Archive for the ‘Sketches/skisser’ Category

Når jeg drar på treff, tar jeg med meg en del ark og det er ikke alle jeg har tenkt til å bruke da. Dessverre oppdaget Mi@/Marianne at jeg hadde et ark med Thomas toget og hun ga meg en utfordring om å bruke det. Jeg liker utfordringer og startet litt motvillig. Her er resultatet:

Tittel: Digger Thomas. Bilde av datteren min som ser på tv og Thomas toget. Har brukt ark med Thomas toget, Hambly overlay og rødt ark fra My Mind’s Eye, glimmer mist, stempelpute, stjerner, washi-tape og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers. Har utrolige mange skisse-ideèr og synes det er så moro. Hvis du vil bruke denne skissen er det veldig hyggelig hvis du vil sende ditt bidrag eller link til practicalscrapperslayouts@gmail.com. I slutten av måneden vil Practical Scrappers vise frem sine favoritter.

Tags :

Jeg har scrappet litt igjen og endelig en side jeg kan vise frem. Har scrappet etter ukens skisse hos Skissedilla, designet av Trina:

Tittel: Nytt kjøkken/new kitchen. Bilder av datteren min som konsentrerer seg veldig ved det nye kjøkkenet.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, My mind’s Eye, American Crafts, Prima, Hambly og Love Elsie (KI memories). Bokstaver fra Basic Grey og notatsirkel fra October Afternoon.

Her er skissen, har snudd den 90 grader.

Takk for at du tok turen innom og ønsker deg en flott uke!

Tags :

Ny skisse hos Practical Scrappers (amerikansk utfordringsblogg):

Det er ikke ofte jeg designer skisser med to bilder, bruker vanligvis 1 eller 3 bilder. Hyggelig hvis du linker layouten/kortet ditt hos Practical Scrappers hvis du bruker skissen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg.

Tags : , ,

Da har vi kommet til siste Skissedilla-jente og det er nesten litt vemodig at det ikke er flere jenter jeg kan presentere. Dette har vært et morsomt prosjekt, jeg har lært mye, testet ut teknikker, scrappet mye på en uke og det har blitt sene kvelder. (I kveld ble det ekstra sent siden nevøen min, som er på besøk hos oss, plutselig fant ut at han skulle ha ny telefon. Da er det bare å stille opp og gutten ble superfornøyd med ny telefon.) Så over til siste dilla-jenta; nemlig Lene/nabon!

Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om Lene, men prøver å forkorte meg veldig. Lene er tvers igjennom super-god! Nå begynner dette å bli litt klisjè når det gjelder disse jentene, men Lene er KLIN GAL (=klin gæ’ærn). Hun er seg selv og driter i andres meninger. GO GIRL! Hun er litt dillete og dette gjenspeiler seg i layoutene hennes; det er lag-på-lag, gjerne med søm, blomster, blonder, tags og diverse andre ting/tang som passer inn der Lene føler det mangler noe. Enkelte ganger slår hun til og lager helt enkle layouter (Clean & Simple). Nå er ikke det noe problem her, for bildene hennes er så lekre og står fint alene. Kjære Lene, takk for scrappevennskapet. Setter veldig pris på det. You will never walk alone.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for den enkle stilen eller stæsje-stilen til Lene, og endte opp med å bli inspirert av lag-på-lag og krøll.

Tittel: Blåbær i skogen/blueberry in the wood. Bilder av lille M og bestemor på blåbær-tur. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, 3ndy og Prima. Blonder, blader, sommerfugl, bling, blå perler, notatmerke fra October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey.

Jeg ble insprert av denne skissen hos Scrap-tures;

Tusen takk for alle kommentarer og takk for at du ser.

Tags : , , , ,

Tusen takk for tilbakemeldinger om hyllesten min. Jeg bobler over av ideèr og da er jo bloggen min en fin arena.
Neste dillajente er..  HEGE!

