Archive for the ‘Scrapbookmeeting’ Category

Hei

Jeg har blitt spurt om jeg vil holde kurs på Papirfesten i Stavanger! Og ja, det vil jeg! Det er en stor ære å bli spurt.

Scrappetreffet er 29.01-31.01.2016 på Ynglingen sin festsal. Mer info og påmelding, se her.

Kanskje vi ses på Papirfesten?

signatur

Tags : , ,

Jeg bestemte meg for å prøve å dra på treff igjen og sist lørdag var jeg på treff i Kongsberg. Jeg trodde jeg kjente ei der, og da jeg kom inn i lokalet, kjente jeg igjen mange!

Her ser du plassen min, med en layout in progress (skal snart legge ut ferdig resultat), og litt av blomstersamlingen min.

Scrappetreff1

Scrappetreff anbefales. Du møter andre med samme hobby og kanskje får du noen tips både til bruk av utstyr eller rett og slett inspirajson.

signatur

Tags : ,

Gjett om jeg ble overrasket på Grorudtreffet! Linda (arrangøren) har valgt å starte en vandrepokal på Grorudtreffet. Som hun sier selv: “Oscar er en vandrende mann som kan dukke opp for den minste ting. Det kan være
et wow prosjekt som er laget, en person som har utmerket seg, en som har vært veldig hjelpsom, osv”.  Videre skriver hun “Denne gangen var valget veldig lett. I år etter år har denne damen spredd latter, gode ord og handliger som vi alle har fått glede av. Hun er omsorgsfull, humørspreder, ærlig, til stor inspirasjon for oss alle, dyktig scrapper, rett og slett et herlig menneske. Grorudtreffet er ikke det samme uten denne damen.
Tusen takk for at du er den du er.”

Er det rart jeg svever? Tusen, tusen takk for utrolig flotte ord Linda. Jeg blir både rørt og selvfølgelig veldig stolt. Jeg elsker å glede andre og synes det er supermorsomt når folk ler av meg. Dette gir meg enormt med energi.

Jeg ble selvfølgelig veldig rørt da Linda sa navnet mitt og her har hun tatt bilde av meg like etter jeg desperat prøvde å tørke bort tårene:

Her er noen tilbakemeldinger jeg fått:

Oscarstatueten er deg vel fortjent vennen. Kos å dele bord med deg. Stor klem (Line)

Takk til deg som er så tøff og deler så mye – både av deg selv og scrappeting :) (Mona)

Du fortjente den virkelig Ann-Katrin. Du er en så herlig person. Alltid livlig å være på treff med deg. klem til deg:) (Tove)

Treffet hadde ikke vært det samme uten deg Ann-Katrin, du rørte oss både med ord og handling. Vi gråt med deg ♥ (Lisbet)

Vel fortjent Oscar til ei flott jente ♥ (Anne Gro)

Den fortjente du virkelig Ann-Katrin, super koselig å dele bord med deg. Blir ikke det samme uten deg, gleder meg til neste treff:-) Klem (Monica)

Som de andre her sier – takk for at du deler, og du fortjener virkelig en oppmerksomhet!! (Grete)

Ingen like verdige som du! Du er ei herlig jente som gir så mye av deg selv og Grorudtreffet vil aldri være komplett om ikke du også er der! Stolt av deg ♥ (Ann-Cathrin)

Vel fortjent.Du er en stor inspirasjon Ann-Katrin. (Aina)

Den er så fortjent, du er helt unik. Alltid til stor inspirasjon og deler villig din kunnskap med andre. (Linda)

Verdig vinner. Personligheten din er 151% herlig. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på deg.
hva skal man si – ingen over – ingen ved siden av… (Pelle)

Du jo bare aller aller best og absolutt en verdig vinner, Ann-Katrin *klem* (Nina)

Har ikke fått med meg prisutdelinga, men hadde applaudert høyt og med trampeklapp om jeg hadde sett den. Du er virkelig ei dame som byr på seg selv, og man må jo bare like deg tvers igjennom! (Linn)

Velfortjent vinner :) (Randa)

 

Tusen takk for utrolig flotte kommentarer. Jeg vurderer å begynne med AJ og gjett om disse skal inn i den boka. Fra nå kan det bare gå oppover.

