Archive for the ‘Scrapbookcontest’ Category

Forumet CasaKreativ har en månedskonkurranse der du skal løse 3 forskjellige oppgaver og jeg fant i april. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Her er mine bidrag:

Oppgave 1 var en skisse designet av Lene:

Tittel: bake kanelboller. Bilde av datteren min. Har brukt glimmer mist, sjablong, ark fra October Afternoon og Sassafras og litt pynt fra Sassafras.

Oppgave 2 var en scraplift av “Lenemor” i en nydelig Steampunk-stil. Jeg valgte å følge stilen og bruke litt farger:

Tittel: helt nure (Nure fra “Linus i svingen” som går med sykkelhjelm hele tiden). Bilde av datteren min som leker i en vanndam.  Jeg har brukt mye glimmer mist, blomster, knapper, pynt fra diverse, en metall-brosje. Akr fra Prima, My mind’s eye og Studio Calico.

Oppgave 3 var å bruke tittelen eller deler av tittelen “Den første løvetann”:

Tittel: Den første høsttur. Bilde av datteren min i skogen der vi bor. Jeg har brukt mye glimmer mist (bakgrunn er et hvit ark sprayet med glimmer mist), mange blomster fra diverse leverandører, bling og litt resteark. Bokstavene er fra American Crafts, Jenni Bowlin og My little shoebox.

Igjen tusen takk til de som stemte på mine bidrag. Og er det noen som ser at jeg har dilla på glimmer mist (vannfarge med shimmer på spruteflasker)?

Takk for at du ser.

Tags : ,

Her kommer en av layoutene jeg scrappet på treffet. Denne ble veldig grafisk (helt uten maling og blekk).  Har scrappet etter en skisseutfordring hos October Afternoon:

Tittel: frokostkos med honnikorn. Bilde av datteren min og oldemoren hennes. Jeg har brukt ark fra October Afternoon og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt:

April 7 2011 Blog Sketch

Takk for at du ser og TUSEN, tusen takk for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger.

Tags :

Her er et bidrag jeg hadde med i konkurransen på Minneriket (Grand Prix). Tittelen skulle være Viva la Diva (etter en av Israels MGP-bidrag) og hva er vel bedre enn å scrappe scrappe-jenter!?

Tittel: Viva la DIVA (= lenge leve divaene (tror jeg)). Bildet er fra siste treffet på Grorud (Oslo).  Jeg har brukt ark/produkter fra My Little Shoebox. Produktene deres er så herlige og fargerike. Har brukt noen puncher fra EK success og Martha Stewart, litt glitter og “Viva la” er skrevet for hånd og klippet ut.

Ønsker alle som titter innom en solfylt helg!

Tags : ,

Jeg har vært med på en konkurranse på det norske forumet Minneriket. Det var en lagkonkurranse med 9 grupper á 4 personer. Jeg var på en hyggelig gruppe sammen med Trude Julie, Kathrine og annm. Tema for konkurransen har vært Melodi Grand Prix (siden Norge skal arrangere det nå i mai) og oppgavene har vært utfra kjente og ukjente GP-bidrag. Legger ved 2 av layoutene jeg har hatt med:

 

Tittel: sommer = vann. Bilder av mannen min, svigerfar og svoger på båttur på Bandak (Telemark). Har brukt Bazzill, litt maling, ark fra Graphic45, Daisy D’s, Fancy Pants og Creative Imaginations, bånd, bokstaver fra American Crafts.

Tittel: ut på nye eventyr. Lille M på tur ved Haug kirke i Hokksund. Har brukt ark fra Webster’s Pages, Bo Bunny, Jenni Bowlin, My Mind’s Eye, bokstaver fra Bella (disse er malt med diverse), American Crafts og Jenni Bowlin, litt bånd og papirblonder fra Papir i Hjertet og lekre bling fra Zva.

Takk for at du ser!

Tags : , , ,

Nå er de 6 innledende rundene i konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ) over og jeg er med i finalen! Det startet med ca. 60 påmeldte, underveis har det vært ca. 45 aktive og siste runde var det ca. 30 bidrag. Jeg kom på 2.plass sammenlagt! Nå er det finale med 10 finalister (en oppgave) og alt kan skje. Det blir iallefall veldig spennende.

