Archive for the ‘Photos’ Category

Vi har hatt søndagsmøte på taket i dag! Ja, helt sant. Altså… kråkene har hatt møte over taket våres og vi var obervatører. Lille snupp hyler av fryd når hun ser så mange pip-piper. Og det er ganske mange, bortimot noen hundre. Det er fasinerende å se hvordan de følges i flokk. Dette er helt vanlig på våren og høsten, de er rett og slett på jakt etter mat. Og de kan faktisk fly flere mil fra reiret sitt for å finne mat. Dagens kråke-info, ha ha!

De kortene jeg viste frem i forrige innlegg er med stempeltrykk fra Whipper Snapper og de skal sendes inn til Whipper Snapper i USA. Vet ikke hva de skal brukes til, men Whipper Snapper ville iallefall ha kortene. Det er selvfølgelig moro.

Og du! Har du husket å si hei til minst 5 ukjente denne uka? Det har jeg. Og jeg har kommet ut av tellinga. Til og med lille snupp er flink og sier hei når vi er ute og går. Så, om du ikke klarte 5, prøv igjen til uka og kanskje du får frem noen smil.

Ønsker alle en flott uke!

Jeg skal holde scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen. Det starter torsdag 14. oktober kl. 1800 og går over 4 kvelder (torsdager). Dette passer for nybegynnere og vi går gjennom grunnleggende scrapping og diverse teknikker. Det er noen få ledige plasser igjen. For mer info; se Folkeuniversitetet.

Jeg holder også kurs på forespørsel og kommer gjerne hjem til deg og din vennegjeng. Send gjerne mail på post@papirhobby.no for mer info.

Til slutt et bilde av ei kul jente! Er’a ikke tøff?!

Tags : ,

En liten oppdatering fra helgen. På lørdag gikk vi orientering ved Årbogen i Krokstadelva. Flott vær og mange inntrykk for lille snupp.

Her er vi ved det høyeste punktet vi gikk opp til, på Årbogen øst.

Vi møter stadig frosker når vi er ute i skogen. Jeg tar de alltid opp og prøver å overbevise datteren min om at de er noen søte dyr. Foreløpig står hun på god avstand.

I dag, søndag, gikk vi langs elva ved Ypsilon i Drammen. Høsten har satt sine spor.

Her er datteren min ved Union (Grønland). Området har blitt så utrolig flott.

Noen hadde glemt igjen kortstokken sin.

Ønsker alle som titter innom en flott uke med mange spennende muligheter. Lev livet!

Tags : ,

Whoho, I really feel like dancing. Hey, I am dancing all day long! I am so excited, I am on the Creative Scrappers Design Team! Whoho.. I made it. Thanks Kristine for letting me be on this amazing team (I worked with Kristine at Scrap Yourself). Now I’m floating after “Sweet dreams” of Beyoncè. Check it out:

You can see the complete list here. Can’t wait to play with CS-sketches as a Design team member… Can you see me; rocking at my studio? :o P *funny*

Whoho, jeg føler virkelig for å danse. Hei, jeg danser hele dagen lang! Jeg er så spent, jeg er på Creative Scrappers Design Team! Whoho .. Jeg gjorde det. Takk Kristine for at jeg får bli med på dette fantastiske laget (jeg jobbet sammen med Kristine på Scrap Yourself). Nå flyter jeg etter «Sweet Dreams» av Beyoncè. Se navnet mitt på lista! Du kan se komplett liste her. Gleder meg til å leke med CS-skissene som Design Team medlem… Kan du se meg; rocker på hobbyrommet mitt? :0P *moro*

Har testet ut litt i PhotoShop. *Blowing you a kiss and happines*

Tags :

Vi har vært på telt-tur og kom hjem forrige fredag kveld. En koselig tur med svigerfamilien min. Lille M lå i telt for første gang og storkoste seg. Jeg har allerede scrappet noen layouter som kommer etterhvert her i bloggen. 

Her er noen bilder av lille M på turen vår. Her i nyinnkjøpte klær og leker. Det var stor stas å leke i “sandhaugen” (=veien):

        

Her ser hun stolt ned på de nye skoene, crocs med Mary Jane-form (til og med kosebamsen titter ned):

Her løper hun fornøyd med nye crocs og nyinnkjøpt topp på campingplassen:

Ellers har vi kjørt båt, bil, vært i regnskogen, syklet litt, shoppet litt og utforsket horisonten. Det kommer som sagt flere layouter etterhvert fra turen.

Håper du har hatt en flott og minnerik sommer!

