Archive for the ‘Shops’ Category

Nå har Andrine & Marens Landhandleri tilbud på alle produkter i butikken, 15% rabatt.

Jeg holder scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen og denne uken var det 2. kvelden av totalt 4 kvelder (nybegynnerkurs) og det er så gøy! Moro å holde kurs når deltakerene blir inspirerte og selv synes det er gøy. Ta gjerne kontakt med meg hvis du ønsker scrappekurs. Ypperlig annledning til å samle venninnene og ha en kreativ kveld. Mailen min er: post@papirhobby.no

Det har blitt både scrapping og kortlaging i det siste, men foreløpig er det prosjekter som ikke skal vises frem.

Ønsker dere alle en flott (vinter-) helg.

Tags :

Jeg har vært på scrappemesse, har du? I helgen er det scrappemesse i Lillestrøm (Skedsmohallen) der flere scrappe-forhandlere har møtt opp og selger varene sine. Jeg var der i går og kjøpte noen ark: juleserien til 3ndy (igjen gratulerer Gudrun), Fancy Pants, Magnolia (faktisk og hovedgrunnen var at arket var rosa og med stjerner!) og I lowe Scrap (en polsk produsent med veldig leken stil). Ellers møtte jeg flere kjente og det er alltid koselig.

Her er noen bilder fra messa:

Over ser du standen til Papirplaneten og lille snupp nede til venstre som bærer fornøyd på en plastpose.

Her er baksiden av standen til Unik Hobby.

Her er HappyHobby.

Papir i hjertet.

Her er treff-området, treffet fortsatte etter messen stengte.

Her ser du Lines Hobby, og Steffens bak til venstre.

På standen til Steffens hang det flere layouter som jeg har laget for de. 

Til høyre ser du standen til Steffens (og det nye Copic-stativet), bak ser du Andrine og Marens Landhandleri.

Her er standen til Unik Hobby.

Minner også om blogcandyen min som du kan lese mer om her.

Tags : , , , ,

Det er ny utfodring hos Scrap that baby og her er mitt bidrag. Utfordringen er å scrappe om barnerommet; dekor på rommet eller annet minneverdig. Jeg valgte å scrappe om teltet til lille M. Hun har et eget telt med masse puter og pledd. Alltid stas å slappe av der og så koselig når vi leser bøker. Bestefaren hennes har laget stengene/konstruksjon (etter mutlig beskjed fra meg) og jeg har foreløpig lagt over meterstoff.

Tittel: in your tent/i ditt telt. Bilder av lille M i teltet (på det store bildet legger hun babyen som forøvrig har en overdimensjonert bleie). Jeg har brukt ark fra Basic Grey (bakgrunnsarket), ark og klistremerker fra Sassafras (produktene deres er så lett å leke med), glimmer mist og bokstaver fra Cosmo Criket. Alt får du kjøpt hos Steffens.

Tags : , ,

Jeg har scrappet litt igjen og her er en layout (laget for Steffens – hobbybutikk i Oslo):

Tittel: På cafè. Bilder av lille M og “momo” på cafè. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, stickers fra Basic Grey, bokstaver fra Cosmo Cricket, blonder, svart Bazzill (kartong), distress ink og mist. Har testet ut litt teknikker og oppsett og dette ble resultatet.

Takk for at du ser og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Layouten min ble valgt ut som en av ukens dille på Skissedilla! Tusen takk Anette for at du valgte min layout og dette var kommentaren “Digger!!! Denne er fra Ann-Katrin. Lekre farger og artig, artig, artig tema!! Masse farger og mønster, en skikkelig prestasjon! ”  Igjen tusen takk! Her er layouten:

Jeg hadde med et bidrag til en skissekonkurranse på en russisk blogg og layouten min var èn av 13 som ble vist frem på bloggen. Moro. Dette var mitt bidrag:

Begge layoutene er laget for Steffens (hobbybutikk i Oslo) og blir snart vist frem i butikken.

Neste uke er jeg gjestedesigner i en norsk utfordringsblogg – mer info kommer.

Tags : , ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Det er mange flotte utfordringsblogger i hele verden og nå har jeg prøvd meg på en skisse på en utfordringsblogg i Russland; Art Ugolok. Her  er mitt bidrag:

Tittel: Lykke er å huske. Bilder av lille søte M. Endelig litt sommer og da vil hun huske. Jeg har brukt ark fra Fancy Pants (Rusted Sun og My Family), blomst, maling, litt mist, bokstaver fra Cosmo Cricket og Basic Grey. Alle produktene kan du kjøpe hos Steffens.

Jeg ble så glad da Siv (hun som driver Steffens) spurte om jeg ville lage noen layouter for butikken hennes. Selvfølgelig sa jeg ja. Tusen takk Siv! Og nå har jeg hilst på Ida som jobber på Steffens og hun er så søt og koselig.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle en flott uke.

Tags : , , ,

Scrappebutikken Papir i hjertet fyller 3 år! Gratulerer Mona! De feirer med en skissekonkurranse og her er mitt bidrag:

Tittel: moro uten alkohol.  Denne er om meg og at jeg ikke drikker alkohol. Jeg fikk ofte spørsmål før om jeg faktisk ikke drakk. Jeg liker ikke smaken av alkohol og likevel har jeg det gøy. Det er noe med å tørre å slippe seg løs uten noen form for påvirkning. Rett og slett være seg selv.