 

Tags : ,

Jeg prøver fortsatt å lande etter helgen, men det er ikke lett. Jeg svever av lykkerus! Jeg har vært på årets scrappetreff i Oslo og har hatt det så koselig. Det var over 80 damer (og 2 feminine menn) som boltret seg til med alt av tenkelig utstyr. Tross så mange mennesker samlet var det en rolig atmosfære og det vriket som samtlige koste seg og hadde det hyggelig. Tusen takk kjære Linda for at du arrangerer et så flott og gjennomført treff. Dette kan du være stolt av! Her ser dere Linda i aktivitet på scenen:

Jeg valgte å fokusere på det sosiale denne gangen og hadde ikke noe krav til prosjekter jeg måtte lage. Og for en herlig gjeng! Både de jeg satt sammen med, de rundt meg og de “nye” jeg ble kjent med. Karianne: tusen takk for smurfeesken. Tove: tusen takk for stemplet. Lisbet: tusen takk for stjernearket og tusen takk til alle dere andre som villig slo av en prat. Er det rart jeg trives på Grorud.

Det har blitt en tradisjon at jeg “show’er” på scenen. Nå hadde jeg ikke tenkt å gjøre så mye ut av det denne gangen og det er veldig hyggelig når flere spør om jeg skal opp på scenen. Jeg valgte å være meg selv og fortelle noen “enkle” ord. Det var både emosjonelt og godt. Det er utrolig hyggelig at folk satte pris på dette; folk har kommet til meg i ettertid og sendt meg meldinger og fortalt hvor mye de satte pris på det jeg fortalte om.

Vi har etterhvert blitt en fast gjeng som deler bord. Her sitter latteren løst og gullkorn kommer stadig. Rett og slett en avslappet  stemning og ingen tar seg selv høytidelig.

Her er hele gjengen samlet, søndag formiddag og da er det lov å se trøtt ut etter så mange latterkuler:

Hvem sa at vi tar oss selv høytidelig? Ikke denne gjengen. Digger dere!

Jeg har fått utrolig mye ros, flotte kommentarer og mye glede denne helgen. Jeg var så heldig å vinne en oscar (vandrepokal), som den første i Groruds historie og dette er veldig stort! Jeg forteller mer om det i morgen.

Tusen takk alle flotte hobbymennesker! (Hilsen hu som svever videre……)

 

Tags : , ,

Og da snakker vi scrappetreff! Treff som varer alt fra 2 timer til 2 døgn; der scrappefrelste mennesker møtes, skravler, produserer, handler (hvis mulig), deler idèer og har det moro!

Forrige helg var det scrappetreff på Konnerud i Drammen. Datteren min og jeg var innom en tur på formiddagen og det var jo så koselig. Alltid koselig å se beskjente og hvertfall når man kjenner omtrent samtlige på treffet. Og ikke minst; datteren min (3,5 år) var så stolt over å ha vært på scrappetreff. Det gleder selvfølgelig en scrappemammas hjerte. Det ble mest skravling og litt fargelegging (ikk’no scrapping). Her er et bilde fra treffet:

Har du ikke vært på treff før (og har papir som hobby)? Da bør du bli med; du får mye inspirasjon og mange nye venner med samme interesse. I Lier er det treff en gang i måneden (neste treff er 20. april). Nå denne helgen er det treff i Ski og Hokksund. 23.-25. mars er det treff i Kongsberg, 14.-15. april Grorud Oslo, 20.-22. april Hønefoss, da er det også treff i Tønsberg og Scraporama Vårmesse. Så det er mye som skjer fremover. Mer info om treffene finner du på forumet scrapping.no.

Jeg har vært på et supert treff i helgen! Dette er ren kos og virkelig energigivende! Koselig å se igjen gamle kjente og ikke minst; kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker med samme interesse.

