Archive for the ‘Kortutfordringer’ Category

Stempelbladet Ett Trykk har en ny utfordring hver måned de kaller trykkpressa. Denne måneden var det å lage prosjekt i grønt og beige og med team vennskap. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt ark fra 3ndy papir (de er så delikate, herlige og søte), stempel fra Heartfelt design (produsert av scrappebutikken Papir i hjertet), bling fra Zva Creative, distress ink, og borderpunch fra Martha Stewart (takk for lånet Karianne).

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen StampArtic har en utfordring med å lage et rosa julekort. Jeg synes rosa er en fin farge og måtte selvfølgelig prøve. Vet ikke om alle hadde likt at nissen hadde kledd seg i rosa i steden for rødt, men så lenge jeg bestemmer fargen på antrekket blir det ROSA! (Iallefall på dette kortet.)

Tittel: Maybe this year Santa wear pink ~  Kanskje årets nisse er kledd i rosa.

Jeg har brukt årets juleark fra October Afternoon og det er faktisk rosa og kremhvit, og Bazzill-kartong. Jeg har fargelagt stempeltrykk med copic-penner, brukt kritt til blå bakgrunn og stanset ut med spellbinder-dies. Pyntet med die cuts fra QuicKutz, rosa glasshjerte, rosa bånd, tyll,  snøkrystallen er en brosje og tittelen er skrevet for hånd.

pinkchristmas

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :