Archive for the ‘Go Green/Gjenbruk’ Category

Her er mitt første Design team-bidrag for Andrine & Marens Landhandleri. Tema for første bidrag er The dark side og det passer perfekt til denne høstmåneden og snart er det Halloween. Buhu!

Tittel: I am?/Jeg er? Tekst er “hvem er jeg? Vet du hvem jeg er?”. Bildet er av meg. Denne layouten har en dypere mening; jeg har hørt noen ganger at jeg er litt “mystisk”, og siden det snart er Halloween ble jeg inspirert til å scrappe denne siden, og velger å være nettopp litt mystisk.

Jeg har brukt chipboard-plate fra Best Creation, ark fra Best Creation og Daisy D’s, Washi tape, bling, bånd, blonder, bokstaver fra American Crafts og rester av myggnetting.

Takk for at du ser og her er innlegget i bloggen til Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Tjoho; utfordringsbloggen Skissedilla har holdt på i et år og det blir selvfølgelig feiret! Gratulerer skissedilla-jentene. Moro å se at skissene deres har blitt så populære! Og disse jentene bidrar til enormt mye inspirasjon og det er herlig at de representerer forskjellige stiler. Go girls!  Jeg synes det blir mer og mer moro å bli med på skisseutfordringer og tolke skissen til sitt eget arbeid.

Her er mitt bidrag:

En venn for livet

Her har jeg virkelig lekt meg. Digger å kline og klæsje med maling og se at bakgrunnen blir til. Det er mange lag og ting som ikke synes til slutt, men det blir en helhet. Tittel: en venn for livet. Bildet av meg og pusen Simone. Historien hennes er at vi fant henne via dyrebeskyttelsen (i 2005) og fra første sekund har hun følt seg hjemme hos oss. Nå som lille M har kommet til har pus fått en ny god venn. Pus passer på lille M og hun kjeder seg om ikke M er hjemme. Jeg har brukt MASSE maling (klesmaling, steinmaling, akrylmaling og crackle-maling), distress ink, restepapirer og fra 7gypsies, teksten er skrevet på emballasje, rød tyll med maling, thickers fra American Crafts, fotohjørne, ticker og bokstaver fra Jenni Bowlin og smykker(!) Fikk noen smykker av svigerinnen min og hun utfordret meg egentlig til å bruke det i scrapping. Et metallkjede med diverse metallpynt på, et kjede med treperle og fjær på og en spenne.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Carrin. Digger at hun har et grunge uttrykk på skissen og et hav av muligheter:

skissedilla52

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer!

signatur

Tags :

Gjør det selv og bruk det du har! Nå er det snart jul og mange gaver venter spent på nye eiere. Og gavene behøver ikke å være dyre. Personlige gaver er vel så fine og jeg viser gjerne eksempel på hvordan du kan lage billige julegaver.

Jeg har brukt en ramme (negativen etter chipboards/pappfigurer) fra Cosmo Cricket og kledd den med mønsterark/pattern paper fra Cosmo Cricket. Jeg har brukt Glossy Accents/lim over for å beskytte mønsterarket og for å få en glatt effekt.

ramme1

ramme2

Jeg valgte ut bilder, klippet de til og limte de på baksiden. Baksiden av rammen er dekket med mønsterark og jeg lagde to hull med hyssing igjennom som oppheng. Bildene er av lille M, kun 2 uker gammel.

ramme42

Takk for at du ser og jeg ønsker alle en minnerik adventstid. Jeg legger snart ut en julegave som en av dere lesere kan få. Følg med.

signatur

Tags : ,