Først, hva er egentlig scrappetreff?! I dette tilfellet var det ca. 70 jenter (alle aldre) med scrapping/papirhobby som fellesinteresse. Treffet ble arrangert av Anita L og LindaMarie og ble holdt på Grorud Samfunnshus i Oslo. Treffet var fra fredag kveld (de som hjalp til med rigging) til søndag kl. 1800. Det som skjer på treffet er at vi hovedsaklig scrapper og lager forskjellige papirprosjekter, utover det blir det mye prating (latter), se hva andre gjør, får tips, konkurranser, blir kjent med nye mennesker og noen prøver å sove litt. På dette treffet er det også med 4 butikker; det er veldig kjekt hvis du holder på med noe og kanskje mangler noe. Er du interessert i scrapping og ikke har vært på treff før; da har du gått glipp av noe. Her kan du få et lite innblikk (tekst under bildene):

Her er Mi@ (og Fenris i bakgrunn). Mia er alltid like blid!

Dette bildet er tatt på natta, ca. kl. 0400. Noen av disse holdt ut nesten hele natta.

Her er det morgen og folk er igang igjen. Stor sal fylt med mye kreativitet.

På treff blir du ofte godt kjent med de du sitter sammen med og kanskje er det noen du ikke har møtt tidligere.

Utover søndagen er det flere som drar hjem før det stenger. Her sitter Karianne (hu som vanligvis holder meg med selskap utover natta….).

Og blant 70 jenter var det hele 3(!) som heter Ann-Katrin/Ann-Cathrin. Til høyre sitter en av de.

Ut fra de bildene her ser det ut som scrappeberter sitter over alt; og det stemmer. To søte jenter som lagde mange kort.

Her er standen til North Star Stamps med Trine (fra venstre), Vibeke Spigseth og Kari.

Har tatt bilder forskjellige vinkler og kanskje du ser noen du kjenner? Eller deg selv?

Hele salen med scenen i bak. På scenen ble alle de lekre, flotte prosjektene lagt for inspirasjon til de som ville se.

Her ser du plassen min med verktøy, ark, pynt, pc og mer. Bak ser du to av jentene jeg satt sammen med. To herlige/søte jenter fra Drammen!

Nå er treffet over; jeg scrappet/lagde 7 layouter og et kort. De kommer etterhvert her i bloggen. Treff er virkelig energigivende og jeg elsker hobbyen min. Det er så utrolig mye ekstra som følger med hobbyen og alt er bare positivt. Jeg fikk også to nye venner; Lena og Maria. Kjempe koselig å bli kjent med dere!

Takk til alle som ville være med på leken min. Hyggelig å kunne dele med andre og ekstra gøy er det når jeg ser hvor glad/ivrige dere blir! Lene/naboen kalte leken for gi-bort-trim og det var godt dekkende. Og takk til LindaMarie som dro treffet i havn; synes du gjorde en flott innsats. Gleder meg til neste treff! Kanskje vi ses?

Tags : , ,

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har vært på scrappetreff på Toten (Eina) og holdt kurs i Steampunk! Det var utrolig moro og for en koselig gjeng! Søte Hilde fra Happy Hobby spurte om jeg ville komme og holde kurs i Steampunk. Of course, det er jo favorittstilen min og det hadde vært gøy om flere scrappet i den stilen. Steampunk er inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da, altså litt dystert, masse metall og min tolkning inneholder maling og glimmer mist for å oppnå metalleffekten og at elementene smelter i hverandre (veldig inspirert av Finnabair. Det var 10 supre jenter som ble med på kurs, fra helt nybegynner til scrappere med flere års erfaring. Og gjett om vi hadde det moro:

Her er noen av kursdeltakerene

Gøy å se at deltakerene ble ivrige og etterhvert tålte klin på hendene.

Ovenfor ser dere Berit i aksjon, og hun tok det helt ut til fingerspissene… ha ha

Fornøyde kursdeltakere (Anne Linn og Hilde).

Her er Eva og ei til på kurset med ferdig resultat.

Under ser du bilder fra selve treffet (tatt lørdag kveld):

Og når det er treff; da er det mye utstyr samlet under et tak!

