Her er mitt andre og siste bidrag som gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Utfordringen var å bruke noen produkter som er eldre enn 1 år gammelt og det har jeg mye av, og jeg bruker det stadig. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt mønsterark, stempler, bling, blomster og rubons (blomstene og blingen er fra i år). Bildet er printet fra Shabby chic papirskatter. Det er moro å lage kort og nå har jeg så mye resteark og håper det blir flere kort fremover.

Takk for at du ser og tusen takk for alle kommentarene!

Tags : ,
Kategorier: Card, Challengeblog, Guest Designer/gjestedesigner

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. lena

  29.03.10 12:19

  very beautiful! I have these here:http://didelis.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html

 2. Maya

  29.03.10 15:17

  So pretty! The color scheme is gorgeous!

 3. Sivic

  03.04.10 18:45

  Så nyydelig dette ble !!!

3 Kommentarer