Archive for the ‘Shopping’ Category

Nå har Andrine & Marens Landhandleri tilbud på alle produkter i butikken, 15% rabatt.

Jeg holder scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen og denne uken var det 2. kvelden av totalt 4 kvelder (nybegynnerkurs) og det er så gøy! Moro å holde kurs når deltakerene blir inspirerte og selv synes det er gøy. Ta gjerne kontakt med meg hvis du ønsker scrappekurs. Ypperlig annledning til å samle venninnene og ha en kreativ kveld. Mailen min er: post@papirhobby.no

Det har blitt både scrapping og kortlaging i det siste, men foreløpig er det prosjekter som ikke skal vises frem.

Ønsker dere alle en flott (vinter-) helg.

Tags :

Jeg har vært på scrappemesse, har du? I helgen er det scrappemesse i Lillestrøm (Skedsmohallen) der flere scrappe-forhandlere har møtt opp og selger varene sine. Jeg var der i går og kjøpte noen ark: juleserien til 3ndy (igjen gratulerer Gudrun), Fancy Pants, Magnolia (faktisk og hovedgrunnen var at arket var rosa og med stjerner!) og I lowe Scrap (en polsk produsent med veldig leken stil). Ellers møtte jeg flere kjente og det er alltid koselig.

Her er noen bilder fra messa:

Over ser du standen til Papirplaneten og lille snupp nede til venstre som bærer fornøyd på en plastpose.

Her er baksiden av standen til Unik Hobby.

Her er HappyHobby.

Papir i hjertet.

Her er treff-området, treffet fortsatte etter messen stengte.

Her ser du Lines Hobby, og Steffens bak til venstre.

På standen til Steffens hang det flere layouter som jeg har laget for de. 

Til høyre ser du standen til Steffens (og det nye Copic-stativet), bak ser du Andrine og Marens Landhandleri.

Her er standen til Unik Hobby.

Minner også om blogcandyen min som du kan lese mer om her.

Tags : , , , ,

I helgen har det vært messe på Hellerudsletta og jeg var selvfølgelig der (det er kanskje ikke en selvfølge men jeg var der iallefall).  Messa arrangeres av Scraporama og det er hobbybutikker, bladet Ett trykk og stempelprodusenter tilstedet, både norske og utenlandske. Et mekka for de som driver med denne hobbyen. Et stort pluss er selvfølgelig at du møter andre med samme interesse og sannsynligvis treffer igjen folk du har vært på treff med.

Her er noen bilder fra messeområdet (bildene er tatt søndag ettermiddag):

Her ser du Unik Hobby.

Scrappegodis og Ett trykk.

Sløyd detaljer.

Her står jeg i trappa som du ser til høyre på bildet over

Kort & Godt, Minnehjørnet og Papir i hjertet.

Her er tante og lille M.

Her er det jeg handlet. Litt ark, stjerne-punch, thickers og glimmer mist.

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags :

Det har kommet så mye spennende i scrappebutikkene nå og lysten ble stor til å oppgradere lageret. Har handlet mest ark fra blandt annet; Best Creation (delikate farger med masse glitterdetaljer), My Mind’s Eye (flotte farger og delikate mønster), Hambly (overlays), Sassafras (digger den nye serien som heter Nerdy Bird, fargerik og barnslig), Jenni Bowlin (mer klassisk og noen ark med stjerner), Graphic45 (disse arkene er skikkelig nostalgiske med bilder fra 50-tallet) og Basic Grey (har mange arkserier og mønster for enhver smak).

Det ble også litt chipboards, blomster, klistremerker og glimmermist/maya mist. Har fått helt dilla på mist (vann med farge på spruteflaske) og den kan brukes til alt.

februar 2010

Ønsker alle som titter innom en flott søndag og igjen tusen takk for alle kommentarer. Skal snart ta en bloggrunde og legge igjen litt spor.

signatur

Tags :

Nå er det messe på Lillestrøm og hobbyen scrapping er representert med flere butikker og stander. Jeg dro på messa i dag, sammen med Ane Lene og Lillann. Det ble mye titting, prating og litt handling. Jeg handlet litt ark. Blandt annet de nye julearkene fra 3ndy papir. Synes de er så fine og Gudrun og Lene er så søte (og flinke!). Tusen takk for praten. Det ble også noen ark fra Websters og TPC Studio og litt glitter. Traff mange kjente og pratet med noen ukjente.