Her ser du Berit; nyfrelst steampunker:

Og her er Kari (eller var det Kari-Kari?). Hvis du har vært på treff på østlandet, da har du garantert hørt henne (ikke nødvendigvis sett henne):

Takk til Hilde som inviterte meg og takk til alle som deltok på kurset mitt, både kjente og nye fjes!

Nå er det snart helg og jeg ønsker DEG en flott helg!

Jeg har vært på scrappetreff og det har vært ordentlig koselig. Treffet var på Grorud Samfunnshus i Oslo fra lørdag til søndag. Det som skjer på treff er scrapping, skravling og minst mulig søvn. Jeg scrappet 6 layouter, 2 kort og pyntet 2 smågaver, ennå det tok lang tid før jeg kom igang. Her er noen bilder fra treffet (tekst under hvert bildet:)

Dette bildet er tatt lørdags kveld. Jeg satt sammen med en superkoselig gjeng på ca. 17 jenter.

Her ser du noen av Skissedilla-jentene og det er mye utstyr. Det må til selv om du kanskje bare lager 2 sider.

Her er Mi@! Hun er både elsket og hatet… av meg. Hun oppdaget at jeg hadde et mønsterark med Thomas toget. Hadde tenkt at datteren min skulle få det, men isteden ble jeg utfordret av Mi@ til å scrappe med det. Jeg elsker utfordringer; jeg scrappet og ble ferdig OG det ble godkjent. Skal poste layouten senere. Tusen takk Mi@ – glad i deg :oP

Gjengen sitter dypt konsentrert.

Sånn ser plassen min ut på scrappetreff; masse washi-washi, litt glimmer mist, maling, stempelputer og litt til.

Og sånn ser hånda mi ut, etter at jeg har scrappet og vasket. Bærer fortsatt spor etter maling og blekk. Sånn er det når jeg bare må teste Steam punk og sånn som jeg grisa.

Her er nattscrapperen, ca. kl. 0430 natt til søndag. Vi ble enige om at det var greit med noen timer søvn.

Og sånn ser lokalet ut når samtlige har valgt å hvile øyne litt.

Her ser du hvordan vi sover på treff. Ordentlig leirskolestemning. Selvoppblåsbare madrasser har blitt en hitt i scrappeverden.

Her er vi i gang igjen før kl. 0900 på søndag.Foreløpig ikke så mange…

Men ved 11-tiden er de fleste på plass igjen; klar for en ny økt.

Tusen takk til Anita som har arrangert nok en flott treff. Takk til alle jentene som jeg pratet med på treffet, alltid superkoselig! Og selvfølgelig; veldig koselig å se deg igjen Pelle ;o) Gleder meg til vårtreffet!

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (crop) i Tønsberg i helga og det har vært så moro! Ca. 60 jenter samlet med et mål for helgen; å leke med papir. Er’e mulig vil kanskje noen tenke og ja, tanken har slått meg: folk er gale! Særlig de jentene her. Nå er det egentlig fristende å si at scrapping er en lukket forening for de med fetish for papir, kun for jenter og homoer, men sånn er det ikke. Dette er jenter i alle aldre som koser seg med hobbyen sin og da er det selvfølgelig stas å treffe andre med samme hobby. Her er noen bilder fra treffet:

Bilder fra lørdag kveld. Det ser ganske kaotisk ut og sånn er det når enkelte drar på både 3 og 4 og 5 kofferter fullt av utstyr.

Nevner det igjen; dette er tatt lørdag kveld ca. kl. 2000 og hvor er alle sammen?

De står i kø og spiser kveldens middag; deilig tapas. HA; trodde du scrappere levde på knekkebrød og vann? Ikke på treff! Takket være arrangementkomiteèn.

Back to school (treffet var på Tønsberg Maritime Skole).

Jeg er egentlig glad for at dette bildet ble uttydelig, sånn av hensyn til disse stakkars gale jentene. Du får litt inntrykk og jeg velger å ikke utdype det. Ha ha, vi hadde det moro iallefall. Ikke sant Lene og Anette?

Bilder fra søndag; noen er fortsatt aktive. Nå har jeg inntrykk av at scrappere stadig er på vandring. Det er ikke mange som sitter på plassene sine.

Her sitter det noen.