Hun kaller seg for Hege AL, men jeg er sikker på at hun egentlig mangler en g som i Hege Gal. Jeg har ikke møte henne, men hun virker utrolig koselig og GAL. Ikke klin gal, men gal med masse humor. Når det gjelder scrappestilen hennes er den virkelig gjennomført. Hun bruker mye cluster og white space. Ingrediensene hennes er ofte hvit bakgrunn, spreke og sterke farger, bølgepapp, lag på lag, hvit ramme, litt glimmer mist, sommerfugler og blomster. Og sidene er alltid så utrolige lekre og delikate. Så; jeg har latt meg inspirere av hvit bakgrunn, lag på lag og blomster. Her er resultatet:

Tittel: So ro. Bilde av lille M som sover. Teksten er en sang jeg synger for henne når hun skal sove. Jeg har brukt (reste-)ark fra Love Elsie, Collage Press, October Afternoon, Kaiser Kraft og Hambly. Bølgepapp, kakeserviett, blomster fra Prima, bokstaver fra American Craft og Making Memories, notatark fra October Afternoon og litt bling.

Jeg har brukt skisse fra Creative Scrappers og er med på favoritt sang-utfordring hos Musikkstua. Jeg har ikke noe favorittsang, men denne teksten/sangen betyr mye for oss.

Nå setter jeg i gang med prosjekt neste skissedilla-jente. De blir presentert i vilkårlig rekkefølge. Hvem er den neste? Følg med i morgen.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, alltid koselig med besøk.

Tags : , , ,

Jeg har laget ny skisse for Practical Scrappers og her er den:

Tags : , ,

Ja, jeg innrømmer det; jeg digger å shoppe klær til datteren min. Det er så mye flott til små jenter. Klærne i forrige innlegg er kjøpt på salg. Det lilla settet er av merke Friends (produsert for COOP Danmark) og kostet ca. 30 kr pr del. Den fargerike toppen er av merke Me Too og var på halv pris. Hyggelig at flere likte klærne og jeg skriver derfor infoen her, tilfelle flere lurte på merke/pris.

Practical Scrappers la ut en av skissene mine forrige fredag (30. juli) og her er den:

Denne skissen passer til både layout og kort. Hvis du velger å bruke min skisse; legg gjerne igjen link til bloggen din hos Practical Scrappers og du er med i trekningen av gavekort på 15$ fra AiF graphic.

Tags : ,

Skissedilla kommer stadig med inspirerende og lekre skisser, og her er mitt bidrag:

Tittel: This is me/Dette er meg. Bilder av meg. Har brukt ark og die cuts fra Sassafras (de har så fargerike produkter som det er lett å leke med), bokstaver fra Cosmo Cricket, maling og glimmer mist. Layouten er laget for hobbybutikken Steffens og alle produktene kan du kjøpe der.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og ønsker alle en flott søndag.

Tags : , ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Jeg digger Skissedilla! Og jeg digger Studio Calico. Miss you Anna!

Lieber Anna. Verpassen Sie und hoffe, alles ist gut mit Ihnen. Hoffe, es ist in Ordnung, dass ich ein Bild von dir Schrott. Miss dich, süßes Mädchen.

Tittel: She loves Elvis. Bildet av Anna, mannen hennes, Elvis og en venn. Anna er ei jente fra Tyskland som jeg tilfeldigvis ble kjent med i Geiranger (Norge). Da jeg var 14 år dro jeg og besøkte henne og i fjor giftet hun seg. Jeg var faktisk invitert, men fikk ikke dratt. Har et mål om å besøke henne igjen.

Jeg har brukt Studio Calico-kit; ark fra Studio Calico, Bazzill og Core’dinations. Maling, maya mist, rammer fra K&Company, bokstaver fra Cosmo Cricket og Sassafras og stjerne-punch.

Her er skissen, designet av Brit:

Takk for at du ser!