Vi gikk litt rundt på messeområdet og det er mye å se på. Blant annet vikinger, trylling, hoppeslott, godteri (noen solgte “naturgodteri” og jeg spurte hvorfor det heter det. På etiketten stod det nemlig flere e-stoffer! Nja, svenske gubbelure/selgeren hadde ikke noe godt svar på det. Vet ikke om det er vi norske eller svenskene som er lettlurte…), Il tempo gigante stod der i all sin prakt, og det var spekepølser, lys, stas, alt mulig og litt kunst. Det ble mange inntrykk. Legger ved noen bilder fra scrappe-delen:

p1030553

p1030596

p1030597

p1030598

p1030600

Ønsker alle en videre god helg (og takk for turen Ane Lene og Lillan).

signatur

Tags :

Jeg har vært på stempelscrap-messei Skedsmohallen og shoppa litt. Jeg var der i går (lørdag) og møtte mange kjente og ukjente.   Alltid like moro å hilse på andre med samme hobby. Det ble litt shopping. Hadde satt opp en liste på forhånd og fikk tak i noen ark fra Websters page, Bo Bunny og Basic Grey (juletema). Litt blomster, metallpynt, stempler, bånd og klistremerker.

messeshopping

I dag regner det og lille M har feber. En rolig søndag med familien.
Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke.

signatur

Tags : ,

Det er høst og nå kommer det stadig nye produkter innen scrappeverden.  Jeg har ventet lenge på nyhetene fra American Crafts og nå kom de endelig inn hos Papirloftet. Det ble en god bunke med de nye thickersene. Flere av de er typiske Halloween og jul. Ellers ble det litt Flair (likner på metall-buttons) fra AC, mønsterark fra bla. AC og My Minds Eye, chipboards, rubons, brads og bånd.

papirloftet

Her er film med produktene: http://www.youtube.com/watch?v=Zu2KfsxoDfo Jeg snakker norsk på opptaket. Laster opp en med engelsk tale senere.

Thanks for looking.

signatur

Tags :

shopping

Jeg har tidligere skrevet om shoppingen min og nå har jeg laget film der du kan se alle produktene. Det er ofte annerledes å se produkter i virkeligheten enn bare i nettbutikker. Jeg har fått flere henvendelser på om jeg kan lage flere filmer og om jeg kan snakke engelsk. Nå er filmen offentlig og jeg har prøvd å snakke engelsk; http://www.youtube.com/watch?v=k0eIZkLQn_o

 Spør gjerne hvis du lurer på noe, enten her, på youtube eller på mail: post@papirhobby.no.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Jeg har handlet litt scrappe-snacks! Det er det som gjør denne hobbyen så spennende; det er så utrolig mye fint og lekkert å kjøpe i denne scrappeverden. Jeg har ikke handlet mye de siste årene og hadde egentlig tenkt til å vente til høsten når nyhetene kommer inn, men svigerinnen min lurte på om jeg ville være med på tur og det sier ikke jeg nei til. Dessuten trengte jeg påfyll av pynt. Jeg har masse ark og kommer langt med det, men det er litt morsomt med pynt også. Jeg handlet mye forskjellig; måtte ha med noen ark av den nye “lemonade”-serien til Basic Grey. Den er så sommerlig og fresh i fargene. Noen klistremerker og de nye chip stickers (chipboard klistremerker) i samme serie fra BG. Noen få ark fra My Minds Eye, noen remarks-hefter (klistremerker) fra American Crafts (digger de!), clearstamps fra We R memory keepers og Basic Grey, litt bling også fra Basic Grey (ble vist mye fra Basic Grey) og søtt babypynt fra Crafty Secrets.  Så nå håper jeg på litt scrappetid fremover (har så mange ideèr..)