Og her ser du hele trefflokalet.

Tusen takk til CasaKreativ for et flott treff. Jeg har kost meg veldig, møtt kjente og blitt kjent med flere. Jeg fikk scrappet litt også. Lagde 6 sider og 2 kort. Det ærnt”e ille gæli det (ble litt påvirka av alle de østfoldingene jeg satt sammen med, kjekt med Horten-Moss ferja). Takk til alle sammen som bidro til en flott helg og takk til den supre gjengen som jeg satt sammen med.

Det er alltid godt å komme ut, treffe andre, skravle og alt det der, men du så deilig det er å komme hjem og ikke minst komme hjem til den lille familien min. Jeg innrømmer det; jeg savnet datteren min allerede på fredag og det var veldig godt å se henne igjen i dag. Smelter når hun slår ut med armene og kommer løpende mot meg *sukk*.

Ønsker alle en flott uke og oppfordrer alle til å si hei til minst 5 ukjente iløpet av uka ;o)

Tags : , , ,

Tjoho! Jentene på forumet CasaKreativ skal arrangere treff i Tønsberg 8-10. oktober og jeg skal selvfølgelig være med! Treffet er på Byskogen skole (Wergelands vei 54, 3117 Tønsberg).  Det er foreløpig 70 påmeldte og det er fortsatt plass til flere. Det er kjempe gøy å dra på treff og treffe andre med samme hobby. Hobbykjerringer er jo kjent for å være skikkelige skumle. Jeg gleder meg til å dra og ikke minst scrappe. Jeg blir helt gira på treff og det blir minimalt med søvn. Det blir gøy å se igjen flere kjente og ikke minst de jeg har blitt kjent med via nettet (bla. Ruffa og Skorpionen).

Kommer du på treffet? Kanskje vi ses.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappemesse, har du? I helgen er det scrappemesse i Lillestrøm (Skedsmohallen) der flere scrappe-forhandlere har møtt opp og selger varene sine. Jeg var der i går og kjøpte noen ark: juleserien til 3ndy (igjen gratulerer Gudrun), Fancy Pants, Magnolia (faktisk og hovedgrunnen var at arket var rosa og med stjerner!) og I lowe Scrap (en polsk produsent med veldig leken stil). Ellers møtte jeg flere kjente og det er alltid koselig.

Her er noen bilder fra messa:

Over ser du standen til Papirplaneten og lille snupp nede til venstre som bærer fornøyd på en plastpose.

Her er baksiden av standen til Unik Hobby.

Her er HappyHobby.

Papir i hjertet.

Her er treff-området, treffet fortsatte etter messen stengte.

Her ser du Lines Hobby, og Steffens bak til venstre.

På standen til Steffens hang det flere layouter som jeg har laget for de. 

Til høyre ser du standen til Steffens (og det nye Copic-stativet), bak ser du Andrine og Marens Landhandleri.

Her er standen til Unik Hobby.

Minner også om blogcandyen min som du kan lese mer om her.

Tags : , , , ,

Jeg har vært på scrappetreff på Grorud i Oslo i helgen! Og for en helg! Denne helgen har virkelig tilført meg ny energi og det er deilig. Det var en helt utrolig fantastisk gjeng på 119 jenter/damer og èn mann (en fargerik mann med et fargerikt ordforåd). Det var også med 3 forskjellige butikker på treffet. Veldig kjekt når en plutselig trenger noe en ikke har. Jeg har kost meg, fikk scrappet 5 loer, et kort og begynt på et minialbum OG skravlet masse OG hilst på flere som jeg tidligere bare har sett på nettet. Tusen takk til Anita for et flott og gjennomført treff. Tusen takk til Line og Karianne for lånet av diverse verktøy og koselig å sitte sammen med dere og ikke minst; tusen takk til alle som var med på å gjøre dette til et minnerikt treff (jeg har allerede meldt meg på til neste år).

Her er de fleste samlet (lørdag formiddag):

Her er bordet jeg satt ved (fra høyre: isa76, Grodan, Torunn, Nina, Ingunn(?), Lene/nabon, Maria, Anette/Broggis, Marianne/Mi@ (ser så vidt luggen hennes), Linn/Fenris, Lisbet, Grethe/Grethebella, Line/listaa + noen til som ikke synes på bildet):

Her er Pelle! Nina og Pelle hadde en liten utfordring til hverandre og de samlet inn lekkert utstyr fra de andre på bordet. De rundt bordet vårt delte gledelig av de lekreste ark og pynt. Dette er resultatet til bordet vårt, kreert av samtlige og satt sammen av nabon (det var ekstremt mange mønsterark):

Her er resultatet til Pelle og jeg er imponert (Nina holder bidraget). Han har faktisk scrappet en historie; om GF-gjengen som skulle til New York. Er den ikke søt? Og sjekk den kule konvolutten!

Her er LenaF, Monicao, søstra til Monicao, venninna til Veronica og Veronica:

Sånn så det ut kl. 0600 på morgenen, kun Karianne og jeg som holdt oss igjennom natten:

Det har vært veldig moro på treff og det er noe som anbefales! Gleder meg allerede til neste treff!

Tags :

Jeg har vært på scrappetreff på Borgeskogen (Stokke, Vestfold) og det var kjempe moro. Traff flere kjente og mange ukjente. Det er jo det som er så moro med denne hobbyen; en blir stadig kjent med nye mennesker. Møtte til og med ei jente fra Hof (der jeg er fra). Jeg fikk scrappet litt, ble ferdig med 3 sider. Papir i Hjertet var der med butikken sin og ellers ble det mye prating og se hva andre lager. Her er noen bilder fra treffet:

P1040205

P1040208

Helt til venstre (på bildet ovenfor) ser du Ann-Kristin; hun som arrangerer treffet. Tusen takk for koselig treff AK!

P1040209

Håper alle har en flott helg!

signatur

Tags : ,

Nå er det messe på Lillestrøm og hobbyen scrapping er representert med flere butikker og stander. Jeg dro på messa i dag, sammen med Ane Lene og Lillann. Det ble mye titting, prating og litt handling. Jeg handlet litt ark. Blandt annet de nye julearkene fra 3ndy papir. Synes de er så fine og Gudrun og Lene er så søte (og flinke!). Tusen takk for praten. Det ble også noen ark fra Websters og TPC Studio og litt glitter. Traff mange kjente og pratet med noen ukjente.

Vi gikk litt rundt på messeområdet og det er mye å se på. Blant annet vikinger, trylling, hoppeslott, godteri (noen solgte “naturgodteri” og jeg spurte hvorfor det heter det. På etiketten stod det nemlig flere e-stoffer! Nja, svenske gubbelure/selgeren hadde ikke noe godt svar på det. Vet ikke om det er vi norske eller svenskene som er lettlurte…), Il tempo gigante stod der i all sin prakt, og det var spekepølser, lys, stas, alt mulig og litt kunst. Det ble mange inntrykk. Legger ved noen bilder fra scrappe-delen:

p1030553

p1030596

p1030597

p1030598

p1030600

Ønsker alle en videre god helg (og takk for turen Ane Lene og Lillan).

signatur

Tags :

Jeg har vært på alle tiders scrappetreff i Skotselv (Buskerud). Vi var på treffet fra ca. kl. 1730 på fredag til kl. 1600 på søndag. Høy scrappefaktor og mye glede. Tror vi var mellom 60-70 stk innom i løpet av helgen og det var to scrappebutikker som stilte opp med diverse varer. Vi valgte å sove over på en skole og det ble tidlig kveld på fredag. På lørdag ble volumnivået høyere etterhvert som folk ble bedre kjent. Og så mye fint som folk lager! Så kreative! Kvelden kom, jeg ble etterhvert overtrøtt og ble nesten jaget ut av Bodil (arrangøren) kl. 0300 på natten. Jeg var vel egentlig ganske klar for litt søvn samtidig som jeg var ganske gira og vurderte å droppe en natts søvn.  Søndag morgen ca. kl. 0900 var jeg igang igjen. Det har blitt en del timer scrapping og tiden har sust forbi samtidig som jeg har prøvd å være effektiv. Håpløst på et sted med så mange herlige mennesker. En må jo bare prate litt. Resultatet er 5 loer og et kort. Og ikke minst; jeg har fått mange nye venner! Jeg lever iallefall i den troa inntil det mottsatte er bevist.

