Jeg har mange flott venner, flott familie og ikke minst; jeg har flotte kursdeltakere!

Jeg har holdt scrappekurs på Folkeuniversitetet – 4 kvelder med samme gjengen. Og for en flott gjeng! De har sugd til seg inspirasjon og lærdom, og det er ekstra gøy når jeg ser de bruker kunnskapen de har lært. Det var litt vemodig i dag, siste kvelden med denne flotte gjengen (ja, jeg er litt sentimental). Men nei da, de vil på kurs igjen!  Tusen takk jenter, takk for at dere ville gå på kurset mitt og jeg er stolt av dere ;o)

Ser det ikke koselig ut? Tusen takk til Folkeuniversitetet for at dere ville ha scrappekurs.

Tags :
Kategorier: Kurs

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Siw

    10.11.10 23:22

    Hei igjen! Ja, nå ser jeg etter tips til nye “prosjekter”. Drar på shoppingtur til Bikuben på lørdag. Ønsker meg veldig Martha Stewart punchere! Hehe
    Ses på torsdag
    Hilsen Siw

En Kommentar