Tags : ,

Jeg har laget et bidrag i siste liten, til utfordringsbloggen Skissedilla. Aud Randi er gjestedesigner og stilen hennes er så KUL! Egentlig ble jeg veldig inspirert av henne, men dette bidraget bærer ikke akkurat preg av det. Jeg har utfordret meg selv til å ikke bruke glimmer mist, maling og distress ink. Whæ, er det mulig?! Jeg har prøvd iallefall og med alt jeg prøver er jeg et skritt videre (=mer lærdom).

Her er bidraget mitt:

Tittel: Påsketur. Bilder av lille M med familie på besøk hos bestemor og oldemor (og en liten tur til Sverige) i påsken. Og for orden skyld; de sitter i handlevognen, ikke i bur. Jeg har scrappet i størrelse A4 og bidraget er scannet. Stativet har bokstavligtalt knelet og da bruker vi alternative metoder. (Har kjøpt nytt stativ og har lagt inn nytt bilde.)

Har brukt ark fra Junkitz (en av mine eldste ark), My little shoebox, bokstaver fra American Crafts og blomster fra Prima.

Her er skissen (en virkelig flott skisse som du kan gjøre mye ut av):

Takk for at du ser!

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers:

Og her er en layout etter skissen:

Tittel: Motocross. Bildene er av nevøen min som drar på bakhjulet. Har brukt produkter fra My Little Yellow Bicycle (ark og klistremerker), bokstavene er fra American Crafts.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , , ,

Ny flott skisse hos utfordringsbloggen Skissedilla! Og jeg har scrappet et bidrag:

Tittel: tankefull lita jente. Bildene er av lille M, tatt i påsken hos oldemor. Jeg synes tapeten til oldemor er så sjarmerende (og den er over 50 år gammel, minst!) og jeg tok noen bilder. Lille M var litt sliten og så veldig tankefull ut der hun satt (eller ble satt fordi mamma absolutt skulle ta noen bilder). For hvis du ser på tapeten og ser på et av mønsterarkene er de ganske like (synes dette er litt morsomt). GCD Studios har kommet ut med flere lekre serier og en av de heter Ella Blue og et av arkene er påfallende lik tapeten til oldemor. Her er mønsterarket:

Jeg har brukt ark fra GCD Studios og Kaiser Crafts, fjær, blomster, tyll, ramme fra Maya Road malt med crackle maling, bling fra Zva, bokstaver fra Bella og Webster’s pages og puncher fra Martha Stewart (tusen takk for lånet Karianne), og litt distress ink her og der.

Her er skissa som er utgangspunktet og den er designet av Lene/nabon:

Takk for at du ser og TUSEN TAKK for alle kommentarer. Jeg skal snart ta en kommentar-runde.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen Creative Scrappers feirer bursdag hele april måned og har flere spennende utfordringer, hovedsaklig skisser. De har også noe som heter Readers Reveal, direkte oversatt leserene avslører; det er altså leserene som scrapper etter skisser og som blir vist frem i bloggen. (For å være med på dette måtte du sende mail før april.) Jeg var med på en skisse som ble publisert 8. april og her er mitt bidrag:

Tittel: godt med pannekaker. Bildene er av lille M som spiser pannekaker for første gang og det var godt. Ser du ikke gliset hennes? Jeg har brukt ark fra Websters Page’s og My Mind’s Eye. Bånd, klistremerkebokstaver fra Basic Grey og Jenni Bowlin, tekstmerke fra Hambly og October Afternoon og blomster fra Prima (samme blomster som er i blogcandyen min).

Her er skissen som er utgangspunktet:

Creative Scrappers har også hatt blog hop og 3 av mine skisser var med (= alle i design teamet til Creative Scrappers hadde valgt ut en skisse de likte og scrappet etter den ( blog hop er å gå fra blogg til blogg, legge igjen kommentar og dermed bli med i trekninger på de forskjellige bloggene). Her er mine 3 skisser for Creative Scrappers:

Gi meg gjerne beskjed hvis du bruker noen av mine skisser. Det er så gøy å se hvordan andre løser de.

