Dette er en av layoutene jeg scrappet i helgen. Produsenten My Mind’s Eye har en skisseutfordring og jeg hadde så lyst til å teste ut, både skissen og ark fra My Mind’s Eye. Første gangen jeg brukte MME var i 2006 og har fulgt de siden. Nå har de kommer med flere lekre serier, blant annet Lost & found og det må være en av de lekreste seriene som er produsert i scrappe-industrien! Her er mitt bidrag til utfordringen:

Tittel: Sweet baby love/Søt baby kjærlighet. Bilder av lille M og søte, lille Neoh (3 uker gammel og sønnen til venninnen min. Han ble født i sommer og vi besøkte de i forrige uke). Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (seriene quite contrary og so sofie), hvit Bazzill, bokstaver fra American Crafts og Pink paisley og notatlapp fra October Afternoon.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Anam Stubbington:

mme_sketch2010_08

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg skal snart ta en bloggrunde og gleder meg til å se alt det fine som blir kreert ute i papirverden.

Tags : ,
Kategorier: Generelt

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Merethe

  17.08.10 18:09

  Det var en herlig skisse som du har løst på en super måte. Enig i at dette er kjempelekre ark. Stilig med den rødprikkete overskriften. Flotte bilder.

 2. Grethe

  17.08.10 18:27

  Herlig LO med herlige bilder. Lille M er jo så søt at hun er til å spise opp. Flott tolking av skissen og arkene du har brukt er tøffe! Me like:)
  Klem Grethe

 3. Samantha T

  19.08.10 18:07

  Really beautiful!

3 Kommentarer