Archive for the ‘Kort/Card’ Category

Tar du vare på rester av mønsterark? Det gjør jeg, men hva kan du bruke det til? Jeg lager ofte kort i størrelsen 15 cm x 15 cm og da bruker jeg ofte rester, men hva med mindre papirrester?

Her ser du noe av restepapirene mine og under ser du bordkort jeg har laget med restepapir:

Dette er ark fra serien Hunt & Gather fra Kaisercraft. Perfekt til guttebursdag, guttetur, hyttetur eller kanskje høstfest?

Du kan også bruke det som pynt på bordet med for eksempel sitater, små hilsner eller rett og slett små kort. Ble du inspirert til å bruke opp restearkene dine?

Minner om utfordringen min – papirverdens rosesermoni: https://www.papirhobby.no/2011/08/12/vi-holder-sammen-2/

Tags : ,

Jeg lager stadig noe og hodet bobler over av ideèr. Her har jeg laget et kort med ark fra American Crafts:

Tittel: Colorful love/fargerik kjærlighet. Har brukt mønsterark, thickers (med små hjerter på) og rosett alt fra American Crafts. Colorful er skrevet på et ark og klippet ut.

Det ble en liten kjærlighetspost i dag (18. august) som en hyllest til mannen min og meg fordi vi har 4 års bryllupsdag. Og vi har holdt sammen i over 15 år! Vel, vi har et godt grunnlag som vi bygger videre på. Elsker deg mannen min *hjerte*

Tags :

Her er mine første kort med Kaisercraft. De har kommet med to nye serier nå i juli: Blae & Ivy og Little Toot.

Disse to er laget med serien Blae & Ivy. Romantisk stil i grønt, brungrått, blått og hvit.

Kortene under er laget med serien Little Toot og passer perfekt til barnebursdager og ellers for barn som liker tog, fly, båt og biler.

Takk for at du ser og det kommer mer jeg har laget for/med Kaisercraft. Samtidlig vil jeg ønske deg en riktig god sommer – endelig har sommeren kommet til Norge!

Bildet er fra verandaen og der blomster sommerfavorittene mine: Hawaiirose og Hortensia.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort med tyll, hjemmelaget blomst av washi-tape og ark fra American Crafts:

Dette ble et veldig grafisk clean & simple kort med herlige farger. Perfekt til sommeren som kanskje kommer og med mitt favoritt-sitat “follow your dreams” – følg dine drømmer. Og jeg kan love deg at jeg fortsetter i min drømmemodus.

Hvordan er det med deg? Har du noen drømmer? Går du inn for å nå de? Har du en plan og delmål? Alt er mulig.

Tags : , ,

Jeg har laget et konfirmasjonskort for Andrine & Marens Landhandleri:

Jeg har fargelagt stempeltrykk fra The Greeting Farm med copics. Ellers har jeg brukt washi-tape, tyll, stofftape, pyntenål, blomster og bling.

Over er du detaljer av pyntenål og tyllen som ligger mellom stofftape og washi-tape.

Her har jeg sprayet på kartong med glimmer mist og skrevet tekst over.

Her er blomsteroppsatsen med litt ekstra glam/glitter.

Takk for at du ser. Nå har endelig sommeren kommet til Norge også! Det har vært utrolig deilig i dag og vi har vært på hundeutstilling – gratulerer til tante Lise som fikk “BIM” (er ikke helt inn i alle disse titlene, men hun vant sin klasse).

Tags : , ,

Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Det er mye bryllup for tiden og mange har fått med seg bryllupet i Storbritania. Jeg har laget et kort og bordkort i samme stil. Kortet kan brukes som invitasjon, takkekort eller som kort til brudeparet:

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, bånd med teksten “always and forever”, distress-ink, sommerfugl-punch og bling fra Kaisercraft. Det lille kortet er bordkort og du kan skrive navn rett på kortet eller på en hvit lapp.

Sukkersött har en utfordring nå med bruk av sommerfugler og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Jeg har laget noen vintagekort (laget til kortkurs).

Jeg har brukt ark fra Melissa Frances, Hambly, gammelt notatark, bølgepapp, kartong fra Bazzill. Stempler, stempelblekk, roser, blonder, glitter, dimensional pearls og bilde fra utklippsark fra Steffens. Samme oppsett på begge kortene.

Takk for at du ser og jeg selger kort på forespørsel.

Tags : ,

Jeg har laget mye kort i det siste og her er noen jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri med bakgrunner laget med washi-tape/japansk dekortape:

Stemplene er fra The Greeting Farm og er fargelagt med Copics. Har også brukt  bomullstråd og pyntenåler som du finner hos Andrine & Marens Landhandleri. Det første kortet heter BFF (= best friend forever) og kortet under heter Best wishes.

De har fått inn utrolig mye kult i det siste, her er det mye lekkert og mange forskjellige farger/nyanser. Mange nye washi-tape og dekorative pakketape.

 

I dag har vi hatt en rolig søndag og feiret fastelaven med kanelboller. Oh yes, ikke noe krem men masse melis. Håper du har hatt en fin fastelavenfeiring.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer i bloggen min. Kjempe gøy å få gode tilbakemeldinger på kursene jeg holder, setter veldig pris på det.

Ønsker deg en flott uke!

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  ”herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Jeg skal holde kortkurs for Folkeuniversitetet i Drammen. Det første kurset starter torsdag. 3. februar kl. 1800 i lokalene til Folkeuniversitetet. Kurset går over 4 kvelder og du lærer grunnleggende om kortlaging og forskjellige teknikker.

Jeg holder også et videregående kortkurs med start torsdag 3. mars kl. 1800 – samme sted. Da blir det mer tema med bryllup, dåp, konfirmasjon. Så hvis du planlegger en festlig annledning og vil lage egne invitasjoner, bordkort og takkekort er dette kurset for deg.

For mer info og påmelding se her. Bare å spørre hvis du lurer på noe, mailen min er post@papirhobby.no

Legger ved bilder av noen kort jeg har laget tidligere:

Tags : ,

Nå er jeg endelig tilbake i scrappeverden! I’m back! Jeg har hatt en periode der jeg har prioritert annet enn hobbyen min, men nå er det endelig litt hobbytid igjen. Jeg skal også holde kurs flere steder utover våren, mer info om dette kommer.

Her er mitt siste publiserte DT-oppdrag (design team) for Andrine & Marens Landhandleri. De har et stort utvalg innen Washi-tape og det er så gøy å jobbe med. Dette er et kort med tema kjærlighet, i fargene svart og rødt og inspirert av stilen steampunk (jeg DIGGER den stilen). 

Ønsker alle som titter innom en flott helg!

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Jeg scrapper for det meste, men lager også andre prosjekter. Så lenge du er glad i ark og glad i denne hobbyen; er det bare fantasien som setter grenser. Du kan lage alt med ark! Nemlig.

Disse to kortene lagde jeg på forrige scrappetreffet i Lier. Det første er laget av et kitt som ble utdelt på treffet (det var også en av utfordrignene å lage et kort av kittet). Her har jeg brukt litt sandpapir og stempelpute for å få frem litt slitt effekt:

Dette kortet var til en utfordring som ble til på kvelden; “sommer og sang”.  Her er det litt riving, litt glimmer mist, stempelpute, silkepapir(!), bling, glitter og notetstemplet lånte jeg av Kari (tusen takk Kari!):

Nå har jeg bevist at jeg faktisk gjør mer med ark enn bare layouter (selv om kortene har litt scrappepreg).