Oppgave 6 var å scrappe i stilen vintage, hovedfarger brun og turkis, masse blonder, bling/perler og blomster. Her er mitt bidrag:

Sommer idyll

Tittel: sommeridyll. Bildet er av bestefaren og bestemoren min og meg (da jeg var ca. 5 år). De hadde campingvogn på Jeløya (Moss) og jeg var der hver sommer frem til 1987 da bestefar ble dårlig på campingplassen og døde. Dette blidet er tatt av en journalist og brukt i lokalavisen. Jeg har brukt papir fra Jenni Bowlin, Hambly, Making Memories, My Mind’s Eye, bølgepapp, hjerteserviett, blonder, fjær, blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, sommerfugler fra Jenni Bowlin og utstanset fra Martha Stewart punch, metallpynt fra Tim Holtz, perleblomst og fjær (fått av svigerinnen min), egenproduserte blomster klippet ut av mønsterark og med perle i midten, bokstaver fra American Crafts, Heidi Swapp og K&Company, bling fra Prima og tekstramme fra October Afternoon og masse distress-ink, litt maling og glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle stemmene (både fra medlemmer og jury)!

signatur

Tags : , , ,

Da er runde 5 over av konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ). Det er kun 1 oppgave igjen før vi får vite hvilke 10 finalister som går videre til finalen. Jeg ligger på 2.plass sammenlagt.

Oppgaven var rette linjer. Bilder, mønsterark, tittel og journaling skal stå i 90˚ vinkel, altså ingenting skal stå på skakke og minst 2 bilder. Og her er mitt bidrag:

Oppdagelsesferd på rommet ditt

Jeg hadde flere idèer og endte opp med denne. Tittel: Oppdagelsesferd på rommet ditt. Bildene er av lille M som leker på rommet sitt. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Hambly, Bazzill, maling, bokstaver og “buttons” fra American Crafts, flere bokstaver fra Basic Grey, die cuts fra SassaFras, plaststjerner fra Heidi Swapp, stanset stjerner og tegnet streker med hvit pen.

Tusen takk for alle stemmene og takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Den franske scrappe-produsenten Rouge de Garance er en av mine favoritter og har vært det i noen år.  Arkene deres er både fargerike og detaljrike og nå i mars lanserer de 2 nye serier Vivaldi og Water Lilies. Og de ser virkelig flotte ut!

De har en konkurranse på bloggen sin der du skal bli inspirert av 4 farger og bruke minst et ark fra Rouge de Garance:

combo-RdG-vivaldi

Her er mitt bidrag:

Take the chance 

Tittel: Take the chance. Bilde av lille M og liten tekst om at hun tar sjanser og ikke er redd, og at det er bra. Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, banner fra Sassafras, flair fra American Crafts, bokstaver fra Provo Crafts og American Crafts.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Nå er det bare 2 runder igjen før finalistene kåres! Dette er spennende.

Oppgaven var å bruke rødt som hovedfarge, tema var deg selv, ha med blonder og godteri-emballasje. Her er mitt bidrag:

Jeg er en klovn

Tittel: jeg er en klovn. Med liten tekst: “Den mest bortkastede av alle dager, er en dag uten latter!”. Hjemme hos oss går det ikke en dag uten å få minst en dose latter. Vi har det generelt morsomt vi 3.  Og senest i går spurte barnehagetanten til lille M om hun var så blid hjemme også, hele tiden. Jeg ble litt betenkt over spørsmålet; er ikke unger vanligvis blide? Det gleder meg at det gode humøret til meg og mannen min er ført videre til lille M. Og når jeg skriver at jeg er en klovn er det fordi jeg elsker å ha det moro sammen med folk, kjente og ukjente.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Hambly, American Crafts og et eget produsert kliss-klass-ark. Tyll, bånd, blonder, blomst fra Prima, chipboards fra Pink Paislee, rubons fra Imagination Project og godteripapir “Stjernemix”. De røde prikkene er malingsdrypp.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Den franske arkprodusenten Rouge De Garance har vært en av mine favoritter i flere år. Arkene deres er fargerike, fulle av detaljer og ofte innovative.  Nå kommer de med to nye serier: Vivaldi og Nymphèas. Wow, disse må testes ut og håper de ser like freshe ut i virkeligheten.

De har en konkurranse på Facebook; lag en layout med tema DEG og bruk minst to ark fra Rouge de Garance.

Her er mitt bidrag:

ma vie est pleine de couleurs et je l'aime

Nå har jeg scrappet på fransk! Teksten er “Ma vie est pleine de couleurs et je l’aime” – Mitt liv er full av farger og jeg elsker det.

Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance (3 forskjellige), svart Bazzill, klistremerker fra American Crafts, litt maling og bokstaver fra American Carfts og Love Elsie (KI Memories). På bildet har jeg brukt forskjellige stempelputer.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Da var andre runde av CasaRunway (konkurranse på forumet CasaKreativ) over og stemmene er talt opp.  Så langt ligger jeg foreløpig på en tredje plass sammenlagt.  Oppgaven var å bruke minst 5 forskjellige blomster (og helst i forskjellige materialer), transparent/overlay, chipboard, stempel, 3 forskjellige fonter i tittelen og søm. Her er mitt bidrag:

Bestemors dåpskjole

Tittel: I oldemors dåpskjole. Bildet er av lille M. Jeg vet med sikkerhet at kjolen ble brukt av oldemor i ca. 1926. Men vi(mamma) tror den kan være sydd om etter en brudekjole og da er det kanskje nærmere 1920. Kjolen er snart 100 år gammel! Denne har oldemoren, bestefaren, onkelen, jeg, fetteren og kusinen til lille M brukt. Og alle navnene/årstallene er brodert på kjolen.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Anna Griffin, Jenni Bowlin, Daisy D’s, overlay fra Hambly, masse blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, blonde fra Aase (tusen takk), stempler fra Sassafras (ser du rådyret som titter frem bak blomstene?), chipboard fra Fancy Pants, bling fra prima, bokstaver fra American Crafts og Creative Imaginations, rubons fra Making Memories og metall charms. Ellers har jeg brukt brun stempelpute og litt glimmermist. (De gule rosene, fuglen og engelen er klippet ut av mønsterark.)

Takk for at du ser og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

signatur

Tags :

Forumet CasaKreativ har startet en konkurranse som heter CasaRunway. Den går over 6 uker = 6 runder og i runde 7 blir det avgjort hvem som vinner. Første runde er over og tusen takk for alle stemmene. Siden det er så mange deltakere ble avstemningen delt inn i 3 grupper (48 deltakere) og jeg vant min gruppe. Sammenlagt ligger jeg foreløpig på 2. plass. Oppgaven var å bli inspirert av fargene blå (turkis), rosa, gul og svart, minst 6 knapper i minst 4 forskjellige farger, 3 ulike fonter i overskriften, tekst på minst 20 ord og synlig mist (fargeprut). Her er bidraget mitt:

Du utforsker bassenget

Tittel: Du utforsker bassenget. Jeg har brukt ark fra PaperTrunk, Bazzill, Love Elsie og Sassafras, laceark fra KI Memories overlays fra Hambly, knapper fra Fancy Pants(?), grønn og rosa mist, oransje og rosa farge, bånd, bokstaver fra American Crafts og rubons fra Provo Craft.

Igjen tusen takk for alle stemmene og takk for at du kom innom bloggen min.

signatur

Tags : ,

Yoho! Jeg vant finalen i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Nå er jeg stolt (of course) og kjempe glad. Det har vært en lærerik og morsom konkurranse og jeg har virkelig utfordret meg selv. Og ikke minst; jeg lagt ned enormt mye arbeid i layoutene. Det er det som gjør denne hobbyen så morsom; en lærer så utrolig mye. Som teknikker og oppdager stadig nye skatter og nye metoder.

Her er finalebidragene mine. Større bilder og forklaring ligger nedover i bloggen.

iwon11

Tusen takk til alle som har stemt på meg, både i finalen og gjennom hele konkurransen. Premien er ark og pynt fra butikken TreL.

signatur

Tags : , ,

Dette var finalebidrag 1 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke tittelen “november rain/regn”. Og jeg vant avstemningen.

Jeg har brukt ark fra Chatterboxs, 3ndy papirer (det med røde prikker på), Jenni Bowlin, og Bo Bunny (det med røde detaljer), grått ark fra Karen Foster og svart velurark fra Storyteller. Ellers har jeg brukt damask-klistremerke fra Heidi Swapp, bling fra Prima, rubons fra Hambly, metallramme fra Tim Holtz, fjær, stjernegirlander, paraplyene er klippet ut fra Hambly overlay-ark, skyene og regndråpene er rubons fra creative Imagiantions, rød og svart tyll, blå bling fra glitz, pyntenål fra Magica Design (tusen takk), november er stanset ut med QuicKutz-alfabet og regn er thickers fra American Crafts.

Bildene er av lille M, ute i vannpyttene.

November regn

Takk for at du ser..

signatur

Tags :

Dette var finalebidrag 2 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke setningen “ut på tur, aldri sur” enten som tittel eller som undertittel. Og jeg vant avstemningen.

Her har jeg brukt ark fra Hambly (med syklene på og overlay med grønn sirkel), American Crafts og Creative Imaginations. Det grønne “arket” er emballasje etter Prima-blomster. Ellers er det maling, glittervann, rubons, fjær klistremerker fra Basic Grey, bokstaver fra Making Memories og Creative Imaginations, brads fra American Crafts, blomster og bling fra Prima, roser og blader fra Wild Orchid.

