For de som ikke har sett meg i det siste; jeg er lykkelig! Og den siste måneden har virkelig vært en evig opptur. Jeg har vært på flere scrappetreff, pratet med nye og kjente mennesker (raskt regnet har jeg hilst på godt over 100 personer hittil i år), jeg har vært kreativ og ikke minst vært sosial. Jeg har fokusert på fremtiden, nåtiden og helsen min. Snille mannen min har kjøpt en juicepresse og den er gull verdt! Deilig med nypresset appelsinjuice og andre spennende frukter/grønnsaker:

Jeg har vært på scrappetreff i Oslo og det ble en rolig helg med koselige mennesker. Jeg (JEG!) lagde flere kort! Oh my! Jeg scrapper vanligvis layouter og lager kort en sjelden gang, men på dette treffet ble det ca. 5 kort! Og gøy var det. Det er viktig å utfordre seg selv og ikke bli boende i den samme boksen. Apropo boks; jeg ble med noen av mine kjære venninner på kinesisk “restaurant” og smakte på thai karri. Det var sterkt(!) og godt. Anbefales. Nå venter jeg bare på at svigerfar skal invitere til skalldyraften med deilige blåskjell….. jeg lengte etter blåskjell…..

På Grorudtreffet har vi en Oscarvandrepokal. Nå var det min tur til å gi den videre og jeg valgte søte Grete. Jeg har tidligere blitt kjent med henne i scrappeverden og vet at scrappemiljøet betyr mye for henne. Hu er ei flott jente og jeg er stolt av henne. Hun har nylig vært med i magasinet KK. Gratulerer Grete!

Ellers er det veldig gøy på jobb, jeg trives og møter så mange hyggelige mennesker. Og du; det er snart jul. Er du i rute til jula? Jeg er faktisk snart ferdig med samtlige julegaver og er så stolt av meg selv. Har du sett at jula har kommet til butikkene? Jeg skal innrømme at julemarsipanen ser fristende ut, men vi holder ut til julaften? Ikke sant?

 Ønsker deg en søt novembertid. Husk å ta vare på dine kjære. Husk også giveawayen jeg har i bloggen med smashbook. Den kan bli din ;)


Kategorier: Generelt, Personally

Ingen Kommentarer