Her kommer en av mine ReUse-prosjekter. ReUse er gjennbruk og jeg synes det er viktig å bruke av ting vi allerede har eller ting som er tilgjengelig i hverdagen. Til denne bryllupsrullen har jeg brukt en tørkerull. Her er det ferdige resultatet:

Og her kommer forklaring på hvordan jeg har laget den:

Først tar du tørkerull og klipper av en liten lengde. Dette blir lokket til rullen. Det er viktig at lokket er litt mindre enn rullen i omkretsen for at den skal passe inn i rullen. Klipp av en liten bit og teip/lim sammen endene. Her har jeg limt på papir på lokket.

Velg ut et papir som du vil dekorere rullen med. Her har jeg valgt et lyse blått ark fra American Crafts og dekorert det med bryllupsstempler og embosset til slutt. Har brukt Zing fra American Crafts (stempelene er også fra American Crafts). Dette arket ruller du rundt rullen.

Så er det lokket og da fant jeg ut at jeg måtte ha et håndtak for at det skulle være mulig å få av lokket (og uten at det ble ødelagt). Har forsterket det med 4 eyelets/maljer og tredd bånd gjennom. Klipp av valgfri lengde og knyt båndet.

Til slutt har jeg pyntet med die cut (sirkler) fra Spellbinder dies, gjennomsiktig knapp og nye Sparklets fra Kaisercraft. De er så utrolige lekre og har høy bling faktor.

Til slutt: sånn ser “kortet” ut. Lokket er dratt ut (kanten er pyntet med glitterlim), rullen er pyntet med washitape (fra Andrine & Marens Landhandleri), og inni er det en rull med tekst til brudeparet. 

Dette er bidrag til Sketchy colors og Scrapperikets utfordring med knapper.

Takk for at du ser og kanskje du ble inspirert til et lite ReUse-prosjekt?

Tags : , , ,
Kategorier: Card, Other paperhobby

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. marianne/skorpionen

  07.08.11 11:42

  Genialt!! Så kjekt å kunne bruke av ting man strør om seg til vanlig – som andre ser på som søppel (vi scrappere har et annet syn på søppel tror jeg)
  Skikkelig flott det lokket ble også. Tusen takk for masse inspirasjon!
  klem

 2. WencheJ

  07.08.11 19:32

  Flott prosjekt.

  Takk for at du deltar på utfordringen vår.

  Wenche, Scrapperiket.

 3. Zima

  08.08.11 20:59

  Åh vilken fin ask! Och tack för tutorialen! :)

 4. Scratch

  11.08.11 08:21

  Utrolig kult “tørkerullkort”

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

  Linda, Scrapperiket:)

4 Kommentarer