringer:) gratulerer med ny jobb, lykke til!

2 Kommentarer