Archive for the ‘Guest Designer/gjestedesigner’ Category

I was so happy when Rouge de Garance (french producer) invited me as a VIP (guest designer) to their blog. I love their papers, bright color and fancy designs. And now they wanted me to make some layouts/projects with their products. Oh yes, of course I said yes! Thanks RdG for asking me. I got many beautiful papers and are going to make more projects.  Please visit their blog and see the cool projects and fancy papers/products: http://leblog-de-garance.blogspot.com/

Here are some of my layouts made with Rouge de Garance-papers:

Jeg ble så glad når Rouge de Garance (franske scrappeprodusent) spurte om jeg ville være VIP (gjestedesigner) for bloggen deres. Jeg liker papirene deres, fargerike og stilig design. Og nå ville de at jeg skulle lage noen layouter/prosjekter med produktene deres. Selvfølgelig sa jeg ja! Tusen takk RdG for invitasjonen. Jeg fikk mange flotte ark og det kommer flere prosjekter. Besøk gjerne bloggen deres for flere kule prosjekter og for å se de lekre arkene/produktene: http://leblog-de-garance.blogspot.com/ Over ser du noen av layoutene jeg har laget med ark fra Rouge de Garance.

Tags :

Jeg er gjeste-designer i utfordringsbloggen Nordsalten Hobbyklubb. Utfordringen er å bli inspirert av vann. Her er mitt bidrag:

Tittel: Kalvøya (a place in Bærum, Norway). Bilder av lille M, bestemoren hennes og puddelen Beauty. Flott sted for barn, uten biler og mye å utforske. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, My Mind’s Eye og Webster’s Page. Ellers har jeg brukt blonder, notatlapp fra Pink Paislee og jeg blåste støv av QuicKutz-utstyret mitt og stanset ut bokstavene.

Bli med på utfordringen du også. Det er premie fra Glue Dots og fristen er 1. juli.

Takk for at du ser og ønsker deg en videre flott uke.

Tags :

Skissedilla kommer stadig med inspirerende og lekre skisser, og her er mitt bidrag:

Tittel: This is me/Dette er meg. Bilder av meg. Har brukt ark og die cuts fra Sassafras (de har så fargerike produkter som det er lett å leke med), bokstaver fra Cosmo Cricket, maling og glimmer mist. Layouten er laget for hobbybutikken Steffens og alle produktene kan du kjøpe der.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og ønsker alle en flott søndag.

Tags : , ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Utfordringsbloggen Creative Scrappers feirer bursdag hele april måned og har flere spennende utfordringer, hovedsaklig skisser. De har også noe som heter Readers Reveal, direkte oversatt leserene avslører; det er altså leserene som scrapper etter skisser og som blir vist frem i bloggen. (For å være med på dette måtte du sende mail før april.) Jeg var med på en skisse som ble publisert 8. april og her er mitt bidrag:

Tittel: godt med pannekaker. Bildene er av lille M som spiser pannekaker for første gang og det var godt. Ser du ikke gliset hennes? Jeg har brukt ark fra Websters Page’s og My Mind’s Eye. Bånd, klistremerkebokstaver fra Basic Grey og Jenni Bowlin, tekstmerke fra Hambly og October Afternoon og blomster fra Prima (samme blomster som er i blogcandyen min).

Her er skissen som er utgangspunktet:

Creative Scrappers har også hatt blog hop og 3 av mine skisser var med (= alle i design teamet til Creative Scrappers hadde valgt ut en skisse de likte og scrappet etter den ( blog hop er å gå fra blogg til blogg, legge igjen kommentar og dermed bli med i trekninger på de forskjellige bloggene). Her er mine 3 skisser for Creative Scrappers:

Gi meg gjerne beskjed hvis du bruker noen av mine skisser. Det er så gøy å se hvordan andre løser de.

Tags : ,

Her er mitt andre og siste bidrag som gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Utfordringen var å bruke noen produkter som er eldre enn 1 år gammelt og det har jeg mye av, og jeg bruker det stadig. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt mønsterark, stempler, bling, blomster og rubons (blomstene og blingen er fra i år). Bildet er printet fra Shabby chic papirskatter. Det er moro å lage kort og nå har jeg så mye resteark og håper det blir flere kort fremover.

Takk for at du ser og tusen takk for alle kommentarene!

Tags : ,

Nå skjer det veldig mye i scrappe-verden og jeg digger det! Jeg er gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Jeg har laget et bidrag med bruk av chipboards/papp-pynt:

Sommerkos

Tittel: sommerkos. Bildet av lille M da det plutselig ble sommer i fjor (30- mai 2009). Har brukt ark fra Paper Trunk, Sassafras, Love Elsie og Hambly. Chipboard fra Fancy Pants, glimmer mist og thickers fra American Crafts.

Neste nyhet er at jeg har kommet med i design teamet til utfordringsbloggen Scrap that baby! Jeg har flere barn i familien jeg scrapper og for en flott idè å ha en utfordringsblogg med barne-tema. Veldig mange begynner når de får sitt første barn og hva er vel bedre enn å få en utfordring eller 3 i nettopp det eller inspirasjon.

Ønsker alle som titter innom en flott uke.

signatur

Tags : ,

Jeg er gjeste-designer hos Cafè Mojo (en amerikansk utfordrings-blogg) denne måneden og nå er det en ny utfordring ute (og min siste som gjeste-designer). Utfordringen er å bruke fargene lilla, grønn og oransje. Dette er typisk Halloween-farger og siden bloggen er amerikansk scrappet jeg en skikkelig Halloween-layout. Bildet er av meg, tatt for 5 år siden. Vi hadde Halloween-party hjemme og jeg var utkledd som alv.

Jeg har brukt mønsterark fra Love Elsie, KI Memories, pom pom-bånd, bokstaver fra American Crafts og Halloween-chipboards fra My Minds Eye. (Bildet er skrevet ut på vanlig papir for å få litt matt effekt).

halloween

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er mitt inspirasjonsbidrag som gjestedesigner hos Cafè Mojo. Utfordringen var å scrappe en begivenhet som bursdag, bryllup, årsdag osv. Det er virkelig en herlig gjeng som er med i design teamet her og Ashley er så søt.

Jeg har brukt ark fra DCWV (klippet ut og brukt som ramme), My Mind’s Eye (bakgrunnsark), Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, litt bling, hjerte fra Love Elsie, blomst fra Petaloo, klistremerker fra American Crafts og pom pom-bånd.

Bildene er av lille M på  1. årsdagen hennes. Hun fikk sin første sjokoladekake (til opplysning: hun spiste ikke så mye kake).

How to eat a cake when you turn one year

Takk for at du ser og jeg blir glad for kommentarer.

signatur

Tags :

mojoheader-final

I am this months guest designer at Cafè Mojo – a challenges-blog filled with mojo and cute girls. So fun to bee choosen, thank you Ashley! As you can see my picture is up in the blog and I will try to give you some mojo by two challenges this month. So please come in and join the challenges.

Jeg er gjestedesigner hos Cafè Mojo denne måneden, en amerikansk utfordringsblogg med mye inspirasjon og søte jenter. Så morsomt å bli valgt ut. Tusen takk Ashley! Det er bilde av meg i bloggen og jeg skal være med på to utfordringer denne måneden og forhåpentligvis gi deg litt inspirasjon. Bli gjerne med på utfordringene. Utfordringene kommer etter 10. og 24. oktober.

Takk for at du titter innom. Thanks for looking.

signatur

Tags : ,