Archive for the ‘Publishing’ Category

Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en flott nyttårsfeiring. Her gikk det rolig for seg, vi hadde besøk av svigerfamilien, spiste god mat og slappet av.  Det har blitt lite blogging, internett og sosialt samvær denne romjulen og det er èn grunn til det; jeg har ligget rett ut med over 40 i feber (104 farenheit). Kom meg etterhvert til legevakta og han trodde det var halsbetennelse. Måtte ta tiden til hjelp og det har tatt sin tid. Tar virkelig på kroppen å ha så høy feber (hadde 41,5 på det meste).  Det anbefales ikke.  Og før jul ble pusen vår veldig dårlig. Hun lå rett ut og hadde en diger klump ved magen. Vi tok henne med til dyrlegen (hun er ca. 6 år, adpotert gjennom dyrebeskyttelsen), i full narkose og full sjekk. De måtte sendte en test til England (!) for å finne ut hva det var. Det kunne være en ondartet kul eller godartet, eller ikke noe. Vi ventet og håpet selvfølgelig på positivt svar. Pus ble bedre, heldigvis og først i romjula (nesten 2 uker etter testen) fikk vi svar. Og det var ingen ting! Det var bare en hevelse og en klump med puss/betennelse. Nå er klumpen helt borte og pus slipper operasjon.

Nå er det snart på tide med litt scrapping igjen. Jeg skal allerede på årets første treff nå i januar. Tjoho, gleder meg. Og nå litt oppdateringer:

25. desember ble det lagt ut ny skisse hos Practical Scrappers.

AK18

Og 26. desember ble min side “nyfødt” valgt ut på ScrappeHusets scrapwalk i desember i stilen Shabby Chic. Linn valgte den ut og skrev følgende: “Jeg velger Efran sin sinnsykt, ja sinnsykt vakre LO. Gjennomført, skjønn og helt perfekt. Detaljert og innholdsrik side.”  Tusen takk Linn!

Nyfødt

Ønsker alle som titter innom et riktig godt nytt år!

signatur

Dette var moro! Ikke sant May Bente?!

DT.no (Drammens Tidende, lokalavisa) kjører konkurranse der du kan tipse om blogger. Og min kjære svigerinne tipset de om min blogg.  Jeg skrev et innlegg om det og la inn en layout med bilde av MB. Og resultatet? MB havner på forsiden av nettsiden til DT.no og de har skrevet om min blogg i artikkelen.  Moro. Og nå takker jeg DT.no for et litt høyere besøkstall.

Her er forsiden (nettsiden) til DT.no:

dt-artikkel1

Og her er artikkelen:

dt-artikkel21

Her ligger hele artikkelen.  Er ikke svigerinna mi søt? Du har all grunn til å være stolt av det uttrykket MB. You rock!

signatur

Tags :

DT.no (Drammens Tidende, lokalavisa) ber folk sende inn forslag om blogger fra nærmiljøet. Min søte svigerinne har tipset de om min blogg. Utrolig koselig at du ville tipse om min blogg. Dette skriver hun:  papirhobby.no
Kjempe bra blogg om scrapbooking! Min svigerinne (Ann-Katrin Toresen)har en kjempe bra blogg om scrapbooking. Her finner du mye bra tips og linker til tema. Hun er superflink og liker det hun driver med. Er du intresert i tema eller bare nysgjerrig bør du ta en titt her. Innsendt av May Bente Åsen.

Tusen, tusen takk May Bente! Og til dere som har tatt turen innom fra DT: velkommen hit. Jeg blogger hovedsaklig om papirhobby, foto og det som skjer innen scrappeverden. Blogger også om hverdagslige hendelser og om min lille datter.

Til ære for May Bente; her er en layout med bilde av henne (scrappet i 2008).

you-rock

signatur

Tags :