Archive for the ‘Other paperhobby’ Category

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Halloween banner med produkter fra Best Creation. De har lekre glitter kartonger i 64 forskjellige farger. Da snakker vi hele ark med glitter og det er jo så lekkert. Det gir ofte et flott uttrykk på papir-dekorasjoner som feks. bannere, kort, blomsterpinner med mer.

Her ser dere banneren med både glitter cardstock/kartong og mønsterark stanset ut med spellbinder dies (nestabilities circles og scalloped circles). Bokstavene er også fra Best Creation. Ellers har jeg brukt bånd og eyelets/maljer, og bundet sammen banneren.

Her henger banneren på veggen:

Og her er et detaljbilde. Jeg har brukt 4 forskjellige størrelser på diesene.

Best Creation gir bort 2 store pakker med glitter cardstock. Det eneste du må gjøre er å legge igjen kommentar i dette innlegget.  Og som de sier; you gotta love all the glitter! Oh, yes I do!

Tags : , , ,

Jeg har laget et lite minialbum til lille M. Albumet heter “Stuff you like” (=ting du liker). Jeg har brukt minialbum fra 7gypsies (størrelse 6 x 12 cm), ark fra Kiki Art, litt bling, maling og glimmer. Jeg har brukt minimalt med pynt fordi dette er et bruksalbum for lille M (hun er 1 1/2 år).

På forsiden har jeg brukt glimmermist, maling, distress ink, bokstaver fra Pink Paislee og Making Memories.

Her er det bananer.

Lekehunden til lille M. Litt maling og bling.

Mammas gamle dukke. M synes det er gøy å leke med den. Her har jeg også brukt litt maling.

Datteren min synes det er kjempe gøy å se igjennom denne boka. Ekstra stas er det jo fordi det er ting hun liker og det er kjempe gøy å si hva det er. Denne boken er også ment som en minnebok som hun sikkert får glede av fremover.

Kiki Art og design teamet har BLOG HOSCOTCH fra i morgen 29. april. Følg med i bloggen her!

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer.

Tags : ,

 

julepynt

Jeg har laget litt julepynt og dette er perfekt som personlig julegave. Jeg har brukt mønsterark fra den nye juleserien til 3ndy papir og har brukt en mal jeg har tegnet selv. (Du får 2 “klokker” av et mønsterark i str 30 cm x 30 cm/ 12 x 12 inch.) Lengden på malen er 15 cm. Du bretter et ark, tegner av malen og klipper rundt. Jeg har brukt tre stk til hver klokke (altså 6 biter av et mønsterark). Så limer du bitene sammen. Husk at den siden du vil skal synes bør være brettet inn. Se eksempelbildet: siden med tallene er brettet ut og siden med grønn pynt er den som skal synes. Før du limer på siste del, legger du en tråd/hyssing gjennom hele klokken. Dette er oppheng og til eventuelt pynt i bånd. Til slutt har jeg pyntet med to sirkler som er limt sammen over båndet (sirklene er ca. 4 cm i diameter) og har festet en perle i bånn. Til pynt i midten kan du også bruke snøkrystaller, bilder, perler og mye annet. Her er det mange muligheter.

Jeg legger ved malen jeg har tegnet. Blir kjempe glad for tilbakemeldinger hvis du bruker malen.

 papirklokke

Håper dette var til juleinspirasjon.

signatur

Tags :

Lille M har hatt bursdag og vi har feiret dagen hennes. Hun fikk krone, pakke (xylofon) og sjokoladekake. Krona var ok, xylofon var veldig morsom å slå på (godt med ting som lager lyd og denne kjøpte vi frivillig), sjokoladekake var nam-nam. Det er første gang hun smaker sjokoladekake og sukkerkicket slo inn. Dagen var flott og vi koste oss. I dag har hun blitt feiret i barnehagen, med krone og is.  Og på lørdag og søndag blir det barnebursdag og familiebursdag. Hun skal virkelig få merke hvordan det er å ha bursdag.

Legger ved bilde av bursdagsbarnet og bursdagskronen (eller var det prinsessekrone).

mbursdag

Krona er laget av papp, lagt på mønsterark (Daisy D’s), glitter, bokstaver er Thickers fra American Crafts, bånd og blonder. Har tegnet mal selv og den er sterkt inspirert av Gabriela Delworth (denne). Sirkelen er festet med magnet og kan byttes ut for hvert år.

bursdagskrone

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Det er snart helg, mannen starter snart pappa-permisjon og jeg tar ferie. Sånn i praksis kommer jeg sikkert ikke til å merke at jeg har” ferie” (da mener jeg ferie som i å reise bort til sydligere strøk og bare tenke på seg selv). Men det er deilig at hele familien er samlet og at vi kan bare slappe av. Vi kommer til å ta noen dagsturer og ellers være hjemme.

Jeg er fortsatt på bølgen med scrappelyst, har scrappet en lo til en konkurranse på et forum. Viser den her i bloggen så fort avstemningen er over. Prøvde meg på freestyle igjen, men føler at den ble mer meg enn freestyle. Er så glad for at scrappelysten er her og jeg vil heller scrappe enn å gjøre husarbeid. Jeg har faktisk fått gjort litt nødarbeid innimellom og scrapper med god samvittighet.

Legger ved bilde av bordkort som jeg lagde for en stund siden. Golf-tema til 40-årslag. Mins det var ca. 40 bordkort. Har brukt Bazzill, printet ut navn rett på kartongen og skrevet ut golfballer fra Silhouette. Enkelt og stilfullt. (NB: de jeg leverte var ikke frynsete på kanten).

bordkort-golf

Minner om at TwoPeas har lagt ut en ny film med Wearhouse Walk på youtube og minner om at du fortsatt kan melde deg på blogcandyen min. Fristen er 6. juni. Lykke til! (Moro å se at det er over 80 som har meldt seg på!)

signatur

Tags : ,