Bildene er av tante Maya, lille M og Elias. Vi er på ferietur i Telemark og lille M prøvde en sykkel.

Første sykkeltur - Ut på tur, aldri sur

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Dette var finalebidrag 3 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke en skisse laget av Beggahuna. Jeg kom på 2.plass i avstemningen.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, October Afternoon, Jenni Bowlin og Bazzill. Ellers glimmermist/glittervann, blonde, bling, blomster fra Petaloo og Prima, klistremerker fra American Crafts og Love Elsie, roser fra Wild Orchid, hjerteserviett, stanset ut sommerfugler og blader, masse glitter og liquid pearls.

Bildet er av sjarmtrollet vårt; lille M.

Sjarmtroll

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Jeg er videre til finalen i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Det har vært 8 runder og den som hadde flest poeng kom videre til finalen. Det var 3 grupper og dermed 3 stk til finalen. Nå var det ganske jevnt i gruppen vår og siden jeg hadde flest 1.plasser kom jeg videre. Jeg er selvfølgelig kjempe stolt og synes det er moro. I finalen er det 3 oppgaver og avstemning i etterkant. Spennende.

Her er mitt bidraget til siste runde (før finalen). Oppgaven var scraplift. Bildene er av lille M (og familie) på Halloween-feiring.

Halloween feiring 2009

Jeg har brukt ark fra Daisy D’s, bokstaver fra American Crafts og Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey og bling fra Prima.

Scrappet en versjon til av scrapliften (=kopiere alle elementer (bilder, plassering, pynt) fra en annen layout). Du ser likheten mellom sidene.

Feire Halloween - Frida 2009

Her har jeg brukt ark fra Daisy D’s, Love Elsie KI Memories, bokstaver fra American Crafts og Prima, bling fra Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey, bånd fra May Arts og chipboard fra My Mind’s Eye. Båndet er sydd på arket.

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :

Det har vært en ny runde i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg vant! Tusen takk for alle stemmene!

Jeg brukte en hel dag på denne layouten og her er det mye blomster, bling og glitter. Jeg har brukt gamle mønsterark fra Basic Grey, baksiden av et Hambly-ark, flere bånd som er lagt på lag, chipboard fra Rusty Pickle, masse rubons fra Basic Grey, damask-klistremerke fra Heidi Swapp, roser og blader fra Wild Orchid, blomster fra Prima, masse bling fra Prima, brads fra American Crafts, tekstramme fra Jenni Bowlin, “nyfødt” er chipboard fra ScrapFx, utstanset sommerfugler (Martha Stewart-punch) og masse glitter fra Ranger.

Bildet er av lille M på sykehuset og hun er 22 timer gammel.

Nyfødt

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :

Her er mitt 6. bidrag til konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg kom på 2.plass.

Jeg har brukt Hambly-ark (baksiden), rosa ark fra Rouge de garance, stripete ark fra Daisy D’s, bølgepapp malt med rosa maling og litt glitterspray, blomster fra Prima, pom pom-bånd, rosa ramme fra American Crafts og tittelen er klippet ut av gulvbelegg.

Bildene er av lille M som sitter i hagen og studerer steiner.

Dypt konsentrert

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Nå har det vært en ny runde i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas, det var en spennende avstemning og jeg vant!  Nå er det kun 3 runder igjen før vi vet hvem som går videre til finalen (det er 3 grupper = 3 finalister som møtes i finale).

Jeg har brukt ark fra Chatterbox (bakgrunnsarket), My little Shoebox (sirkelarket), og baksiden av Hambly-ark som ramme bak bildene. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, klistremerker og bokstaver fra American Crafts, blomst fra Petaloo, brads fra American Crafts og “ut” er bokstaver fra Jenni Bowlin.

Bildene er av lille M på et-årsdagen hennes.

Blåse ut lys

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her kommer et nytt bidrag fra meg, laget til en konkurranse på Glitter & Stas.

Bilde er av lille M og pappaen på vei til Gulskogen kjøpesenter. Hun synes det er så stas å gå og holder gjerne pappa i den ene hånden.

Her har jeg brukt kartong, mønsterark fra Daisy D’s, Hambly og Rouge de Garance. Tittelen er thickers fra American Crafts, teksten er printet ut. Ellers har jeg brukt myggnetting, girlander med stjerner på, stjerner og hjerter fra Heidi Swapp, sydd med symaskin og diverse bling/halvperler fra Prima.

Gulskogen
Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags : ,