Archive for the ‘Kurs’ Category

En av mine favorittstiler er steampunk (inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da. Siden dette er en ganske ny stil innen scrapping, er det forskjellige tolkninger av den og her er min tolkning.) Dette er også oppsettet som ble brukt på Steampunk-kurs på Toten:

Tittel: Kiss me/kyss meg. Bilde av datteren min og meg.  Jeg har brukt mye maling, glimmer mist, blonder, bokstaver, knapper, blomster, bølgepapp, bobleplast og litt til.

Under: tittel: me/meg. Bilde av meg og med samme oppsett som over.

Steampunk er så moro, og kjempe koselig at jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger på kurset. Hvis du ønsker kurs i Steampunk er det bare å ta kontakt: efran@online.no

Takk for at du ser og tusen takk for koselige kommentarer/tilbakemeldinger.

Tags : ,

Jeg hadde vintagekurs hos Steffens i Oslo i går og det er alltid like spennende og gøy! Og her er utgangspunktet for det vi lagde på kurs:

Tittel: Ole Frankrig. Bildet er av tippoldefaren min (kjenner du noen som heter Frankrig så er de garantert i familien min).

Har brukt ark fra Basic Grey og Daisy D’s, litt blomster, knapper, bokstaver fra American Crafts, frimerker, fjær, gammel bokside, blonder, tag, hamptråd og glitter.

Stilen vintage kan løses på mange måter og her er en av de. Det som er det fine med scrapping er at alt er lov å bruke/ blandes.

Takk for at du ser (og hvis du deltok på kurset; kjempe koselig at du ville være med og koselig at du stakk innom bloggen min).

Tags : , ,

Jeg har vært på scrappetreff på Toten (Eina) og holdt kurs i Steampunk! Det var utrolig moro og for en koselig gjeng! Søte Hilde fra Happy Hobby spurte om jeg ville komme og holde kurs i Steampunk. Of course, det er jo favorittstilen min og det hadde vært gøy om flere scrappet i den stilen. Steampunk er inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da, altså litt dystert, masse metall og min tolkning inneholder maling og glimmer mist for å oppnå metalleffekten og at elementene smelter i hverandre (veldig inspirert av Finnabair. Det var 10 supre jenter som ble med på kurs, fra helt nybegynner til scrappere med flere års erfaring. Og gjett om vi hadde det moro:

Her er noen av kursdeltakerene

Gøy å se at deltakerene ble ivrige og etterhvert tålte klin på hendene.

Ovenfor ser dere Berit i aksjon, og hun tok det helt ut til fingerspissene… ha ha

Fornøyde kursdeltakere (Anne Linn og Hilde).

Her er Eva og ei til på kurset med ferdig resultat.

Under ser du bilder fra selve treffet (tatt lørdag kveld):

Og når det er treff; da er det mye utstyr samlet under et tak!

Her ser du Berit; nyfrelst steampunker:

Og her er Kari (eller var det Kari-Kari?). Hvis du har vært på treff på østlandet, da har du garantert hørt henne (ikke nødvendigvis sett henne):

Takk til Hilde som inviterte meg og takk til alle som deltok på kurset mitt, både kjente og nye fjes!

Nå er det snart helg og jeg ønsker DEG en flott helg!

Creative Scrappers kommer med ny skisse hver søndag og dette er mitt bidrag til siste skissa:

Tittel: Lek i senga. Bilde av datteren min som leker med baller i sprinkelsenga. Jeg har brukt ark fra Hambly, KI Memories og Basic Grey. Bokstaver fra Basic Grey og stjernene er stanset ut.

Dette er skissen som jeg har brukt som utgangspunkt:

Jeg holder stadig kurs innen kortlaging og scrapping. Skal holde kurs innen scrapping – stilen steampunk – på scrappetreff på Toten lørdag 26. februar. Det blir så moro. Det er den stilen jeg digger mest innen scrapping. Liker å kline med maling og farger! Mer info om kurset her, fortsatt noen ledige plasser.

Torsdag 3. mars starter jeg opp med nytt kortkurs hos Folkeuniversitetet. Vi lager invitasjoner, bordkort og takkekort til høytidlige fester. Send mail til css@folkeuniversitetet.no for påmelding.

Onsdag 9. mars holder jeg scrappekurs i stilen vintage hos Steffens i Oslo og det er fullt.

Nå har jeg holdt flere kurs innen scrapping og kortlaging og det er så moro. Gøy å se at deltakere koser seg og moro at de blir inspirert. Og ikke minst; veldig hyggelig at jeg kan bidra til at flere ser gleden ved papirhobby. Alle bør ha en hobby de liker!

Håper du får en flott helg.

Tags : , , , , ,

Hei igjen, onsdag 9. februar skal jeg holde nybegynnerkurs hos Steffens i Oslo. Da vil du lære om grunnleggende scrapping og får muligheten til å leke litt med papir. Det er fortsatt noen ledige plasser. Meld deg på hos Steffens.

Her er en liten sneak peak på loen vi skal lage på kurset:

På torsdag holder jeg kortkurs for Folkeuniversitetet, det er 2. kvelden av totalt 4 kvelder.

Ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Jeg skal holde kortkurs for Folkeuniversitetet i Drammen. Det første kurset starter torsdag. 3. februar kl. 1800 i lokalene til Folkeuniversitetet. Kurset går over 4 kvelder og du lærer grunnleggende om kortlaging og forskjellige teknikker.

Jeg holder også et videregående kortkurs med start torsdag 3. mars kl. 1800 – samme sted. Da blir det mer tema med bryllup, dåp, konfirmasjon. Så hvis du planlegger en festlig annledning og vil lage egne invitasjoner, bordkort og takkekort er dette kurset for deg.

For mer info og påmelding se her. Bare å spørre hvis du lurer på noe, mailen min er post@papirhobby.no

Legger ved bilder av noen kort jeg har laget tidligere:

Tags : ,

Jeg har mange flott venner, flott familie og ikke minst; jeg har flotte kursdeltakere!

Jeg har holdt scrappekurs på Folkeuniversitetet – 4 kvelder med samme gjengen. Og for en flott gjeng! De har sugd til seg inspirasjon og lærdom, og det er ekstra gøy når jeg ser de bruker kunnskapen de har lært. Det var litt vemodig i dag, siste kvelden med denne flotte gjengen (ja, jeg er litt sentimental). Men nei da, de vil på kurs igjen!  Tusen takk jenter, takk for at dere ville gå på kurset mitt og jeg er stolt av dere ;o)

Ser det ikke koselig ut? Tusen takk til Folkeuniversitetet for at dere ville ha scrappekurs.

Tags :

Nå har Andrine & Marens Landhandleri tilbud på alle produkter i butikken, 15% rabatt.

Jeg holder scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen og denne uken var det 2. kvelden av totalt 4 kvelder (nybegynnerkurs) og det er så gøy! Moro å holde kurs når deltakerene blir inspirerte og selv synes det er gøy. Ta gjerne kontakt med meg hvis du ønsker scrappekurs. Ypperlig annledning til å samle venninnene og ha en kreativ kveld. Mailen min er: post@papirhobby.no

Det har blitt både scrapping og kortlaging i det siste, men foreløpig er det prosjekter som ikke skal vises frem.

Ønsker dere alle en flott (vinter-) helg.

Tags :