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringsbloggen Practical Scrappers og her er den:

Skissen kan brukes til både kort og layout. Husk å link til innlegget i bloggen din her, hos Practical Scrappers.

Denne måneden er jeg også vikar på Design Teamet til Practical Scrappers. Oppgradert fra gjestedesigner (lol). I tillegg til finaleoppgave hos CasaKreativ og jeg er med i en konkurranse på Minneriket OG litt andre ting i kulissene. Det æ’kke kjedelig her i vaffal! (=Det er ikke kjedelig her.)

Tusen takk for alle koselige kommentarer og takk for at du tok turen innom. Hvis du ikke allerede har skjønt det: jeg DIGGER scrapping!

Tags : , ,

Scrappebutikken Papir i hjertet fyller 3 år! Gratulerer Mona! De feirer med en skissekonkurranse og her er mitt bidrag:

Tittel: moro uten alkohol.  Denne er om meg og at jeg ikke drikker alkohol. Jeg fikk ofte spørsmål før om jeg faktisk ikke drakk. Jeg liker ikke smaken av alkohol og likevel har jeg det gøy. Det er noe med å tørre å slippe seg løs uten noen form for påvirkning. Rett og slett være seg selv.

Jeg har brukt ark fra Sassafrass, Love Elsie (KI Memories), Hambly og hvit Bazzill (over et år gamle ark som var et av kravene).  Har klippet ut flasker og tekst fra en artikkel om avhold. Har brukt en flaskekork, bokstaver fra American Crafts, rubons fra Provo Crafts og flaskekork-boktaver fra Li’l Davis, ellers har jeg brukt maling og fingremerker (har tegnet “maske” på meg selv fordi de fleste tror jeg drikker på fest, men her er sanheten (det er faktisk bare 10% i Norge som ikke drikker)).

Skissen er designet av HegeAL.

Takk for at du ser og igjen gratulerer med 3 år PiH!

Tags : ,

Tjoho; utfordringsbloggen Skissedilla har holdt på i et år og det blir selvfølgelig feiret! Gratulerer skissedilla-jentene. Moro å se at skissene deres har blitt så populære! Og disse jentene bidrar til enormt mye inspirasjon og det er herlig at de representerer forskjellige stiler. Go girls!  Jeg synes det blir mer og mer moro å bli med på skisseutfordringer og tolke skissen til sitt eget arbeid.

Her er mitt bidrag:

En venn for livet

Her har jeg virkelig lekt meg. Digger å kline og klæsje med maling og se at bakgrunnen blir til. Det er mange lag og ting som ikke synes til slutt, men det blir en helhet. Tittel: en venn for livet. Bildet av meg og pusen Simone. Historien hennes er at vi fant henne via dyrebeskyttelsen (i 2005) og fra første sekund har hun følt seg hjemme hos oss. Nå som lille M har kommet til har pus fått en ny god venn. Pus passer på lille M og hun kjeder seg om ikke M er hjemme. Jeg har brukt MASSE maling (klesmaling, steinmaling, akrylmaling og crackle-maling), distress ink, restepapirer og fra 7gypsies, teksten er skrevet på emballasje, rød tyll med maling, thickers fra American Crafts, fotohjørne, ticker og bokstaver fra Jenni Bowlin og smykker(!) Fikk noen smykker av svigerinnen min og hun utfordret meg egentlig til å bruke det i scrapping. Et metallkjede med diverse metallpynt på, et kjede med treperle og fjær på og en spenne.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Carrin. Digger at hun har et grunge uttrykk på skissen og et hav av muligheter:

skissedilla52

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer!

signatur

Tags :

Jeg har designet ny skisse for utfordringbloggen Practical Scrappers. Den kan brukes til både kort og layout. Hvis du bruker skissen og har blogg; må du gjerne legge inn link hos Practical Scrappers her: http://www.practicalscrappers.com/2010/03/sketch-friday_19.html

AK28

signatur

Tags : , ,

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,