I am back from a really nice holliday in Turkey. I have never been in Turkey before and I am sure that this is not the last time.

Jeg har vært i Tyrkia og wow! For en flott tur! Vi reiste 9 stk og bodde på hotell i Kemer med all inclusive. Det var sol og mellom 35-40 grader. Dette er virkelig noe som kan anbefales og jeg lengte allerede tilbake.

Dette var utsikten fra hotellrommet våres. I bakgrunn ser du moskeèn med supermarked rett i nærheten. Foran ser du scenen på hotellet. Til venstre ser du noen skur og der er det tyrkisk marked hver mandag.

Her fra hovedhandlegata i Kemer. DET er i Tyrkia og likevel kan du se det norske flagget. Det var utrolige mange tyrkere som kunne litt norsk her. I dette området bor det 8-900 norske mennesker.

Her er en av butikkene. Det var utrolig mye capser, t-shorter, vesker og annet; alt fake. Og du må alltid prute. Når de hører at du er norsk vet de at du har mer penger enn de og de gir deg en høy pris. Den ene dagen pratet jeg litt fransk for å gi inntrykk av at jeg ikke var norsk. Det gikk frem til en butikkselger pratet flytende fransk.

Her er inngangen til hotellet. Vi lå på Viking Star & Spa. Et flott hotell med spa, frisør, doktor, treningsrom, kids club, basseng (of course, det er et must i 40 grader), masse mat hele dagen, hyggelige ansatte, rett og slett veldig bra.

All inclusive: inkl. mat og drikke. Mat til faste måltider og drikke (inkl. akohol) fra baren. Noen gratis aktiviteter for barn, kveldsshow, gratis buss til stranda (lå ca. 3km unna) med gratis solsenger og drikke.

Tusen takk til mamma som dro med hele familien på ferie. Vi har hatt en flott tur med mange flott minner. Datteren vår har vokst veldig på turen og fått mye selvtillit.

Tags : ,
Kategorier: Personally

Ingen Kommentarer