Når jeg drar på treff, tar jeg med meg en del ark og det er ikke alle jeg har tenkt til å bruke da. Dessverre oppdaget Mi@/Marianne at jeg hadde et ark med Thomas toget og hun ga meg en utfordring om å bruke det. Jeg liker utfordringer og startet litt motvillig. Her er resultatet:

Tittel: Digger Thomas. Bilde av datteren min som ser på tv og Thomas toget. Har brukt ark med Thomas toget, Hambly overlay og rødt ark fra My Mind’s Eye, glimmer mist, stempelpute, stjerner, washi-tape og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt.

Takk for at du ser.

Tags : ,
Kategorier: Challengeblog, Scrapping/Scrapbooking, Sketches/skisser

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Brit

    14.11.10 21:25

    Den ble jo knalltøff!! :) Veldig fin misting! Kjempefint med tapen og bruk av stempelpute. Synes du har vært kjempeflink til å bruke dette papiret!(har det selv også).
    Takk for deltakelsen.
    Ha en forsatt fin søndagskveld.

En Kommentar