Jeg har brukt ark fra Sassafrass, Love Elsie (KI Memories), Hambly og hvit Bazzill (over et år gamle ark som var et av kravene).  Har klippet ut flasker og tekst fra en artikkel om avhold. Har brukt en flaskekork, bokstaver fra American Crafts, rubons fra Provo Crafts og flaskekork-boktaver fra Li’l Davis, ellers har jeg brukt maling og fingremerker (har tegnet “maske” på meg selv fordi de fleste tror jeg drikker på fest, men her er sanheten (det er faktisk bare 10% i Norge som ikke drikker)).

Skissen er designet av HegeAL.

Takk for at du ser og igjen gratulerer med 3 år PiH!

Tags : ,

Minner om at jeg har en liste over samtlige scrappebutikker i Norge her på bloggen. Lista er alfabetisk og inneholder butikknavn, adresse og nettadresse. Lista blir stadig oppdatert og gi meg gjerne beskjed hvis det er noen butikker du savner eller hvis du driver butikk selv og ikke står på lista. Link til lista finner du på høyre side i bloggen (se bildet under).

butikkliste1

Her i heimen går hver ledige stund til scrapping. Jeg har scrappet ferdig et bidrag til Skissedilla #46 og håper jeg får tatt bilde/blogget i morgen. Nå er jeg i gang med en layout til en konkurranse på CasaKreativ. Oppgaven er skikkelig utfordrende og jeg har allerede kjørt meg fast flere ganger. Er spent på hva det blir tilslutt.

Ønsker alle som titter innom en gledelig uke og tusen takk for alle kommentarer! Setter pris på hvert eneste ord!

signatur

Tags :

Jeg har en liste over samtlige scrappebutikker i Norge på bloggen min (linken ligger i høyre side under søk-feltet), og nå er den oppdatert. De fleste butikkene fører produkter til både scrapping og kortlaging. Listen er alfabetisk etter butikknavnene og er til fri bruk.

Hvis du savner en butikk eller det er feil informasjon, gi meg gjerne beskjed.

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Det er utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger. Tusen takk!

signatur

Tags :

Og jeg var der på åpningsdagen! Scrappegodis er en ny og fargerik scrappebutikk i Oslo. De holder til i Grefsenveien på Sandaker. Det er virkelig en fryd for øyet å gå rundt der og se på alt det spennende de har tatt inn og alle de morsomme detaljene i butikken.  Det er verdt å ta turen dit og Tove og Hanne som driver butikken er så søte og koselige. Lykke til jenter og igjen gratulerer med butikken!

scrappegodis

Noen detaljer fra butikken:

scrapepgodis2

Her er Hanne, Tove og meg:

scrappegodis-apningen

signatur

Tags :

Jeg oppdaterer stadig siden og nå har jeg laget egen butikkliste over scrappebutikker i Norge. Det har etterhvert blitt en del butikker og nettbutikker som selger papirhobby-utstyr og jeg har foreløpig ikke funnet en komplett liste over butikker. Derfor har jeg laget en selv med både nettadresser og kontaktinformasjon. Butikkene står i alfabetisk rekkefølge. Tror jeg har fått med de fleste butikkene, men gi meg gjerne beskjed hvis du mener det er noen som mangler eller det er feil informasjon (kontaktinfo er hentet fra butikkenes egne nettsider).

butikkliste1

Jeg er ikke ansatt eller sponset av noen butikker. Dette er av egen interesse og forhåpentligvis et verktøy for flere.

Har også lagt til muligheten for å følge bloggen min på høyre siden, under “join this site”. Så har du lyst til å følge bloggen min er det bare å registrer seg (må ha konto via google,  AIM, Yahoo, Netlog eller OpenID).

signatur

Tags :

Takk for at du besøker bloggen min og tusen takk for alle kommentarer. Veldig gøy å få kommentarer på det en gjør.

I blogcandyen min er det med noen små notatark (genuine notecards from the 80′s). Dette er små notatark og notatblokker som jeg samlet på fra da jeg var liten. Og tenk; jeg har tatt vare på de helt til nå. Nå deler jeg de gjerne ut og det er kanskje på tide å bruke de. Jeg husker vi byttet til oss og fikk ofte en del av de til bursdag. De som vokste opp på 80-tallet kjenner de kanskje igjen? 

71

notecards

Var en tur på Steffens i Oslo i dag. Kjøpte litt ark. Det er så mange lekre ark og det er mange produsenter som satser på både sterke farger og lekne detaljer. Det passer meg perfekt; jeg er klar for å leke.

Legger ved en link til Wearhouse Walk hos TwoPeas. De legger ut en film på youtube en gang i uka og da viser de nye varer som har kommet til lageret. Gøy å se nye varer og få et bedre inntrykk av hvordan varene faktisk ser ut (er ikke alltid så lett i nettbutikker).

Det er natt og jeg scrapper. Ønsker dere alle en god helg.

signatur

Tags : ,

TwoPeas

Two Peas in a Bucket er en scrappebutikk i USA. De har også nettbutikk og sender til Norge. De får ofte inn nye og mye varer, men dessverre blir de fort utsolgt på det som er populært. Jeg har handlet fra de noen ganger og kan anbefale de (venter en pakke derfra nå). De har også forum og galleri med masse inspirasjon. Anbefaler deg å se hva som er lagt ut under “Designer Garden”. Det er sider og prosjekter fra designteamet til TwoPeas.  De har også begynt med noe nytt (til glede for alle som liker å shoppe og for de som liker å se ting før de kjøper det); de legger ut filmsnutter på youtube ca 1 gang i uken med nyankommet varer. På de første filmene filmer de rundt i lokalet der de plukker varer og det er stort! Det er virkelig mye forskjellig utstyr som finnes i denne papirverden.

De kaller det Wearhouse Walk og her er den siste filmen fra 5. mai 2009:

WearhouseWalk TwoPeas 05/05/09

signatur

Tags : ,