Utfordringsbloggen Skissedilla har kommet med en herlig skisse og jeg måtte prøve den. Her er mitt bidrag:

Tittel: Life is like a carousel, remember to enjoy the ride (= livet er som en karusell, husk å nyt turen). Bildet er av lille M, veldig alvorlig og søt. Jeg har brukt produkter fra Studio Calico-kit (dette er det første kit’et jeg har fått fra de og nå har jeg endelig fått testet det ut); ark fra Studio Calico, Basic Grey, rubons fra Studio Calico, bokstaver fra Sassafras og Cosmo Cricket, litt maling og Maya Mist.

Her er skissen jeg har brukt:

Denne helgen har vi vært mye ute og bare kost oss. På lørdag syklet vi i Drammen. Har investert i sykkel-vogn og lille M storkoste seg. Her sitter hun fornøyd med hjelm OG bamse (jeg har arvet en sykkel fra svigerinna mi; tusen takk Maya!).

Her er vi på vei over Ypsilon bru i Drammen:

I dag har vi vært på Konnerud (Drammen) og sett på de gamle gruvene. Historien om gruvene går helt tilbake til 1600-tallet. Storhetstiden var på 1700- og 1800-tallet. De hentet ut blant annet malm for sølv-, bly- og kobberutvinning og leverte store mengder til Eidfoss verk. Her er vi på Konnerudkollen med utsikt over Drammen (dette er på toppen ved gruvene):

Her sitter vi ved gruve-museumet (vaskeriet) med utsikt over Drammen i bakgrunn. Godt med lunsj:

Håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en flott uke!

Tags : , , ,

Ønsker dere alle en gledelig jul! Håper alle får en minnerik feiring med mye glede.

Her er årets julekort fra oss. Vi pyntet juletre allerede 14. desember. Og lille M er så glad i julekjolen sin.

julekort2

signatur

Tags :

sommer

I dag har vi virkelig fått føle hva sommeren har å tilby. Det har vært varmt i dag og flott sol. Lille M. hadde litt problemer med å sovne i kveld pga. varmen. Blir heldigvis svalt så fort sola har går ned.

Jeg har kjøpt nytt kamera. Et som til og med tar film. Skulle egentlig ha filmkamera, men det er jo litt kjekkere med 2-i-1. Det filmer i HD-kvalitet. Det kamera jeg har brukt til film tidligere er elendig, så da har jeg investert i et nytt. Det tar også bilder i vidvinkel, blir litt morsome bilder.

Jeg fikk pakke i går. Jeg elsker scrappe-post og regner med at det er flere enn meg *smil*. Pakken var fra Shimmerz. Det er vann/maling med glitter i. Shimmerz Spritz er vel ganske lik glimmer mist, Shimmerz gir litt mer glitter. Og de to boksene du ser på bilde er tykt flytende glitter. Gleder meg til å teste ut disse. Jeg elsker glitter på prosjektene mine. Har kjøpt bare noen få, nettopp for å teste de ut. Krtistine er med i desginteamet til Shimmerz og bruker stadig produktene deres. La det glitre i hverdagen!

shimmerz

Begge bildene er tatt med det nye kamera; Panasonic Lumix LX3.

Håper ellers alle får en riktig flott pinsehelg!

signatur

Tags : ,

Jeg har lyst å vise dere noen sider som jeg scrappet i 2007-08. Det er bilder av nevøen min. Han er så god og er nesten som en lillebror for meg. Det tredje bildet er av Ailo Gaup. Jeg overrasket nevøen min med å dra å se på Ailo da han trente.  Det er stort når det er helten.

into-your-world_small1

stilig-i-bryllup_small1

free-as-a-bird_small1

ailo

“Look into your world” ark: Basic Grey og Hambly, bokstaver: thickers, pynt: fra travelkolleksjonen til Elsie KI Memories.

“Stilig i bryllup” ark: My minds eye og Hambly, bokstaver: thickers og remarkers, pynt: knapper, maling og glitter.

“Free as a bird” ark: Basic Grey og Melissa Frances, bokstaver: thickers, pynt: rubons fra Hambly og maling.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Vi har en pusekatt i familien; hun heter Simone og vi adopterte henne via Dyrebeskyttelsen i 2004. Hu fant seg fort til rette og er utrolig snill. Hun er den lille jenta vår og vi var spente på hvordan det kom til å bli da lille M ble født. Vel, de er bestevenner!  Lille M lyser opp når hun ser pus og Simone kommer gjerne bort til M og koser. Hun lyder også “sitt” når hun vet at hun får godteri.

Legger ved to bilder av pus. Jeg har tatt det første bildet og mannen min (Per Ole) har tatt det andre. Fotoverden har en fotokonkurranse med tema dyr og da passer det jo å legge ut disse bildene nå. Fristen for å være med er 30.mai.

s2

s

signatur

Tags : ,