bikuben

signatur

Tags :

Jeg har fått pakke fra Frantic Stamper i USA. Topp service fra butikken og det tok kun få dager over dammen. Du bestiller på “gamlemåten” ved å skrive liste over det du skal ha (klipp og lim inn i bestillingskjema) og maile til butikken. Det enkleste er å betale via PayPal, evt. må du fakse kredittkort-informasjon. Jeg bestilte mest verktøy; den populære Doily Lace punchen fra Martha Stewart, Fiskar-puncher, thickers fra American Crafts, noen clearstamps, blader fra Prima, Glimmer Mist, blomster, pearls, Smooch (gleder meg til å teste ut den), knapper og embossing “Zing” fra American Crafts. Gleder meg til å teste ut alt dette. Akkurat nå er det så mye som skjer her hjemme og da blir det liten scrappetid. Skulle egentlig på scrappetreff i dag, men det måtte dessverre vike. Skal på treff på fredag, på Steffens i Oslo. Det blir moro og gleder meg til å se igjen gamle kjente.

Frantic Stamper

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke!

signatur

Tags :

Takk for at du besøker bloggen min og tusen takk for alle kommentarer. Veldig gøy å få kommentarer på det en gjør.

I blogcandyen min er det med noen små notatark (genuine notecards from the 80′s). Dette er små notatark og notatblokker som jeg samlet på fra da jeg var liten. Og tenk; jeg har tatt vare på de helt til nå. Nå deler jeg de gjerne ut og det er kanskje på tide å bruke de. Jeg husker vi byttet til oss og fikk ofte en del av de til bursdag. De som vokste opp på 80-tallet kjenner de kanskje igjen? 

71

notecards

Var en tur på Steffens i Oslo i dag. Kjøpte litt ark. Det er så mange lekre ark og det er mange produsenter som satser på både sterke farger og lekne detaljer. Det passer meg perfekt; jeg er klar for å leke.

Legger ved en link til Wearhouse Walk hos TwoPeas. De legger ut en film på youtube en gang i uka og da viser de nye varer som har kommet til lageret. Gøy å se nye varer og få et bedre inntrykk av hvordan varene faktisk ser ut (er ikke alltid så lett i nettbutikker).

Det er natt og jeg scrapper. Ønsker dere alle en god helg.

signatur

Tags : ,

shoppingtwopeas
Jeg har fått pakka mi fra TwoPeas. Alltid gøy å få pakker med scrappeting. Jeg bestiller som regel scrappeting på nettet og produktene kan avvike fra det inntrykket du får på nettet.  Jeg har ikke noe problem med det, men vet at en del liker å se ting før de kjøper det.  Derfor har jeg lagt ut en film med det jeg har handlet. Kanskje jeg har kjøpt noe som du lurer på hvordan ser ut. Jeg er iallefall veldig fornøyd med pakka mi og gleder meg til å prøve de ut. Her kan du se filmen (på youtube): shopping hos TwoPeas. (NB: det er litt dårlig lyd innimellom.)

Link til produktene jeg har handlet:

  • – Chipboard, border og puffystickers fra “Friendly Forest”, Colorbök
  • – Clear Stamps “Wedding “fra American Craft
  • – Clear Stamps “Quack Quack” fra Sassafras
  • – “Say it in Crystals” fra Prima
  • – Rubons “Silhouettes” og “Elegant Labels” fra Hambly
  • – Ark “Wild Things Pandamonium” fra imaginisce
  • – Ark fra seriene “My Neighborhood” og “Turtles and Trees” fra My Little Shoebox
  • – Overlays og Patterned paper fra Hambly
  • – Ark “fresh frame” fra Heidi Swapp (die-cuts ark) er utsolgt og derfor ikke linket.
  • – DieCutsark fra “lime rickey” Basic Grey.

Det var alle. Hope you enjoy.

signatur

Tags : , ,