Tusen takk til Mariann og Bodil som har arrangert et så flott treff. Selv om dette var det første stor-treffet deres, ga dere inntrykk av at det var gjennomført. Kjempe bra!  Tusen takk til Maren og May Bente som ville være med på treff. Kjempe koselig å sitte sammen med dere og koselig å bli bedre kjent med deg Maren. Og søte Ane Lene; koselig at du ville sitte sammen meg ;o) Hva er vel et scrappetreff uten deg! Og ikke minst Tove (min “nye” venn), Ann Kristin, Anita, May Britt og alle de andre som bidro til et flott treff!

Nå skal alle lattermuskler slappe av, normal døgnrytme gjennopprettes, stemmebåndet hvile og alle inntrykk skal få synke. Til slutt noen bilder.

Dette er fra hallen der vi satt. Mange jenter og mye utstyr:

p1030354

Mange satt i dyp konsentrasjon:

p1030336

Jeg var så heldig å ha med disse tuppene på tur (May Bente og Maren):

p1030346

Her er plassen min, alene og forlatt:

p1030353

Tusen takk for et flott treff. Har hatt det kjempe moro. Det anbefales å dra på treff. Pratet med flere som var på treff for første gang og tror samtlige så frem til neste treff.

signatur

Tags :

– det er resultatet av et hyggelig treff. Jeg var på scrappetreff i Drammen i går og det var så koselig. Tusen takk Ane-Lene for at du er den er! Og tusen takk til gjengen som satt ved samme bord som meg. Det var også utrolig hyggelig å møte igjen gamle kjente; Nabon, Mi@ og Filippa. Tusen takk til alle som bidro til nok et hyggelig treff. Jeg fikk scrappet nesten 2 sider. Skal lage ferdig den siste og legge ut bilde her.

assiden-250609-3

assiden-250609-2

assiden-250609

Mr. M er med på tur *knis*

Tusen takk Ingunn for award. Som jeg skrev tidligere, dette er min første ever. Gøy å få litt oppmerksomhet. Tusen takk!

lemonadeaward11

Jeg ønsker å gi awarden videre til:

Lene/Nabon

Ann-Christin/Lula

Ina

Linda/Salte

Dere er alle til inspirasjon.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappe-treff i dag (søndag) og det var så moro! Det er så utrolig morsomt, inspirerende og spennende å møte kjente og nye mennesker. Tusen takk til Mariann som arrangerte dette. Jeg kommer gjerne igjen (Mariann arrangerer også stortreffet i Skotselv i oktober). Og Ane Lene; det var så koselig å se deg igjen. Mona kom med butikken sin (Papir i Hjertet) og det er alltid mer spennende å se varer/produkter i virkeligheten, enn bare på nettet. Jeg kjøpte noen ark (har dilla på ark og ser så mange muligheter med ark). Og Mona; veldig hyggelig å prate med deg. Håper det gikk bra på turen din i dag.

Og jeg; jeg scrappet! Jeg utfordret meg selv til å scrappe en dobbel side…. og jeg ble ferdig! Er så stolt av meg selv *knis*. Og jeg scrappet mer.. ble ferdig med nesten 2 sider til. Og “laget” et mønsterark. Tror dette er personlig rekord. Det er utrolig givende å scrappe. Det gir meg enormt mye i glede, sosial omgang, utfordring, kreativitet og ikke minst; jeg vokser mentalt på det. Er det rart jeg elsker denne hobbyen. Og dere som ikke har vært på treff ennå; hiv dere ut i det. Dere har ikke noe å tape på det. Det er så mange flotte mennesker i scrappeverden og det er faktisk synd å ikke bli kjent med de.

Her er et bilde fra treffet (bildet er tatt når de fleste hadde dratt):

Scrappetreff

Takk til alle som var på treffet i dag, veldig koselig å hilse på dere.

signatur

Tags :