Archive for the ‘Sketch Designer’ Category

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers. Har utrolige mange skisse-ideèr og synes det er så moro. Hvis du vil bruke denne skissen er det veldig hyggelig hvis du vil sende ditt bidrag eller link til practicalscrapperslayouts@gmail.com. I slutten av måneden vil Practical Scrappers vise frem sine favoritter.

Tags :

Ny skisse hos Practical Scrappers (amerikansk utfordringsblogg):

Det er ikke ofte jeg designer skisser med to bilder, bruker vanligvis 1 eller 3 bilder. Hyggelig hvis du linker layouten/kortet ditt hos Practical Scrappers hvis du bruker skissen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg.

Tags : , ,

Jeg har laget ny skisse for Practical Scrappers og her er den:

Tags : , ,

Ja, jeg innrømmer det; jeg digger å shoppe klær til datteren min. Det er så mye flott til små jenter. Klærne i forrige innlegg er kjøpt på salg. Det lilla settet er av merke Friends (produsert for COOP Danmark) og kostet ca. 30 kr pr del. Den fargerike toppen er av merke Me Too og var på halv pris. Hyggelig at flere likte klærne og jeg skriver derfor infoen her, tilfelle flere lurte på merke/pris.

Practical Scrappers la ut en av skissene mine forrige fredag (30. juli) og her er den:

Denne skissen passer til både layout og kort. Hvis du velger å bruke min skisse; legg gjerne igjen link til bloggen din hos Practical Scrappers og du er med i trekningen av gavekort på 15$ fra AiF graphic.

Tags : ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers:

Og her er en layout etter skissen:

Tittel: Motocross. Bildene er av nevøen min som drar på bakhjulet. Har brukt produkter fra My Little Yellow Bicycle (ark og klistremerker), bokstavene er fra American Crafts.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , , ,

Utfordringsbloggen Creative Scrappers feirer bursdag hele april måned og har flere spennende utfordringer, hovedsaklig skisser. De har også noe som heter Readers Reveal, direkte oversatt leserene avslører; det er altså leserene som scrapper etter skisser og som blir vist frem i bloggen. (For å være med på dette måtte du sende mail før april.) Jeg var med på en skisse som ble publisert 8. april og her er mitt bidrag:

Tittel: godt med pannekaker. Bildene er av lille M som spiser pannekaker for første gang og det var godt. Ser du ikke gliset hennes? Jeg har brukt ark fra Websters Page’s og My Mind’s Eye. Bånd, klistremerkebokstaver fra Basic Grey og Jenni Bowlin, tekstmerke fra Hambly og October Afternoon og blomster fra Prima (samme blomster som er i blogcandyen min).

Her er skissen som er utgangspunktet:

Creative Scrappers har også hatt blog hop og 3 av mine skisser var med (= alle i design teamet til Creative Scrappers hadde valgt ut en skisse de likte og scrappet etter den ( blog hop er å gå fra blogg til blogg, legge igjen kommentar og dermed bli med i trekninger på de forskjellige bloggene). Her er mine 3 skisser for Creative Scrappers:

Gi meg gjerne beskjed hvis du bruker noen av mine skisser. Det er så gøy å se hvordan andre løser de.

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringsbloggen Practical Scrappers og her er den:

Skissen kan brukes til både kort og layout. Husk å link til innlegget i bloggen din her, hos Practical Scrappers.

Denne måneden er jeg også vikar på Design Teamet til Practical Scrappers. Oppgradert fra gjestedesigner (lol). I tillegg til finaleoppgave hos CasaKreativ og jeg er med i en konkurranse på Minneriket OG litt andre ting i kulissene. Det æ’kke kjedelig her i vaffal! (=Det er ikke kjedelig her.)

Tusen takk for alle koselige kommentarer og takk for at du tok turen innom. Hvis du ikke allerede har skjønt det: jeg DIGGER scrapping!

Tags : , ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringbloggen Practical Scrappers. Den kan brukes til både kort og layout. Hvis du bruker skissen og har blogg; må du gjerne legge inn link hos Practical Scrappers her: http://www.practicalscrappers.com/2010/03/sketch-friday_19.html

AK28

signatur

Tags : , ,

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers og denne gangen har jeg scrappet et inspirasjonsbidrag.  Nå har jeg scrappet etter flere skisser i det siste og det er ganske moro. Det er også veldig gøy å se hvordan andre løser skissene.

Her er mitt bidrag:

Happy Love

Tittel: Happy love. Bildet er av lille M og meg tatt i desember 2009. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Reminisce, Foofala, overlay fra Hambly, bølgepapp, sydd rundt med rød tråd (symaskin), brun stempelpute distress ink og chalk, chipboards fra Fancy Pants og ScrapFX, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts, stjerner fra Fiskars punch, stjernestempel fra We R Memorykeepers, cracklepaint fra Ranger og litt glimmermist på både ark og chipboards. Den lille teksten er: Den høyeste lykke i livet er overbevisningen om at vi er elsket/The supreme happiness of life is the conviction that we are loved.

Her er skissen:

AK22-1

Hvis du likte skissen og vil scrappe etter den; legg gjerne bidraget i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers ( en amerikansk utfordringsblogg). Hvis du liker skissen må du gjerne bruke den og last gjerne bidraget opp i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

AK21

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Dette er en amerikansk utfordringsblogg med mange forskjellige utfordringer. Og foreløpig er skissen kun ment som utfordring til de som vil og ikke med noe premie. Vi er to stykker som lager skisser til denne bloggen og sørger for at du får helt ny skisse hver fredag (jeg har annen hver fredag).  Bli gjerne med!

AK17

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Koselig at det er mange som liker bloggen min. Ønsker alle som titter innom en fredfull 3.advent.

signatur

Tags : ,

Jeg er skisse (sketch)-Designer hos Practical Scrappers – en amerikansk utfordringsblogg med fokus på å bruke diverse utstyr (de har tidligere hatt utfordringene med bruk av maling og søm).

Her er skissen jeg har designet:

ak16

Bli gjerne med på utfordringen! Legg inn bidraget i din egen blogg og legg inn linken på siden til Practical Scrappers. Eneste kriterie er å bruke skissen, alt annet er valgfritt. Lykke til og god helg.

signatur

Tags :