Det er så mye som skjer i scrappeverden nå, så her er litt informasjon.

Produsenten Kiki Art hyller sine fans og ved at du bruker logoen deres i din blogg, er du med i trekningen av de nyeste produktene. Husk å legg inn link her, i bloggen til Kiki Art. De har også stadig gavedryss blandt fans på Facebook, så bli gjerne medlem og kanskje du vinner!

Det skjer stadig forandringer og denne gangen gjelder det nettbutikken Hobbyutstyr.no. De har besluttet å legge ned butikken og jeg er ikke lengre designer for de. Tusen takk for muligheten til å være designer for dere.

Det betyr at jeg er åpen for nye oppdrag og muligheter. Jeg elsker denne hobbyen og kan ikke tenke meg et liv uten scrapping.

NB: i morgen legger jeg ut den siste loen jeg har hatt med i CasaRunway-konkurransen (avstemningen er over i dag, mandag).

signatur

Tags : , ,
Kategorier: Generelt

Ingen Kommentarer